Ρώσος «καμικάζι» παραλίγο να καταρρίψει Β-52 στη Μαύρη Θάλασσα – Ο ρόλος των ελληνικών F-16

Κοινοποίηση:
b-52

 

Μεγάλη δυσαρέσκεια στους κόλπους των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, έφερε η συνοδεία ενός αμερικανικού στρατηγικού βομβαρδιστικού τύπου Β-52, από τέσσερα ελληνικά μαχητικά F-16.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το priftisnews.blogspot.com, το Β-52 διέσχισε την μισή Ελλάδα, πέρασε τα σύνορα στα Σκόπια όπου τα ελληνικά αεροσκάφη συνέχισαν να συνοδεύουν το αμερικανικό βομβαρδιστικό, με το Β-52 να φτάνει στον τελικό του προορισμό στη Μαύρη Θάλασσα, και να πραγματοποιεί εικονικό βομβαρδισμό της Κριμαίας!

Το B-52 αναχαιτίστηκε άμεσα από Ρωσικό Su-27, φέροντας τρόμο στους πιλότους του B-52 από ένα απότομο ελιγμό του ρώσου πιλότου, περνώντας μόλις λίγα μέτρα από το ρύγχος του αμερικανικού βομβαρδιστικού. Δεν μας φτάνει η Τουρκία τώρα αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα τα βάλουμε και με τους Ρώσους;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες στο στράτευμα και οφείλεις να δώσεις στη δημοσιότητα τα ονόματα των πιλότων και των ανωτάτων αξιωματικών που έδωσαν τις σχετικές εντολές. Βασικά πες μας αν οι εντολές προήλθαν από ξένο αξιωματικό του ΝΑΤΟ.

Comments are closed.