Ρώσος αξιωματούχος παραιτήθηκε λόγω του Viral βίντεο διακοπών του γιου του στο Μπαλί

Κοινοποίηση:
MAK

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος στην περιοχή του Περμ στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από ένα βίντεο που τράβηξε ο γιος του σε ένα θέρετρο στο Μπαλί προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό.

Ο Alexei Dyomkin, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της περιοχής Perm, ανακοίνωσε την παραίτησή του την Πέμπτη, λίγες μέρες αφότου ο γιος του Ilya δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο καυχιόταν για την ανήσυχη ζωή του στο τροπικό νησί της Ινδονησίας.

«Κάποιοι με ρωτούν, «Ilya, θα επιστρέψεις ποτέ στο Perm;»  είπε ο Ilya Dyomkin στο Instagram Reel που είχε διαγραφεί έκτοτε.

«Παιδιά, έτσι μοιάζει το πρωί του Σαββάτου μου. Γιατί στο διάολο θα ήθελα να είμαι στο Περμ;» πρόσθεσε καθώς άλλαζε την κάμερα για να δείξει τα καταπράσινα τοπία του Μπαλί.

«Παραδέχομαι ότι είμαι υπεύθυνος για τη δήλωση του γιου μου. Γι’ αυτό θεωρώ σωστό να παραιτηθώ με τη θέλησή μου», ανέφερε η εφημερίδα Kommersant  , επικαλούμενη τον Alexei Dyomkin.

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου από την κυβέρνηση για την πολύτιμη εμπειρία της συνεργασίας», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Τον περασμένο μήνα, το τοπικό ερευνητικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Perm 36.6 ανέφερε ότι ο Ilya Dyomkin έκανε διακοπές στο Περού, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες από το Machu Picchu.

Παιδιά και στενοί συγγενείς ανώτατων Ρώσων αξιωματούχων έχουν συχνά εντοπιστεί να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των κρατών μελών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, κατά τη διάρκεια της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, παρά την εισαγωγή στοχευμένων δυτικών κυρώσεων.

Αρκετοί περιφερειακοί αξιωματούχοι και τα μέλη των οικογενειών τους έχουν επίσης  βρεθεί σε διακοπές εν καιρώ πολέμου καθώς μοιράζονται στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους σε δημόσιες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από την έναρξη του πολέμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ… ΠΑΡΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…….ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ..

    ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ……ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ -ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΩΡΩΝ….

Leave a Response