Ρόδος: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο – Τριτοκοσμικές εικόνες, μαζεύουν τα νερά με κουβάδες (βίντεο)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τριτοκοσμικές εικόνες, που δεν συνάδουν με αεροδρόμιο σύγχρονων προδιαγραφών ενός νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, κατέγραψαν επισκέπτες στον αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».

Όπως δείχνουν οι εικόνες φαίνεται να υπάρχει κακοτεχνία σε σημείο του Β’ ορόφου στην αίθουσα των αναχωρήσεων, στο καινούργιο κτίριο.

Δείτε το βίντεο:

Λόγω της νεροποντής -όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο- πλημμύρισε το δάπεδο με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να σπεύσουν να τοποθετήσουν… κουβάδες για να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα.

«Η κακοτεχνία στη στέγη οφείλεται στον εργολάβο που ανέλαβε το έργο και δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει» ανέφερε  ένας επιβάτης.

rodos_in

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εξοικονομηση για ….μπουγαδα! Γεια σας ρε Φριτς της Fraport! Δεν ξερω ποτε θα φυγετε απο δω μεσα γερμανοσκυλα με κλωτσιες!

  2. Την ΟΑ δεν τη θέλανε. Έπεισαν τον κόσμο ότι ήταν κοστοβόρα, ότι στοίχιζε στο κράτος, γιατί είχαν δωρεάν εισιτήρια οι υπάλληλοι ή γιατί έπαιρναν λένε μεγάλο εφ άπαξ. Εισητηρια δωρεάν είχαν αν υπήρχε κενό στην πτήση, αν δεν ήταν γεμάτο το αεροπλάνο. Αλλιώς δεν σε έπαιρναν. Οι καθυστερήσεις γινόταν επίτηδες για να αγανακτήσουν οι επιβάτες. Επίσης παιχτηκαν πολλά παιχνίδια με τα long range. Aπο Φρανκφούρτη 20 επιβάτες από 117 που χωράει το 737_200 κ τους έλεγαν στα γκισέ οι Γερμανοί: η ΟΑ είναι γεμάτη, υπάρχουν κενές θέσεις στην LUFTHANSA…μας τα έλεγαν οι ίδιοι οι επιβάτες… Πάρτε τώρα αναβάθμιση όπως με τον ΟΣΕ.

  3. ΕΔΩ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ Α320 ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  4. Κρατικο αεροδρομιο που το διαχειριζονται Fraport και Κοπελουζος.
    Παραπονα στο Ελληνικο Κρατος που εχει την ιδιοκτησια και δεν τιμωρει ποτε τους κολλητους του.

  5. Ηταν που θα αναβαθμιζε τα αεροδρομια η Fraport, που τα πηρε κοψοχρονια. Αλλο ενα δημιουργημα της κ@λογριας της Μερκελ.

Comments are closed.