ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΤΟ RCP ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΕΣΚΑΣΕ Η ΔΗΛΩΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΠΟΜΠΕΟ: “ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΜΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ”

Κοινοποίηση:
ntonalnt-tramp-maik-pompeo

 

Ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στην Αμερική και τον κόσμο, το Real Clear Politics, αφαίρεσε χθες από τον εκλογικό χάρτη την Πενσυλβάνια, από τις Πολιτείες από φέρεται να έχει κερδίσει ο Τζο Μπάιντεν! Να υπενθυμίσουμε ότι το RCP, δεν πρόσκειται στον Τραμπ και είναι ο δημοσιογραφικός οργανισμός που μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών, έδινε δημοσκοπικό προβάδισμα στον κοιμισμένο Τζο.

 

Μια «ομαλή μετάβαση» προς μια δεύτερη προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, τόνισε σήμερα πως θα υπάρξει μια «ομαλή μετάβαση» εξουσίας προς μια «δεύτερη» θητεία της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα καταμετρήσουμε όλες τις ψήφους», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε συνέντευξη Τύπου, διαβεβαιώνοντας ότι οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επίγνωση ότι είναι μια «νομική διαδικασία» που «απαιτεί χρόνο».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πρόσθεσε ότι είναι πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα εξακολουθήσει να προστατεύει την Εθνική Ασφάλεια της χώρας και στο μέσω της εν λόγω μετάβασης.

Παράλληλα, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να κάνει αύριο, Τετάρτη, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, εν μέσω της καταμέτρησης των ψήφων των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, με επίσκεψή του στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον.

Μιλώντας στο Reuters, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζουντ Ντίρι, υπογράμμισε πως ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ θα επισκεφτούν το κοιμητήριο την Ημέρα των Βετεράνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Ο/Η Αντιφα ραπερ με μαυρο ντιλντο σφηνωμενο βαθεια στο εντερο λέει:

    Εμεις τα αναρχοαπλυτα σκουπιδια η μουργα η πλεμπα και τα κατακαθια, οι βιγκαν_αδερφαρες οικολογοι ζωολαγνοι κτηνοβατες ειμαστε αντι-Τραμπ.

  2. ιδια καθικια ειναι και οι δυο τους…ο καθενας με διαφορετικο τροπο βεβαια..αλλα ρε ανοητοι ραγιαδες ελληνεγροι..υποστηριζετε τον βαψομαλλια που λατρευει την τουρκια και τον ερντογαν..πατε καλα?ουγκ ουγκ φατε πιτα γυρο,αρνι στην σουβλα και παστουρμα απο την σοφοκλεους και βγαλτε τον σκασμο σκουροχρωμα υβριδια του Φαλμεραυερ

  3. Όχι που ο Τραμπ είναι καλός ίσα ίσα γραφικός και επικίνδυνος αλλά όσον αφορά για την κυβέρνηση Μπαιντεν χάθηκαν οι λευκοί στις ΗΠΑ Τώρα θα πάρουν αέρα οι μαύροι πάλι και θα κάνουν τσαμπουκάδες και σπασίματα και τσακωμούς
    Θα φτύσουν αίμα οι λευκοί αμερικανοί θα δείτε στο τέλος θα βγουν με όπλα στους δρόμους
    Φασαρία βλέπω στη κωλοαμερικη στάχτη να πάνε όλοι τους εκεί

  4. Παρακολουθω ολες τις εξελιξεις απο την αρχη μεχρι και τετοια νοθεια δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου απο τα κομμουνια. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΝΕ ΟΙ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ!!!

  5. Βαψομαλλη μέχρι 20 Γενάρη έχεις τη δυνατότητα να δώσεις χάρη στον εαυτό σου,μετά μαζί με τον Καπετανάκη…….

  6. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΤΡΑΜΠΟ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

  7. Η φημισμένη δημοκρατία της Αμερικής είναι τρίχες. Δύο υποψήφιοι σε τόσα εκατομμύρια κόσμο. Απλά εναλλάσσονται στην εξουσία τα δύο καθεστώτα με ενιαία πολιτική. Πρόεδρος απευθείας απο τον λαό με 50 +1 επαναληπτικές στους δύο πρώτους που θα επικρατήσουν. Όσο για την γερουσία μόνο με δύο κόμματα; Πολυφωνία μηδέν

  8. TRUMP IS THE WINNER ..LAMOGIA,, CABALISTS.. he is GOD chosen !! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

    1. Μην ξεχάσεις να πάρεις τα χάπια σου.
      Αν σε πάρει τηλέφωνο ο Γκοντ που αναφέρεις, δώσε χαιρετίσματα.
      Βλακόμουτρο

      1. Μηπως, λεω μηηηπως το βλακα μούτρο εισαι εσυ;;; Για κοιτά στον καθρέφτη σου!!

      2. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ -ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ο ΓΚΟΝΤ.. ΘΕΟΣ.. ρε τρωει η ο ΤΡΑΜΠ??? .. make up your mind trol.. διοτι με τον ΑΛΛΟ θα τελειωσεις κ εσυ κ εγω κ ολοι μας ..ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ..ΧΑΠΙΑ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ δεν ξερεις τι μας ερχεται..θα ξεχασεις τη ζωη που ζεις!! η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ενοχλει εε??

  9. Wow! Έχω συγκλονιστεί! Δεν περίμενα οτι θα βρω Έλληνες υποστηριχτές του Τράμπ! Ειδικά με τη στάση του που έχει στους Τούρκους, με τον αγαπημένο του Πρόεδρο Ερντογάν (λόγια του ιδιου του προέδρου Τραμπ, για όσους βιαστούν να θυμώσουν με αυτά που γράφω)!
    Απορώ αν συμμερίζονται και τα πιστεύω των γκρίζων λύκων στην Τουρκία.

    1. Απλά, είσαι στενόμυαλος. Οι Τούρκοι δέν αποτελούν τό μοναδικό πρόβλημα τής Οικουμένης. Είναι προτιμώτερος ο Τράμπ από τά νεοταξικά σκουλήκια τού Σόρος.

  10. Νεοταξιτης ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ MKO K TOΥΣ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΊ ΤΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΌ ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 20 ΧΡΌΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΧΆΣΑΜΕ ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΧΑΘΕΊ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ.

    1. Ο/Η Βρωμανε τα χνωτα σας απ την πεινα και ασχολειστε με τους κωλογερους λέει:

      Ο Μπαιντεν δηλαδή θα κανει αυτό που εκανε και ο Τραμπ ,με λιγα λογια Ιαν!

  11. Ο πομπεο κάνει περιοδεία σε 5 κράτη που έσωσαν συγχαρητήρια στο μπαιντεν πριν την έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων. Κοιτάξτε τώρα τι έχει οργανώσει το σύστημα σορος. Έχει δώσει το σύνθημα να λένε τα μμε σε όλο τον κόσμο κόσμο, πρόεδρος μπαιντεν πρόεδρος μπαιντεν, πρόεδρος μπαιντεν! Το πρόβατο τηλεθεατής παίρνει το μυνημα που του στέλνει ο τσοπάνης υποσυνείδητα, το εμπεδωνει. Έτσι λοιπόν εάν βγει ο τραμπ αυτό θα φανεί ως…. άρνηση τραμπ να εγκαταλείψει την εξουσία! Επεισόδια, τρομοκρατία, κόσμος έχει βγει στους δρόμους και διαμαρτυρεται κτλ, ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα. Ο τραμπ είναι σπουδαία προσωπικότητα, το πάει χαλαρά ψύχραιμα και ομαλά. Ίδωμεν.

  12. Νοθεία πρέπει να έγινε (συμμετοχή άνω του 100%, δεν νοείται), αλλά μόνο από τους δημοκρατικούς; γιατί και ο τρόμπας και ο μπιντές πήραν πάνω από 70.000.000 ψήφους έκαστος!!! Μακάρι οι Αμερικάνοι δικαστές να μην είναι σαν τους Έλληνες δικαστές και να μάθουμε ΟΛΗ την αλήθεια.

    1. Αν εχεις στοιχεια οτι ο τραμπ εκανε νοθεια δειξε τα, γιατιεχρι στιγμης μονο οι Democrats εκαναν απάτες!

      1. Κάνε ένα κόπο να παραθέσεις στοιχεία για τις απάτες των δημοκρατικών, μιας και το αναφέρεις ως γεγονός

        Ελα περιμένουμε

  13. Η πλειπψηφία του ελληνικού λαού είναι κλανιάρηδες και παρτάκηδες και όταν γίνουν ξαφνικές βουλευτικές εκλογές θα ξαναψηφίσουν σαν μπάζα, σαν τούβλα και σαν μπετομαλάκες τα ίδια κόμματα της ΝΤΠ που είναι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜΈΡΑ25, λοιπά θολοκουλτουριάρικα και αριστερά κόμματα και δεν διαβάζουν Μακελειό.

    1. Είμαστε τόσο άχρηστοι χεστες και ξεφτίλες σαν λαός που πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουμε να είσαι σίγουρος. Τώρα με τον σανό που μας ταΐζει η Κοσιώνη , ο Ευαγγελάτος και οι 300 ρουφιάνοι για να φοβόμαστε και την σκιά μας και είναι 100% στάνταρ

  14. OΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ Η ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ).
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ;

  15. Ολα τα ελληνικα βοθροκαναλα,εχουν λυσαξει με την “νικη” μπαιντεν.ειδικα αυτη η νεοφερμενη μεγαλονεοταξιτρια νικη λυμπερακη,πνευματικος γονος του σορος,εχει ενα ειρωνικο διαβολικο χαμογελο οταν αναφερει ειδησεις για τις εκλογες στις Η.Π.Α,σαν να λεει:αν δεν βγει με το ζορι και με τα ψεμματα ο μπαιντεν προεδρος,το αφεντικο μου-σορος-θα σας τακτοποιησει καλα ολους εσας τους υποστηρικτες του τραμπ.το παγκοσμιο συστημα μεσων ενημερωσης παγκοσμιως εχει βγαλει δοντια υπερ του μπαιντεν.στο τελος θα μεινουν πανω στο παλουκι…..!!!!!! Εκει να δεις κλαμα !!!!!!!!!!!!!!!!

  16. χαρηκα που δεν θα χωρισει ο τραμπο……… :-)))))))))

  17. Νοθεια με 5 000 με 50 000 εστω και με 500 000 ψηφους διαφορα μπορει να υπαρξει .
    Με 5 000 000 ομως ψηφους διαφορα ποιος κοροιδευει ποιον ;
    Εκτος απο Trumpουκος ειναι και κρατινος. Και πως θα μπορουσε να μην ειναι οταν τρεις μηνες προ των εκλογων
    δηλωνει ο.τι αν τις χασει θα τις καταγγειλει. Πολυ δημοκρατικος εκλογικος αγωνας.
    Δημοκρατια σημαινει π.χ. ( οπως ολοι γνωριζουν ) στους 201 ψηφους 100 ψηφους εχω εγω, 101 εσυ τοτε εισαι νομιμως ο νικητης ολλα τα αλλα ειναι τουλαχιστον γραφικοτητες και κουτοπονηριες .

    1. Δείχνει (με το απλοΐκό παράδειγμα που αναφέρεσαι), ότι:
      Είτε σκόπιμόητα (δηλαδή αναφέρεσαι σε αφελής),
      Είτε είσαι αφελής (ώστε να κρίνεις με το παράδεισμά σου εκλογές σε ένα μικρο χωρίο 200 ψηφων και όχι τις εκλογές στις Η.Π.Α.!!!
      Στην ουσια δείχνει να μην έχεις ιδέα για την ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ εκλόγική διαδικασία των Η.Π.Α.
      Μένει να το ψάξεις λοιπόν. Θέλει προσεκτική έρευνα και οχι την απλοΐκή προσέγγιση που έκανες), γιατί το θέμα είναι πολύπλοκο (και όχι τόσο απλό ως εσύ περιγράφεις) !!!!
      Μενει ακόμα να αποδειχθει (σε εμάς τους παρατηρητές), ότι στις Η.Π.Α., ΑΣΠΙΔΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι οι ΝΟΜΟΙ της (ως και στην ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ) και ότι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ λειτουργεί !!!!

  18. Επιμένει ο Τραμπάκουλας και καλά κάνει. Έχει ενδιαφέρον ακόμη η υπόθεση.

    1. Αν ήμουν δικαστής και ερχόταν κάποιος να μου κτυπήσει 200 εκατομμυριάκια θα έπαιρνα την απόφαση και θα έφευγα απο την χώρα μαζί με την οικογένια και τους γέρους μου ! Θα αγόραζα ένα εξοτικό παλάτι με 2 εκατομύρια, και θα είχα τις πουτανίτσες μου στο χαρέμι μου και θα παιρνούσα ζωή και κότα μέχρι να κλείσω τα ματάκια μου !
      100,000 αν χαλούσα τον μήνα 200 εκατομμύρια θα με έπαιρναν 100 χρόνια.

      1. Θανάση
        ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!
        δεν είσαι δικαστής
        (αφού λες αν ….)

        1. Τι δικαστής ρε φίλε; Για να γίνεις δικαστής πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις να γράψεις σωστά το όνομα σου

  19. τίποτα από αυτα δέν έγιναν … ο πομπέο δέν εχει δικαίωμα να ανακατεύεται ώς υπ. εξωτερικών. οι εκλογές έχουν τελειώσει … και το κολλητάρι του Ερντογάν έχει χασει… τέλος… χωνέψτε το … τέλος καπούτ. πάω στοίχημα όποιος είναι μάγκας …

    1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa απο που νομιζεις εχουν μαθει οι αμερικανοι??? χααχαχχαχχα απο τα ξεφτερια της απατεωνιας τους ελληνοειδης αχχααχαχχαχαχαχα

      1. Αχαχαχαχα +1000 για την Μαρία. Τελικά εξάγουμε τεχνογνωσία ακόμη και στην υπερδύναμη Αμερική!!! χαχαχα

      2. * τους ελληνοειδείς (ρίξε μια ματιά στα τριτόκλιτα)

      3. Η Μαρία κλάνει και νομίζει ότι μιλάει!!
        Βάλτο αν μπορείς ,αν και ξέρεις ότι είναι αλήθεια!!

      4. Όπως πάντα το ζωοδες σχόλιο της ημέρας το Μαράκι εκ γερμανιας

  20. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ MEDIA ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ!
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ !

  21. Το μη χείρον βέλτιστον. Ή όπως έλεγε ο κάποιος απλός άνθρωπος, “από τα χλωρά σκ@τ@ καλύτερα τα ξερά”. Ο Τραμπ φαίνεται μάγκας μπροστά στον κ. κουρ@δ@. Και οι “πατριώτες” μην ζητάτε να μας προστατέψουν οι άλλοι. Εμείς οφείλουμε στους εαυτούς μας να παλέψουμε και ΣΥΝΑΘΗΝΑΝΚΑΙΧΕΙΡΑΝΚΙΝΕΙ.

  22. Ρε λες τελικά να έχει δίκιο ο πρόεδρος που δεν αναγνωρίζει για νικητή τον sleepy Joe. Πάντως είναι ΝΌΜΙΜΟ δικαίωμα με βάση το σύνταγμα των ΗΠΑ. Να ζητήσει ο πρόεδρος Τραμπ να γίνει καταμέτρηση στις πολιτείες που θεωρεί ότι ενδεχομένως υπήρξαν παρατυπίες!!! Τι νομίζεται μερικοί ότι οι ΗΠΑ είναι Μπανανια τύπου Ελλάδισταν. Εκεί υπάρχουν δικαστές υπάρχει κράτος και φυσικά υπάρχουν και νόμοι.

    1. “”Τι νομίζεται μερικοί ότι οι ΗΠΑ είναι Μπανανια τύπου Ελλάδισταν.”” σωστοτατη κουβεντα.!!!!! εεεεε αυτη η μπανανια ‘α λα ελλαδισταν ειναι απο 3οκοσμικες χωρες και πανω…αχαχαχαχαχαχαχα πολυ καλο κομμεντ……μπραβο….

    1. Συριζαίε που προσποιήσε τον Έλληνα σε τσούζει ????

    2. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ 300.000 ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΥΡΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

      1. Θα πάει κανείς φυλακή για νοθεία;

Comments are closed.