Ρόδος: Σοκάρουν οι ανήλικες που κατηγορούν 47χρονο για ασέλγεια

Κοινοποίηση:
κακοποιηση

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία ποπ φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές της Ρόδου για την υπόθεση ασελγών πράξεων από 47χρονο σε δύο κορίτσια ηλικίας 13 και 15 ετών.

Μία μέρα προτού ο 47χρονος, στον οποίο έχουν ασκηθεί βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να δώσει εξηγήσεις (θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι ) για τα όσα του καταλογίζονται, επιπλέον πληροφορίες έρχονται για να προστεθούν στο υλικό της δικογραφίας.

Τι λένε οι ανήλικες
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», τα νέα στοιχεία καταγγέλλονται από τις δύο ανήλικες, σύμφωνα με τις οποίες όταν έφυγαν από την αποθήκη δεν αισθάνονταν πολύ καλά και ζαλίζονταν. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η κατάσταση τους αυτή φέρεται να αποδίδεται στο νερό που είχαν καταναλώσει όταν βρίσκονταν μαζί με τον 47χρονο, ο οποίος φέρεται να επέμενε για να το πιουν.

Η γνωστοποίηση των στοιχείων αυτών έγινε χθες Τετάρτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου από τις ίδιες τις καταγγέλλουσες και θα ληφθούν υπόψη μαζί με τα λοιπά που περιλαμβάνονται στη δικογραφία από τις διωκτικές αρχές.

Ποια αδικήματα τον βαραίνουν
Την ίδια ώρα ο 47χρονος που από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος, φέρεται να διερωτάται τους λόγους που τον οδήγησαν στη θέση του κατηγορούμενου. Ο καταγγελόμενος αρνείται όλα όσα του καταλογίζουν τα δύο κορίτσια και αναμένεται να δώσει αύριο το μεσημέρι εξηγήσεις αναλυτικά, προβάλλοντας τη δική του θέση, στην ανακρίτρια Ρόδου.

Τρία είναι τα αδικήματα που βαραίνουν τον 47χρονο και είναι τα εξής:

• Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατά συρροή
• Κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου
• Κατάχρηση ανηλίκων υπό τη μορφή της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: