Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη σε σούπερ μάρκετ. Πληροφορίες για τραυματίες

Κοινοποίηση:
russia-explosion

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην πόλη Βλαντικαφκάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην πρωτεύουσα της Βόρειας Οσετίας – Αλανίας, ομοσπονδιακού υποκειμένου της Ρωσίας.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο δείχνουν το κατάστημα να έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες, ίσως και νεκρούς.

«Η έκρηξη σημειώθηκε μέσα σε σουπερμάρκετ στην οδό Γκαγκάγιεβα» επιβεβαίωσε ένα εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, σημειώνοντας ότι η πιθανότερη αιτία είναι η διαρροή αερίου. «Υπάρχουν θύματα» σημείωσε ο ίδιος.

Στο σημείο βρίσκονται σωστικά συνεργεία, που προσπαθούν να εντοπίσουν επιζώντες κάτω από τα χαλάσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πριν αρκετά χρόνια είχε έρθει ενας πελάτης να αγοράσει τροφή για τούς σκύλους του στα Ναυπηγεία. Επειδή θα πήγαινε όμως μέσα, την πλήρωσε και είπε θα στείλει τον εργάτη να την πάρει το απόγευμα. Εγω ήξερα πως το απόγευμα θα ερχόταν ο γιος μου στο μαγαζί μετά το σχολείο του, και τού ειπα να πει τού εργάτη να με ζητήσει με το ονοματεπώνυμό μου και θα εχω ενημερώσει τον γιο μου για να τού την δώσει.
    Ε, με το που ανοιγω το μαγαζί το απόγευμα, μπαίνει μέσα ενας Μπαγκλαντεζιανός και λεει: εγκω ντέλω ισνταμπούλ. Με την λογική, συμπέρανα οπως το άκουσα πως θέλει μπουκάλα υγραερίου. Παω και τού φέρνω και αυτος να κουνάει χέρια και κεφάλι και να λεει: ογκι, ογκι εγκω ντελω ισταμπουλ. Ε, ξανασυμπεραίνω πως μάλλον θέλει αμπούλες για τον σκύλο. Τις φέρνω. Τίποτα αυτός. Να χτυπιέται ολόκληρος και να λεει: ντελω ισταμπουλ! Αρχίζω και φοβάμαι.. Συνεχίζεται αυτή η κατάσταση για αρκετή ωρα και τελικά τού λέω, φύγε αυτή την στιγμή απ’ το μαγαζί μου γιατί θα πάρω τηλέφωνο την αστυνομία! Τίποτα αυτός. Εγκω ντελω σταμπουλ, να επιμένει!
    Και εκείνη την στιγμή που είχε αρχισει να με πιάνει πανικός μπαίνει στο μαγαζί ο γιος μου! Γιέ μου, φωνάζω, ελα εδω γιατί κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτον. Δεν φεύγει απ’ το μαγαζί. Μάνα, άστο πάνω μου, λεει ο γιος. Τον κοιτάει και τού γνέφει ερωτηματικά με το χέρι: τι συμβαίνει; Τον χαβά του ο Μπαγκλαντεζιανος: εγκω ντελω ισταμπουλ, και να φωνάζει!!
    Και με μια αφοπλιστική άνεση γυρίζει ο γιος μου και λεει, εσένα θέλει ρε μάνα!
    .
    Αφου έμεινα για λίγο σύξιλη και τον θαύμασα που έμαθε μπαγκλαντεζιανα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και συννενοήθηκε, κι εγω ενα τέταρτο δεν καταλάβαινα τι έλεγε, τον ρώτησα πώς στο δαίμονα το συμπέρανε κι εγω δεν μπορούσα? Και είπε απλά, επειδή το ονομά μου εχει πολλά φωνήεντα και διφθογγους δεν μπορούν αυτοί εκει πέρα στην ανατολή να τα προφέρουν και κόβουν τις λέξεις. Τοσο απλό!
    Εγώ, λοιπόν, είμαι Η ΣΤΑ. ΜΠΟΥΛ.!
    .
    .
    .
    Τύραννα, Σκοπια, Σόφια, Βουκουρέστη, Οδυσσός._

  2. Το θυμήθηκα! Επνιξε 10 κουταβάκια γιατι λεει, δεν μπορουσε να τα κρατησει και αυτο τής το ειπε να το κανει ο… αλβανος κτηνίατρος!! ( ?? )

  3. Ενα πράγμα βλέπω ολοκάθαρα και δεν αμφισβητείται, η Οσετία είναι δική σας! Τι μαλακιες λετε βόρεια και νοτια…και η γεωργια στη..μεση..σαν κουτσουλια καρακάξας………
    Το Καζακσταν επισης, κάποια εδαφη. Δεν βγαζω άκρη με τους χάρτες που βλεπω στο ιντερνετ! Άλλα συνορα δειχνει η μια σελίδα και άλλα οι άλλες!! Εναν σωστο χαρτη δεν εχετε?
    .
    ..βάλατε τα σκυλια να σάς φυλανε την.. εισοδο(καζακσταν) ..Ζουσαν οι Κοζακοι εκει και φυλαγαν τα συνορα
    .
    – η γερμανια εβαλε το “αποτυπομά” της- αυτο ξερω μόνο. Κάτι εγινε το 2004 αλλά δεν ξερω τι..- αρρώστεια, δικαστηριο, πουλησε το άλλο οικοπεδο στην τουρκάλα..; δεν ξερω.., δεν μιλουσε
    ..(σήμερα έμαθα και για το συμβαν.. η “ελληνικη” τηλεοραση βλέπεις, το περασε στα ψιλά..-σιγά το πράμα που θα ασχοληθούνε με αυτό, ειχαν σοβαρότερες κλεψιες, δολοπλοκίες και ψεμματα να πουνε στον λαο…)
    .
    Απο εκει και κάτω, υπάρχει ΑΔΕΙΟ-ΚΕΝΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ εδαφος και φτάνουν τα δικά μου σύνορα!
    Ολοι αυτοι ειναι καταπατητές!
    .
    ΕΓΩ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ!._
    Και ο καθενας σας ας βρει τα δικά του
    Δεν εχω καμια σχεση με τα δικα σας, ούτε καν, πρόσβαση! Είναι ολα ξεχωριστα κρατη-σπιτια- οικοπεδα. Σιγά μην ξερω την ιστορια των Μογγολων ή των Ιρανων ή των Σκωτσέζων….
    Ελεος πια που δεν καταλαβαίνετε!
    .
    Υ.Σ οι αστυνομικες και στρατιωτικές περιπετειες και οι ψυχροι πόλεμοι ήταν μόνο για τον κινηματογράφο? Μάααλιστα.., στειλτε μου καμιά.. παλια σας ταινια να δω

Comments are closed.