Ρόδος: Για ασέλγεια κατήγγειλαν τρεις γυναίκες έναν 82χρονο

Κοινοποίηση:
biasmos

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν άλλες τρεις καταγγελίες για ασέλγεια, αυτή τη φορά από τη Ρόδο σε βάρος ενός 82χρονου.

Την αρχή έκανε μια 43χρονη, σήμερα, γυναίκα, η οποία κατήγγειλε 82χρονο και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες δύο. Και οι τρεις έγιναν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι οποίες απασχολούν τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές του νησιού, όταν ήταν ανήλικες και συγκεκριμένα το 1985.

Από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σχηματίστηκε προκαταρκτική δικογραφία για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικα κατόπιν της πρώτης καταγγελίας που έγινε εις βάρος του 82χρονου.

Η 43χρονη κατέθεσε ότι ο γείτονάς της ασέλγησε εις βάρος της σε ηλικία 5 ετών, όταν είχε μεταβεί στην οικία του για να παίξει με την κόρη του. Ισχυρίστηκε ειδικότερα ότι της κατέβασε το εσώρουχο και με την χρήση βίας την θώπευσε στα γεννητικά της όργανα ενώ αυτοϊκανοποιήθηκε ενώπιόν της.

Επεσήμανε εξάλλου, σε κατάθεση της, ότι αποφάσισε πλέον να το καταγγείλει παρακινούμενη από το κίνημα #metoo.

H καταγγελία της, που έγινε τον Νοέμβριο του 2022, οδήγησε στη διενέργεια περαιτέρω έρευνας στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν 14 καταθέσεις.

Δύο γυναίκες, αδελφές, ηλικίας 47 και 49 ετών ισχυρίστηκαν εξεταζόμενες ότι ο ίδιος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους εντός της οικίας τους σε χρόνο που δεν μπορούν πλέον να προσδιορίσουν λόγω της ανηλικότητάς τους τότε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ελατε γκιοσες στο παππου που λεει και το ασμα! Τσιπα ντροπης δεν εχετε?

  2. Κάθε πικραμμένη επιζητά δημοσιότητα … να δούμε πότε θα σταματήσει αυτό το κακό !!!

  3. Καλά!
    Τον κύκλο του πλανήτη γη σίγουρα τον έχουν άμα τους βάλουν τον ένα πίσω από τον άλλο.
    Αι σιχτιρ κουβάδες.

  4. Εμένα μου την είχε πέσει η Μπουμπουλίνα, άντε χαθείτε παλιομπαλοτσες, πιθανόν ο γέρος να είναι φραγκατος και τον θυμήθηκαν.

Comments are closed.