ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: «ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» – ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Κοινοποίηση:
417444323_3775343352747744_5304518014339298812_n

Πέρασαν 5 έτη από την 14η Ιανουαρίου 2019. Από την ημέρα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Μεγάλος Ιστορικός, Φιλόλογος και Δοκιμιογράφος ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ.

Εκείνος ο Μεγάλος ‘Ελληνας Διαφωτιστής. Εις εκ των τελευταίων Πνευματικών Ανθρώπων του Εθνους. Ο Γνήσιος Μανιάτης που λάτρευε την Ελλάδα και αγωνιζόταν με πάθος για τα Εθνικά Δίκαια. Ο Φλογερός ‘Ελλην που μας όπλιζε με ακλόνητα επιχειρήματα για να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς τους θρασύδειλους θιασώτες του εθνομηδενισμού. Χάσαμε τον Αγωνιστή ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Ο Σαράντος Καργάκος έλεγε “ΚΑΠΟΤΕ Ο ΡΩΜΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΟΥΒΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟΣ”.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μεγας Ελλην και Πατριωτης! Αιωνια του η μνημη! Γλυτωσε να μην βλεπει φελλους και περιτωματα!

  2. Nαι και μετα απο αυτο ( που λεει ο τιτλος )… εδω μεσα τι βλεπουμε… ? Κατι κωλους ( μετριους μαλιστα ) δηλαδη ποσο σας ενοιαξε αυτο που ειπε… ? Δεν ειναι μονο το θεμα με τους γκει ( που θελουν να υιοθετησουν παιδια , αυτο λεω ) ισως ειναι και το αλλο ενα θεμα… αλλα εδω μια χαρα βγαζατε με στρινγκ μαγιο διαφορες… ( και οχι γιατι ειχαν κατι να πουν , απλα εβγαζαν τον κωλο τους ) . Τελος παντων ισως τα πιο πολλα που λεγονται να ειναι παραμυθια… , ακομα και τα κρατη… χωριζουν με εναν τροπο τους ανθρωπους αν το αναλυσεις σε ενα βαθμο… . Η λυση θα ερθει ( αν ερθει κι εκει ) με την Παγκοσμια Κυβερνηση που ερχεται ( και βλεπουμε ) . Βγαινουν ειδησεις για UFO και εξωγηινους συνεχεια ( Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο… θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη ( μετα θα γινουν αλλα γιατι θα εχει και η Παγκοσμια Κυβερνηση καποια ψεματα )

  3. Καλά εκεί που είναι, έφυγε και γλίτωσε…δεν βλέπει και τα χάλια μας!

  4. Μεγαλος δασκαλος μας εκανε υπερηφανους τους Ελληνες παντου !

  5. Αυτός ο άνθρωπος ο Σαράντος Καργακος μεγάλος ιστορικός έχει γράψει σπουδαία βιβλία για την ιστορία της Ελλάδας!! Αρχαία Βυζαντινή και Νεώτερα ιστορία!!! Και όμως αυτόν τον σπουδαιο ιστορικό δεν τον τίμησε ούτε η Πολιτεία ούτε κανείς!!! Ο λόγος; Βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Επειδή ήταν κατά του συστήματος!!

  6. Έκαναν κάποιο μνημόσυνο; Έδωσαν το όνομα του σε καμία οδό; Έγινε κάποια τελετή ή αφιέρωμα στη μνήμη και την προσφορά του στα Ελληνικά γράμματα και το Έθνος; ΟΧΙ διότι ήταν άντρας και πνευματικός άνθρωπος. Στο ραγιαδοχωρι δοξάζονται οι παλιοπουστες και τα παρασανταλο.

  7. Τον είχα καθηγητή στις εισαγωγικές το 1965..!!! Φοβερός δάσκαλος..!!!

  8. Είχα την τύχη να ανταλλάξουμε μερικές κουβέντες…μυαλό αρχαίου φιλοσόφου….

  9. Επειδή τα πούμε από κοντά την αλήθεια είναι πως η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική και το έπιασα τον πατέρα της ανατολής στην κουαλαλαμπουρ έχουν συνέλευση της ανατολής και δύσης του ήλιου της Βεργίνας. Ο παισιος έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μια από τις πύλες της υγείας των μασόνων της ανατολής στην κουαλαλαμπουρ. Ακούτε;;; Κουαλαλαμπουρ

  10. Καμμία ανοχή στην σεξουαλική διαστροφή.
    Πρέπει να υπάρξει ιδιώνυμος νόμος που να τιμωρεί τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ που προπαγανδίζουν υπέρ της ανωμαλίας στην έκφραση του γενετησίου ενστίκτου.
    Όσοι είναι δεδηλωμένοι τοιούτοι να τεθούν υπό δικαστική απαγόρευση και να απολυθούν από κάθε δημόσια θέση.

    1. ναι ,κάνε όνειρα φασίστα .. αφού ξέρεις ότι δεν πρόκειται να γίνουν αυτά που λες , τι μας πρήζεις με τα παλαβά σου ? ε ?

    2. Τι ι είναι αυτά που λές παιδί μου??
      Προηγείται η κωλοτρυπίδα σε καθε περίπτωση!!!😁🤣🤣😜

  11. Φευγουν ολοι οι μεγαλοι πατριώτες και πισω μενουν τα σκ@τά…..

Comments are closed.