Ρ.Μακρή κατά Ν.Κεραμέως: «Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία – Να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα»

Κοινοποίηση:
1

Η Ραχήλ Μακρή με δημοσίευσή της στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για την απόφασή της να κλείσει τα σχολεία «στα καλά του καθουμένου», παρά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, αφού πρώτα τονίζει πως η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ βολική «για κάποιους», προτρέπει «να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα».

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία νύχτα με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα μάλλον.

Πολύ βολικό φυσικά για κάποιους. Αυτή που δεν Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Άκου λοιπόν να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κατι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα κράτη δηλαδή ισλαμικά κράτη και επιθέσεις σε χριστιανούς και αυτά που ψήφισες στην βουλή σχετικά με νομοσχέδια που οδηγούν σχολεία στην χώρα να ντύνουν σε σχολικές γιορτές τα αγόρια με φούστες για αποφασίσουν στα 15 τι φύλο θα γίνουν σύμφωνα με τα προχωρημένα νομοσχέδια σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. γεια σου ρε Ραχηλ ωραια τα λεει.δεν ειναι επικίνδυνη τα λέει καλα οπου την βγαζουν και στο Ραδιόφωνο που την ακουω.εκανε το λαθος της με τον ΤΣΥΡΙΖΑ τι να κανουμε να της παρουμε το κεφαλι.ομως φανηκε ότι τα πιστεύω της ειναι αλλα απο αυτα του Τσυριζα.

  2. Ξαπλωνενε τραβά βρες την δήθεν κουμουνιστρια σου που που εκθεαζεις μαζί με τον Τσίμπλα σου και κλειστο. Τέτοια άτομα μαζι με εσένα έχοντας τέτοια πιστεύω είναι επικινδυνα για κάθε κοινωνία κ ηθική

    1. επικινδυνος εισαι εσυ ρε γελοίε,,,νεοφιλελευθερο αθεο τσουτσεκι…γουσταρεις παγκοσμιοποίηση και τρομοκρατια ρε προβατο…και για τον τσιμπλα που αναφερεις τα ιδια σκατα και στην ιδια πλευρα με τον φιλελε κουλη που υποστηριζεις ειναι…κατι κατακαθια νεοελληνες σαν και σενα φτασαν την χωρα σε αυτον τον πατο….

  3. Η εκτέλεση της γυβαι υποστασης. Μωρέ αυτή η καραβλαχαρα στραβομπουκα Ραχήλ από που ξεβράστηκε;;; Είναι που είναι σαν απολοιφαδι που μάσα στραγάλια ντεκαβλε …πέτα και τις μαλακίες της και ολοκληρώνει

  4. Συμφωνώ με τα λεγόμενα της Ραχήλ Μακρή και μπράβο που τα λέει όπως είναι . Πρέπει να δούνε τα λάθη τους και αμφιβάλω αν διορθώσουν τίποτε γιατί όλα είναι σκόπιμα για την διάλυση του κράτους μας . Διαλύουν την παιδεία , την θρησκεία την οικογένεια , τα όνειρα του καθενός μας για την παγκοσμιοποίηση . Εμένα δεν μου αρέσει γιατί έμαθα να δουλεύω τίμια 18 ώρες την μέρα 365 μέρες τον χρόνο . Εσάς δεν ξέρω . Πάντως δεν έστρωσα για κανένα σας .

Comments are closed.