ΣΑΛΟΣ στις ΗΠΑ! Δημοτική σύμβουλος του Τζέρσεϊ Σίτι χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτη αβοήθητο στον δρόμο – Δεν παραιτείται για να μην χάσει τα φράγκα της(ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή;

Παραμένει στη θέση της δημοτική σύμβουλος από το Τζέρσεϊ Σίτι στις ΗΠΑ, παρά το ότι εδώ και εβδομάδες οπτικό υλικό δείχνει ότι έχει παρασύρει έναν άνδρα με το ποδήλατό της και ύστερα τον εγκαταλείπει.

Η Εϊμι ΝτεΓκίζ κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη για άλλη μια φορά αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη θέση της, παρά τις πιέσεις που υφίσταται, γράφει η New York Post. Περίπου 100 άνθρωποι μίλησαν στη συνεδρίαση που ήταν ανοιχτή στο κοινό και οι περισσότεροι ζήτησαν να παραιτηθεί.
Επιμένει μάλιστα ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία πριν σχολιάσει το ζήτημα. Πρόσθεσε πάντως ότι κατανοεί τις ανησυχίες όσων της ζητούν να αποχωρήσει.

 

 

Το βίντεο δείχνει ότι κατά το περιστατικό στις 19 Ιουλίου η ΝτεΓκιζ οδηγούσε με ταχύτητα σε διασταύρωση με το SUV της, όταν παρέσυρε έναν 29χρονο ποδηλάτη, χωρίς πάντως να είναι τα τραύματα σοβαρά.

Καταγραφή
Οι δύο πλευρές διαφωνούν για την προτεραιότητα που είχαν στη διασταύρωση.
Τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας δείχνουν ότι η ΝτεΓκίζ δεν επιβράδυνε το όχημα και δεν σταμάτησε πριν χτυπήσει τον ποδηλάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το χειροτερο ειναι η απραξια των υπολοιπων μεσα στα αυτοκινητα. Ομερτα !

  2. Μήπως δεν βλέπετε καλά τι δείχνει το βίντεο:::: Ενώ η κυκλοφορία έχει σταματήσει από την κατεύθυνση που έρχετε ο “ποδηλάτης”, αυτός αγνοεί το ότι τα αυτοκίνητα έχουν σταματήσει (μάλλον λόγω κόκκινου σηματοδότη) και συνεχίζει αμέριμνος. Το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο. Από την κατεύθυνση που έρχετε το αυτοκίνητο της γυναίκας, φαίνεται ότι υπάρχει πράσινο και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά! Το μόνο σφάλμα που φαινεται να υπάρχει είναι, η λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα από την “κανονική” που κινείται το όχημα.
    Τώρα, όσον αφορά το ότι δεν σταμάτησε να δει σε τι κατάσταση είναι ο βλάκας, αυτό είναι 100% λάθος!!!!!!!!

  3. η ποδηλάτης πέρασε ξεκάθαρα με κόκκινο τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και αυτή στο μο@νι της ,καλά να πάθει,χοντρέλα την επομένη φορά να προσέχεις ο δρομος δεν ειναι δικό σου.

  4. Παιδια ο χοντρος ποδηλατης περασε με καραμπινατο κοκκινο, το δειχνουν καθαρα και οι 2 καμερες

Comments are closed.