«Ροχάλα» στην μούρη του Τσίπρα! Πάγωσε ο Πρωθυπουργός (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
tsipras

Ψάχνει υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές και σπάει τα μούτρα του

Πρόταση σε δύο προβεβλημένες προσωπικότητες του δημόσιου βίου φαίνεται ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διεκδικήσουν τους Δήμους Πειραιά και Αθήνας, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ βολιδοσκόπησε επίμονα τον Πέτρο Κόκκαλη να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στον Δήμο Πειραιά.

Παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε ο Πέτρος Κόκκαλης τελικά αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση εξηγώντας στους συνομιλητές του ότι κυρίως λόγοι οικογενειακοί και προσωπικοί τον αναγκάζουν να αρνηθεί την διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ

Όργιο φημολογιών και ονοματολογίας πυροδότησε η φράση που αποδίδεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι υποψήφια για τον δήμο της Αθήνας θα είναι μια “προσωπικότητα που δεν ξέρει να χάνει”. Ανάμεσα στα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Φραγκίσκου Αλβέρτη, αλλά και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Ήδη ο Φραγκίσκος Αλβέρτης διέψευσε ο ίδιος τις σχετικές φήμες λέγοντας κατηγορηματικά: “Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση με κανέναν”.

Όσον αφορά την κυρία Αγγελοπούλου, οι σχετικές φήμες διαψεύδονται από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, ενώ οι επαφές της με πολιτικά πρόσωπα είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά για τον δήμο της Αθήνας υποψήφιο έκπληξη προκειμένου να αντιμετωπίσει αφενός τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος εμφανίζεται ως φαβορί αλλά και τον συμπαθή Παύλο Γερουλάνο που δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ 5% , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΤΣΟ , ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΟΜΩΣ . ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΦΙΚΟΝΑ .

Comments are closed.