ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! Το έγκλημα πάθους της Ν.Σμύρνης: Η Γιαννακοπούλου έριξε 7 σφαίρες στον αρχιμανδρίτη Άνθιμο που της «έφαγε» 27 εκατ. δρχ.

Κοινοποίηση:
χ μακελειο

Σαν σήμερα το 1997 η ελληνική κοινωνία συνταράχθηκε από το φονικό στη Νέα Σμύρνη, με την Κάτια Γιαννακοπούλου να σκοτώνει με πιστόλι τον αρχιμανδρίτη Άνθιμο Ελευθεριάδη.

Ήταν 22 Ιουλίου του 1997, όταν ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ελευθεριάδης βγήκε έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη για να πάει στην εκκλησία. Ήταν η καθημερινή ρουτίνα του. Το πρόγραμμά του. Η (πρώην) ερωμένη του, Κάτια Γιαννακοπούλου, κρυμμένη πίσω από ένα αυτοκίνητο, βγήκε γρήγορα μπροστά από τον 59χρονο κρατώντας ένα πιστόλι. Του έριξε εφτά σφαίρες κόβοντας το νήμα της ζωής στον πάλαι ποτέ αγαπημένο της.

Ο Πάνος Σόμπολος έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ, περιγράφει το συμβάν στο βιβλίο του «Τα Εγκλήματα που Συγκλόνισαν την Ελλάδα»:

Διαβάστε τη συνέχεια στο ieriplektani.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φοβερή ιστορία. Το λάθος της ήταν που τον πίστευε σαν Θεό της. Έβαλε στη θέση του Θεού έναν άνθρωπο, έναν θνητό. Αφού τής έφαγε τα λεφτά, και μάλλον δεν είχε να πάρει άλλα, κανόνισε να το σκάσει για το εξωτερικό. Σιγά μην την ξεχρέωνε ποτέ. Τού άξιζε το τέλος που είχε. Δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένας ζιγκολό που το έπαιζε άνθρωπος του Θεού.

Comments are closed.