“ΣΑΛΤΑΡΕ” Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : Χάνει την έδρα ο “μαϊμού” Ευρωβουλευτής του και έχει χάσει τον ύπνο του.. Φραστική επίθεση στον Κώστα Χρυσόγονο.

Κοινοποίηση:
38d21d593b79455e98252f979bb126d4

Ένταση και φραστικούς διαπληκτισμούς είχαμε χθες το απόγευμα στον Άρειο Πάγο, κατά την εκδίκαση της ένστασης του πρώτου επιλαχόντα στο ψηφοδέλτιο της ¨Ελληνικής Λύσης” για το Ευρωκοινοβούλιο Σάββα Γεωργιάδη, κατά του Φράγκου Εμμανουήλ που κατέχει την έδρα αφού προεκλογικά χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Φραγκούλης ώστε να παραπέμπει στον γνωστό Στρατηγό εν αποστρατεία Φράγκο Φραγκούλη. 

Ενδεικτικό του πανικού που διακατέχει τον Κυριάκο Βελόπουλο, ήταν ότι όλη την εβδομάδα έπαιρναν τηλέφωνα από τα γραφεία του κόμματός του σε στελέχη, ώστε να παραβρεθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης. Τελικώς μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας και κάποιοι τους οποίους κρατά ακόμη στο κόμμα του με την υπόσχεση ότι θα τους κάνει  Βουλευτές, παραβρέθηκαν στο τμήμα του Αρείου Πάγου όπου έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του κ. Σάββα Γεωργιάδη και  διαπρεπής  συνταγματολόγος και τ. ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσογόνος  παρουσίασε στον Άρειο  Πάγο το κραυγαλέο περιστατικό του επηρεασμού των ψηφοφόρων από την χρήση του δήθεν παρατσουκλιού « Φραγκούλης» αναφέροντας -με πολύ νόημα- ότι «προφανώς και επηρεάστηκαν οι ψηφοφόροι και νόμισαν ότι ψήφιζαν τον γνωστό στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο , όπως έγινε και σε άλλη περίπτωση, πριν λίγο καιρό,  όταν οι χριστιανοί της πατρίδας μας  πίστεψαν ότι πράγματι κάποιος είχε στην κατοχή του επιστολές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού»(!)

Η έξυπνη «μπηχτή» του κ. Χρυσόγονου στον κ. Βελόπουλο σχετικά με όσα έλεγε στις εκπομπές του για  την ύπαρξη επιστολών του Χριστού ,τις οποίες μάλιστα επεδείκνυε στους τηλεθεατές, οδήγησε στην «έκρηξη» του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο κ. Βελόπουλος ακολουθούσε κατά πόδας  στα σκαλιά του Αρείου Πάγου τον καθηγητή κ. Χρυσόγονο και του φώναζε , εις επήκοον των παρισταμένων , το απίστευτο : «Με αυτό που έκανες μου έριξες καρατιά στα ευαίσθητα» (!!) , αφήνοντας ,κυριολεκτικά, «κόκκαλο» όποιον τον άκουγε και προκαλώντας τα ανάλογα σχόλια…

Στην ουσία του ζητήματος χαρακτηριστικό είναι ότι  στο Εκλογοδικείο δεν συζητείται πλέον αν έχει υπάρξει ζήτημα παραπλάνησης των ψηφοφόρων με την αναγραφή του παρατσουκλιού στο ευρωψηφοδέλτιο ( άλλωστε αυτό είναι  αυταπόδεικτο ) αλλά πώς θα υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης για τον επόμενο σε σταυρούς προτίμησης Σάββα Γεωργιάδη που αδικήθηκε αφού δεν χρησιμοποίησε και εκείνος στο Ευρωψηφοδέλτιο  κάποιο παρατσούκλι όπως πχ …Σάββας Καλεντερίδης ή  Στέφανος Τσιτσιπάς κοκ για να  αποκομίσει μερικές ακόμη χιλιάδες σταυρών στις ευρωεκλογές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι ποδιτσες πονταρησαν πανω του και κερδισαν χρονο μεχρι να ετοιμασουν τον Ηλια.

  2. βελόπουλε πες αντίο τώρα ερχεται ο κασιδιάρης αντε γειά

  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ( 2 ) ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠ’ ΕΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ

  4. Αντί να θέτει κάποιος υποψηφιότητα στις εκλογές με το όνομα της ταυτότητας του…. Βάζει ότι γουστάρει;;;;…… Νομοθεσία για τον φουτσο έχουμε… Να κατέβει τότε άλλος σαν Μάικλ Τζάκσον…. Σαν τιγκιταγκας .. Σαν μέγας Αλέξανδρος… Σαν παττακος…. Ότι να ναι…..

  5. μεγαλη απατη αυτη η ιστορια….
    ο Βελοπουλος δεν σεβαστηκε τον στρατηγο……
    η ενεργεια ειναι κολασιμη και επισυρει ποινη……

    Βελοπουλε εξαπατησες και τους ψηφοφορους σου……ντροπη σου

Comments are closed.