ΣΕΦ: Μετά τον Πορτοσάλτε ήρθε και η σειρά του Άδωνι: “Ετοιμάσου” – Σύγκρυο στο Μαξίμου

Κοινοποίηση:
ΠΑΝΟ

Την Τρίτη η «θύρα 7» στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα «τιμώμενο πρόσωπο» ήταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε. Απόψε στον αγώνα με την Μπάγερν ήταν η σειρά του Άδωνι Γεωργιάδη να γίνει.. πανό.

«Άδωνι ετοιμάσου» γράφει το πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Αυτή προφανώς είναι η απάντησή του στο ρεσιτάλ προκλητικών δηλώσεων των τελευταίων ημερών που υποχρέωσαν τη ΝΔ να τον αποσύρει από τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις τις επόμενες μέρες.

Τελικά τα πανό των γηπέδων μοιάζουν με τις δημοσκοπήσεις. Αποτελούν «φωτογραφίες της στιγμής». Με μια διαφορά: Τα πανό έχουν την αποδοχή αυτών που τα αναρτούν, ενώ οι δημοσκοπήσεις δεν γίνονται πιστευτές ούτε από αυτούς που τις σερβίρουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εν τω μεταξυ το μυνημα του πανώ με τις τελιτσες για να κρυψετε τα προσωπα των παιδιων της Θ.7 δενουν αψογα.Σαν σφαιρες ειναι!

  2. και πουσε ακομα.Κανενας πολιτικαντης δεν θα μπορει να κυκλοφορει ελευθερα σε λιγο.

  3. Να μην τον λένε ΑΔΩΝΗ, εξ άλλου είναι ψευδώνυμο, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ του ταιριάζει καλλιτερα.

  4. ΤΟ ”PROBATO PASS” ΚΑΛΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΡΥΠΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΑΝ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 30% ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΟΣΧΟΙ. ΑΥΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΔΕ ΒΓΑΛΑΤΕ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΖΩΑΔΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ

  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ 7

  6. Από τον πορδοσαλτε και τον μπουμπούκο η Ν.Δ έχει χάσει τουλάχιστον 4-5 μονάδες…καθάρματα φασισταρια του κερατά έρχεται η ώρα σας

    1. Δεν είναι βαζελος, είναι κοινός απατεώνας.

  7. Στην ελλαδα τους αγωνιστες αυτους που αγαπουν την πατριδα και κυνηγουν πολεμουν το αδικο τους ριχνουμε συτα κατεργα.. απο τους επαναστατες του 21 απο την 17 νοεμβρη και πουσαι ακομη.. φαταετωρα δημοκρατια..

  8. Δεν είναι η αγανάκτηση του κόσμου τώρα, απλά ξεχείλισε το ποτήρι’ Όταν ο άλλος θριαμβευτικά δήλωνε βάλτους στη σειρά και τρύπα τους με το ζόρι (εννοώντας όσους αρνούνταν να γίνουν πειραματόζωα των Εβραίων της κάθε εταιρίας που πλάσαρε κορονοεμβόλια, όταν ήταν υπέρμαχος της αρπαγής του σπιτιού του Έλληνα, όταν χειροκροτούσε πολιτικές μνημονίων που σακάτευσαν την Ελλάδα, τι περίμενε, την ευγνωμοσύνη του Έλληνα;

  9. Για το κολλητάρι του Εθνικού πρεζεμπορα Βοριδη κάτι; Μέχρι πριν λίγο καιρό,πίνανε ουισκακια και καπνίζαν πούρα σε μπαράκια κοινή θέα. Χοντρούλη πόσα τα πλήρωσες τα πανω;; Γιατί στο ματς με τον Λεβαδειακο,τσακωθηκαν οι νδουλοι και μετά οι συριζαιοι με κάποιους άλλους οπαδούς του Θρύλου.

  10. Ο Πορτοσάλτε το βούλωσε τώρα, ενώ μιά προηγούμενη φορά πριν καιρό που του είχαν ξαναγράψει, απάντησε νομίζω.Ο Αδωνις ο ”μορφονιός” δεν κρατιέται και θ’ απαντήσει και θα γίνει προκλητικότερος

Comments are closed.