Ρόδος: Αναπάντητα ερωτήματα για την εξαφάνιση της 44χρονης: “Νόμιζα ότι έλειπα ένα βράδυ” κατέθεσε

Κοινοποίηση:
rodos

Πέπλο μυστηρίου, εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας από τη Ρόδο, που εντοπίστηκε ζωντανή το μεσημέρι του Σαββάτου από περιπατητή, στην αγροτική περιοχή «Παναγιά» μεταξύ Μασάρων και Καλάθου.

Η γυναίκα, η οποία ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων για να εκτιμηθεί η υγεία της κατάστασής της. Νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου μέχρι να ανακάμψει.

Σημειώνεται εξάλλου ότι από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε δεν προέκυψαν σημάδια κακοποίησής της.

Κατά την κατάθεσή της, την Κυριακή στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες ούτε για τη διαδρομή που ακολούθησε, ούτε για τον τρόπο που βρέθηκε στη δύσβατη περιοχή που εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki. Η ίδια μάλιστα, είχε την αίσθηση ότι απουσίαζε μόλις μια ημέρα από το σπίτι της. Υπενθυμίζεται ότι εξαφανίστηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Είπε ότι είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο το οποίο είχε κλείσει από μπαταρία, αλλά κάποια στιγμή άνοιξε μόνο για επείγουσες κλήσεις και τότε κάλεσε την μητέρα της από την οποία ζήτησε να παραλάβει το παιδί από το σχολείο.

Να σημειωθεί πως όταν εντοπίστηκε η 44χρονη δεν είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, είπε ότι πιθανότατα να το έχει αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο, όπου όμως δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βρείτε τον πάτερ Γκομενιο να σας λυθούν οι απορίες.

  2. πρέπει κάποια στιγμή να εξεταστούν οι ψυχιατρικές παρενέργειες των εμβολίων οι οποίες δεν καταγράφονται αφού δεν καταγράφονται καν τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα, βαράει το νευρικό σύστημα, οι άνθρωποι τρέμουν , παθαίνουν επιληψίες κλπ…

Comments are closed.