Ρόδος: Καταδικάστηκαν για την περιφορά του Επιταφίου στον Αρχάγγελο

Κοινοποίηση:
DIKASTIRIO-770x400

Ποινή φυλακισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ στους τρεις Αρχαγγελίτες και ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον δημοσιογράφο, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 για παραβίαση των μέτρων προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Οι κατηγορούμενοι ειδικότερα την 18η Απριλίου και περί ώραν 03:00 π.μ., από κοινού με άλλα άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου. Πρόκειται για ένα 45χρονο, έναν 52χρονο ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, έναν 42χρονο κι έναν 47χρονο.

Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε ειδικότερα για διέγερση σε ανυπακοή. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή. Οι λοιποί διώκονται για παράβαση του άρθρου 285 της ΚΥΑ ενώ εξήχθησαν αντίγραφα για την ανακάλυψη των αγνώστων που συμμετείχαν και φαίνονται στο βίντεο.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε όταν αστυνομικός της υπηρεσίας διαπίστωσε ότι την 03:00 π.μ., αναρτήθηκαν δύο βίντεο στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού στο Facebook, όπου φαίνονται τα άτομα να συμμετέχουν στην περιφορά Επιταφίου στα σοκάκια του παλαιού οικισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καμαρώνει ο αστυνομικός-γελοίος για τους “εγκληματίες” που συνέλαβε; Άντε ρε καραγκιόζη πιάσε κανέναν λαθροταλιμπάν και μετά παίξτο μάγκας. Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους νόμους λένε τα καθίκια, οι γύφτοι και οι αλλοδαποί στην καραντίνα κυκλοφορούσανε μπουλούκια. Γάμους με 500 άτομα, αλλά εκεί κότες, εκεί οι νόμοι δεν ισχύουν. Πρέπει να παραδειγματιστούμε και εμείς απο την συμπεριφορά των γύφτων και των αλλοδαπών, είναι ενωμένοι σαν γροθιά για αυτό είναι επικίνδυνοι για το κράτος και δεν τους πειράζουν. Κάθε φορά που θα γίνεται μια αδικία σε Έλληνα θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να τον στηρίζουν ακόμη και με την βία. Θα δούμε τότε κατα πόσο θα ισχύουν οι νόμοι.

  2. Ρε τους κοιτάτε εκεί στην Ρόδο
    Λιντσάρετε τους , η ΔΝΕ είστε χριστιανοί καθόλου γιατί δεν εξηγείται αλλιώς να αφήνετε τους βρωμιάρηδες μασόνους να μας καταπιέζουν και να μας πολεμούν όταν απ’ την άλλη δίνουν άλλοθι σε ισλάμ νεοταξιτες χωρίς μάσκες και σε λεσβίες να κάνουν πάρτυ μες την μούρη μας και σε αντίχριστους που προσβάλουν την πίστη να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς αποστάσεις και μόλις λούζονται με νεράκι και ακούνε την φωνή του Έλληνα όπως τον κατακτήσανε να δέχονται πάνω τους που έτσι πρέπει και επιβάλλεται
    Λοιπόν εκεί στην Ρόδο ΔΝΕ ξέρω τι καπνό φουμάρεις πάντως αν δεν κινητοποιηθείτε τώρα , αύριο έχετε εσείς σειρά 😉
    Δεν είναι δυνατόν 2 άτομα να έχουν ποινή ενώ 100δες άλλα να μην παθαίνουν τίποτα και να μην λογοδοτούν.
    Βγείτε έξω με τα όπλα 200αρομα και θα βιώσει ο Χαρδαλιάς και ο Κούλης έργο παρόμοιο πριν από 5 μήνες ξανά με όσους μπάτσους και να φέρουν.
    Σα δεν ντρέπεστε αρσενικές πουτάνες της Ρόδου

Comments are closed.