“Ρουκέτες” Λιακόπουλου : Μεσαίωνας η συνεπιμέλεια. Τα ανήλικα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν θα επιλέγουν που θα κατοικούν

Κοινοποίηση:
synepimelia-1024x683-1-940x450

Ο εξωπραγματικός νόμος για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια τέκνων, που η κυβέρνηση θέλει να φέρει το Φθινόπωρο και που ο ΣΥΡΙΖΑ (!!!) δεν προωθούσε και αντιδρούσε, προβλέπει με το άρθρο 1519, από ότι είδα στο διαδίκτυο, ότι τα ανήλικα παιδιά, από 1 έως 18 δηλαδή ετών, θα υποχρεούνται να επιστρέψουν στον τόπο που κατοικούσαν όταν επήλθε η διάσταση των γονέων. Αν πράγματι φέρει η Ν.Δ. προς ψήφιση κάτι τέτοιο, θα είναι ότι πιο σατανικό προτάθηκε, από τότε που το ανθρώπινο γένος άρχισε να νομοθετεί.

Πολύ σοφά ο πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Γεώργιος Πλαγάκος σε άρθρο του στο blog των δικαστικών, http://dikastis.blogspot.com/ με τίτλο “Μερικές σκέψεις για την από κοινού επιμέλεια (συνεπιμέλεια) των ανηλίκων τέκνων μετά τη διάσταση και τη λύση του γάμου των γονέων τους”, αναδεικνύει μέσα από την εμπειρία του, τα αμέτρητα προβλήματα (νομικά, κοινωνικά, πρακτικά, συνταγματικά αλλά και σε επίπεδο ισότητας φύλων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων) που θα δημιουργήσει ο συγκεκριμένος νόμος.

Λέει μεταξύ των άλλων ο κ. Πρόεδρος Πρωτοδικών:”

“Το πιθανότερο είναι ότι πολύ συχνά θα προκύπτουν έντονες διαφωνίες των γονέων για διάφορα ζητήματα που άπτονται της επιμέλειας των τέκνων τους και έτσι θα ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω δίκες, ιδίως με αιτήσεις χορήγησης προσωρινών διαταγών και ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου τα δικαστήρια να επιλύουν τα επιμέρους ζητήματα της επιμέλειας, στα οποία δεν μπορούν ή δεν θα θέλουν να συμφωνήσουν οι γονείς, στους οποίους θα έχει ανατεθεί τη συνεπιμέλεια. Γι’ αυτό, όσο σφοδρότερη είναι η αντιδικία των γονέων και η ένταση στις μεταξύ τους σχέσεις τόσο περισσότερο η ανάθεση σε αυτούς της από κοινού επιμέλειας των τέκνων τους, θα ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω δίκες. Αφορμή γι’ αυτές θα είναι οι κάθε είδους τριβές, που θα προκύπτουν από την εξαναγκαστή επικοινωνία και συνεργασία τους. Ως εκ τούτου, η έντονη νομοθετική προώθηση της συνεπιμέλειας, δηλαδή η επιβολή της και στις υποθέσεις με αντιδικία, θα έχει, σύμφωνα με τα διδάγματα της κοινής πείρας, ως συνέπεια την εγκαθίδρυση δυσλειτουργικών σχημάτων.Αντίθετα, το λειτουργικό είναι να διευκολυνθεί η απεμπλοκή των συζύγων-διαδίκων από περαιτέρω επαφές και τριβές, ώστε να ισορροπήσουν το ταχύτερο δυνατό σε έναν νέο τρόπο ζωής, και αυτό επιτυγχάνεται με την ανάθεση της επιμέλειας στον ένα γονέα και τη ρύθμιση του δικαιώματος της επικοινωνίας υπέρ του άλλου. Εάν η άσκηση της συνεπιμέλειας ήταν λειτουργικό σχήμα, θα εφαρμοζόταν σε μεγαλύτερη έκταση, εφ’ όσον δεν απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η αχρησία της αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Σε κάθε περίπτωση, ουδείς εμποδίζει τους συζύγους να επανακαθορίσουν αργότερα τη συμπεριφορά τους, δηλαδή να συνεργαστούν για την από κοινού άσκηση της επιμέλειας των τέκνων τους”.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν χρειάζεται η εμπειρία ενός δικαστή, αλλά απλή λογική και κυρίως όρεξη να τη χρησιμοποιήσεις και βεβαίως να μην είσαι μέρος του προβλήματος (γονέας με προβλήματα επικοινωνίας τέκνων), για να σκεφτείς μερικά πολύ απλά πράγματα.

Μήπως γυρίσαμε στο Μεσαίωνα, ή μήπως χάσαμε τον μπούσουλα όλοι ομαδικώς;;; Πώς ένας δεκαεφτάχρονος που κατοικεί για παράδειγμα στην Πάτρα με την μητέρα του εδώ και οχτώ χρόνια, από τότε που χώρισαν οι γονείς του, θα υποχρεωθεί να γυρίσει για παράδειγμα στην Κόρινθο, όπου έμεναν οι γονείς του πριν τη διάσταση;;; Θα αφήσει παρέες, σχολείο, φροντιστήρια, τον τυχόν έρωτά του και το ίδιο του το σπίτι, για να πάει να ζήσει με τον πατέρα του στην Κόρινθο;;;

Πως μία κοπελίτσα 15 ετών που ζει στη Λάρισα εδώ και τέσσερα χρόνια με τη μητέρα της, θα υποχρεωθεί να γυρίσει πίσω στην Αθήνα και να ζει με τον πατέρα της, που πιθανόν να μη θέλει καν να δει επειδή της φερόταν με απαράδεκτο τρόπο;;;

Πως ένα δίχρονο ή τρίχρονο παιδάκι, που ζει με την εργαζόμενη μητέρα του στην Αθήνα και που ο πατέρας του ζει στο Ηράκλειο, όπου ήταν και η οικογενειακή στέγη πριν τη διάσταση, θα υποχρεωθεί να φύγει μακριά από τη μητέρα του για να πάει να ζήσει με τον πατέρα του στο Ηράκλειο, όπου θα το μεγαλώνει μία νταντά;;; Μήπως θα υποχρεώσετε τη μητέρα, παραβιάζοντας σαν Υπουργείο Δικαιοσύνης το Σύνταγμα, να γυρίσει πίσω κοντά στον σύζυγο που τυχόν την κακοποιούσε, ώστε να φροντίζει το παιδί αυτή και όχι μία νταντά;;;;; Μήπως θα πρέπει να εγκαταλείψει τη δουλειά της, επειδή εσείς στα καλά καθούμενα δεν λύνετε με σωστό τρόπο το πρόβλημα της επικοινωνίας των μπαμπάδων με τα παιδιά τους, όπου όμως αυτό υπάρχει και όχι μαζικά και οριζόντια, δηλαδή σταλινικά;;;;

Έστω μία μάνα που ζει με το παιδί της ή τα παιδιά της στην ίδια πόλη με τον πατέρα είναι δημόσιος υπάλληλος, π.χ. δικαστίνα, στρατιωτικός, ή οτιδήποτε άλλο, παίρνει μετάθεση και είναι σε σφοδή δικαστική διαμάχη (όπως όλοι σχεδόν) με το πρώην έτερο ήμισυ. Συνεννόηση δεν επέρχεται με τίποτε. Τι γίνεται;;; Μένουν τα παιδιά στον πατέρα που δεν θα ξέρει τι να τα κάνει;;;

Έστω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι ένα μήνα μετά την γέννηση ενός παιδιού. Τι θα κάνει πατέρας;; Θα θηλάζει το βρέφος;;; Κύριοι ελάτε στα καλά σας. Τι πάτε να κάνετε;;; Τους άνδρες γυναίκες και τις γυναίκες άνδρες;;; Κάτι δεν πάει καλά εδώ και κάποιοι εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και την αυτονόητη γονική αγάπη των γονέων προς τα παιδιά. Αυτή όλη η κινητοποίηση σε κάτι δεν μου αρέσει.

Πόσοι νέοι θα το σκάσουν από τα σπίτια, που το κράτος με αδιανόητα πρωτόγονο και σαδιστικό τρόπο θα τους υποχρεώσει να πάνε να μείνουν;;;.

Το παιδί δηλαδή θα μετατραπεί σε ένα αντικείμενο που θα το μετακινούν σαν μικροέπιπλο από τον ένα τόπο στον άλλο!!!!!!

Πόσες κακοποιημένες γυναίκες από τις χιλιάδες που υπάρχουν, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας του σαδιστή συζύγου για να έχει αυτός επαφή με το παιδί το οποίο κακομεταχειριζόταν κατά τη διάρκεια του γάμου;;;

Τι εκβιασμοί θα γίνουν κάτω από το τραπέζι εξ αιτίας του φρικαλέου αυτού νόμου;; Τι απειλές θα εκτοξεύονται και πόσα εγκλήματα θα γίνουν;;;

Κάποιοι έχουν στο νου τους απλές περιπτώσεις μπαμπάδων, που στερούνται την επικοινωνία με τα παιδιά τους, εξαιτίας μιας στρίγκλας μάνας και χαίρονται. Αυτές είναι οι λίγες περιπτώσεις και αυτές πρέπει να λύσει το υπουργείο δικαιοσύνης και όχι να διατάξει να μην εξετάζεται κάθε περίπτωση χωριστά. Δεν γίνεται να δοθεί μαζικά και οριζόντια συνεπιμέλεια.

Θα ψάχνουν οι αρχές μικρά παιδιά στους δρόμους, επειδή θα το σκάνε από τον όποιο γονέα, θα θρηνήσουμε ακόμη περισσότερες κακοποιημένες γυναίκες, ή ακόμη χειρότερα θα δούμε μάνες που τους είναι αδύνατον να γυρίσουν στον τόπο κατοικίας του σαδιστή “μπαμπά”, να τις στερούνται τα παιδιά και να μην έχουμε διαθέσιμους παιδοψυχολόγους για να τα φροντίσουν.

Εκτός αν περάσετε και καμιά διάταξη τύπου Αγιατολάχ Χομεϊνί, που θα διατάζει τις γυναίκες να βρίσκουν μετά τη διάσταση, σπίτι κοντά στον πρώην σύζυγο, αν θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους. Θα είναι σαν να διατάζετε να τις θάβουν ζωντανές μαζί τον αποθανόντα σύζυγο, όπως στην αρχαία Βαβυλώνα.

Εντύπωση μας προκαλεί η πληθώρα άρθρων στο διαδίκτυο, που βλέπουν το νόμο θετικά και η παντελής απουσία άρθρων των οργανώσεων που είναι υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, καθώς και των οργανώσεων που υποστηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες.

Ο νόμος που ετοιμάζετε, πάει να δώσει οριζόντια και μαζική λύση σε προβλήματα που αφορούν ιδανικούς πρώην συζύγους, που χώρισαν υπό ιδανικές συνθήκες. Οριζόντια λύση, ίσον ολοκληρωτισμός και απόλυτη αδιαφορία για τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης. Οριζόντια μέτρα δεν πήρε η κυβέρνηση της Ν.Δ., ακόμη και για το υπερπολύπλοκο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης προσώπων και επιχειρήσεων λόγω του κορωνοϊού. Θα πάρει οριζόντια μέτρα καταλύοντας το Σύνταγμα και τον χάρτη ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ για κάτι τόσο ευαίσθητο;;;

Κύριοι της κυβέρνησης, σπέρνετε στα καλά καθούμενα ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.

Πηγή: el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

215 Σχόλια

  1. Με λύπη διαπιστώνω ότι για το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μας που είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών μας, χρησιμοποιούνται οι εξαιρέσεις του κανόνα για να ακυρώσουν τον κανόνα. Το 10% της λάθος ή ασύμβατης εφαρμογής του νόμου – που όντως πρέπει να δει σοβαρά από την Κυβέρνηση έτσι ώστε να επιτρέψει στα δικαστήρια να κάνουν σωστά την δουλειά τους στο μέλλον – προσπαθεί να βγάλει άκυρο το 90% των περιπτώσεων που μπορεί να χωρίσανε αλλά όντως θέλουν το καλύτερο και οι δυο γονείς για τα παιδιά τους. Προσωπικά, επειδή βρίσκομαι σε τέτοια φάση, αυτό που ζητάω από την γυναίκα μου είναι κοινή επιμέλεια και ελεύθερη πρόσβαση στα παιδιά (50-50) αλλά με μόνιμη κατοικία το σπίτι τους παρόλλο που μένω δίπλα. Στο τέλος το πλαίσιο νόμου δίνει απλά την βάση πάνω στην οποία μπορούν οι γονείς συννενετικά να χωρίσουν (εκτός δικαστηρίων). Αν οι γονείς θέλουν να βιάσουν τα παιδιά τους με τα θέλω τους τότε τουλάχιστον αποκτούν το δικαίωμα να τα βιάσουν εναλλάξ εκτός αν ένας από τους δύο κριθεί ακατάλληλος απο τα δικαστήρια. Την επιμέλεια την έπερναν οι γυναίκες γιατί τα παλιά τα χρόνια οι οικογένειες λειτουργούσαν διαφορετικά. Δεν ήταν όλες οι γυναίκες καριερίστριες, να είναι όλη την ώρα σε business meetings και να έχουν τα παιδιά στον αυτόματο, όπου από την μία δεν διαθέτουν τον χρόνο που απαιτείται για να μεγαλώσουν τα παιδιά μόνες τους και ταυτόχρονα να τα στερούν από τον πατέρα τους που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει γιατί το θέλει. Να είστε καλά.

  2. Πολύ σωστά τα λέει ο κύριος Λιακόπουλος και έτσι είναι.Απο την άλλη όμως πριν τις εκλογές μας είχε πριξει τα φρύδια με το μη χείρον βέλτιστο,και ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.Τελικα δεν είναι όλοι ίδιοι…..υπάρχουν και χειροτεροι….υποκριτή Λιακοπουλε βγες και παραδεξου δημόσια το λάθος σου σχετικά με την ΝΔ και μην κρύβεσαι πίσω από το δακτυλακι σου…..το σφαλειν ανθρώπινο,το εμμένειν δαιμονικό….εκτός και αν παίζει τίποτα άλλο πίσω από την κουρτίνα….Τα λες σωστά μα πράτεις τελείως λάθος. Αλλά διδάσκεις αλλά κανείς.Σε έχει καταπιεί το χρήμα.
    .

    1. Είναι ντροπή σου να μιλάς έτσι για τον κύριο Λιακόπουλο, θα έπρεπε να πλύνεις το στόμα σου πριν αναφέρεις το όνομά του. Αν είχε ξαναβγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό να μην υπήρχε καν Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Η Νέα Δημοκρατία ήταν και είναι το μη χείρον βέλτιστο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασκούμε κριτική σε όσα κάνει η ΝΔ, και αυτό ακριβώς είναι που κάνει ο κύριος Λιακόπουλος για μια ακόμα φορά μιλώντας δυνατά και ελληνικά ενώ όλοι οι άλλοι σωπαίνουν.
      Που είναι οι γυναικείοι σύλλογοι, που είναι οι σύλλογοι κακοποιημένων γυναικών, που είναι οι μητέρες που θα χάσουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους εν μία νυκτί. Έρχεται το απόλυτο μπάχαλο και οι ειδικοί επικαλούνται μελέτες που υποστηρίζουν ότι είναι για το καλό των παιδιών να τρέχουν συνέχεια από σπίτι σε σπίτι. Πώς είναι δυνατόν ένα παιδί να μπορέσει να μεγαλώσει φυσιολογικά μένοντας σε δύο διαφορετικά σπίτια με δύο διαφορετικές οικογένειες, διότι αυτό σημαίνει η πολυσυζητημένη και πολυδιαφημισμένη εναλλασσόμενη κατοικία. Εδώ ενήλικας δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη ζωή, πόσο μάλλον τα μωρά παιδιά. Φυσικά και η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και γι΄αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια για να κρίνουν τις ιδιαίτερες συνθήκες και να αποφασίζουν βάσει των ιδιαίτερων δεδομένων. Η οριζόντια λοιπόν επιβολή αυτού του εξωφρενικού νόμου είναι κάτι το απόλυτα καταστροφικό για τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Οι συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι άνευ προηγουμένου με τις πιο γελοίες αφορμές.
      Πολύ σωστά λοιπόν ο κύριος Λιακόπουλος ασκεί κριτική στο νόμο αυτό, εξηγώντας με απόλυτη σαφήνεια το γιατί είναι απόλυτα καταστροφικός. Και πολύ σωστά και πάλι ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία που φαίνεται ότι θέλει να τον προχωρήσει. Όσον αφορά το θέμα της επιστροφής των τέκνων στον τελευταίο τόπο κοινής διαμονής των γονιών, αυτό και αν είναι ότι πιο σαδιστικό και αρρωστημένο έχω ακούσει ποτέ.
      Γι΄αυτό να δείχνεις σεβασμό όταν μιλάς για τον κύριο Λιακόπουλο, γιατί αγωνίζεται καθημερινά και ακούραστα για να ενημερώνει τον κόσμο που σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν έχει ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει και τι παίζεται πίσω από την πλάτη του.

  3. Σενάριο 1: Δεν ισχύει η συνεπιμέλεια. Η μητέρα που έχει την επιμέλεια υιοθετεί την απόφαση του δικαστηρίου και επιτρέπει την επικοινωνία μία φορά την εβδομάδα για (3) τρείς ώρες και διανυκτέρευση κάθε δεύτερο ΣΚ

    Αποτέλεσμα: Πρίν το διαζύγιο τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν τον μπαμπά τους: Δευτέρα με Παρασκευή από 17:00-22:00 (ενδεικτικά καθώς θεωρούμε ότι εργάζεται 09:00-17:00)= 4 εβδομάδες/μήνα∙ 5 καθημερινές/βδομάδα∙5 ώρες/καθημερινή=100 ώρες/μήνα Σάββατο και Κυριακή (Υποθέτουμε ότι το παιδί κοιμάται 8ωρες την ημέρα)= 4 εβδομάδες/μήνα∙ 4ΣΚ/βδομάδα∙ (32 ώρες)/ΣΚ=512 ώρες/μήνα Συνολικά 612 ώρες το μήνα Μετα το διαζύγιο θα βλέπουν τον μπαμπά τους: 3 ώρες την εβδομάδα= 4 εβδομάδες/μήνα∙ 3 ώρες/βδομάδα=12 ώρες/μήνα Κάθε δεύτερο Σάββατο και Κυριακή (Υποθέτουμε ότι το παιδί κοιμάται 8ωρες την ημέρα)= 2ΣΚ/μήνα∙ (32 ώρες)/ΣΚ=64 ώρες/μήνα Συνολικά 76 ώρες το μήνα!!!!!!! Τα παιδιά θα βλέπουν τον μπαμπά τους, 8 φορές λιγότερο!!!!! ενώ το εισόδημα που θα απολαμβάνουν για την ικανοποίηση των αναγκών τους θα εξανεμίζεται στις δικαστικές δαπάνες.

    Σενάριο 2 (Σύνηθες Σενάριο): Δεν ισχύει η συν επιμέλεια. Η μητέρα που έχει την επιμέλεια δεν υιοθετεί την απόφαση του δικαστηρίου και συνεπώς δεν επιτρέπει την επικοινωνία μία φορά την εβδομάδα για (3) τρείς ώρες και κάθε διανυκτέρευση δεύτερο ΣΚ.

    Αποτέλεσμα: Τα παιδιά δεν θα βλέπουν καθόλου τον μπαμπά τους, ενώ το εισόδημα που θα απολαμβάνουν για την ικανοποίηση των αναγκών τους θα εξανεμίζεται στις δικαστικές δαπάνες.

    Σενάριο 3: Ισχύει η Συνεπιμέλεια. Οι γονείς συνεννοούνται καλά ως προς τις αποφάσεις μεγαλώματος των παιδιών τους.

    Αποτέλεσμα: Τα παιδιά έχουν και τους δυο γονείς στη ζωή τους, επιτυγχάνοντας έτσι αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη όπως αυτή τεκμηριώνεται από δεκάδες επιστημονικές εργασίες. Ο πατέρας δίνει τη διατροφή που ορίζεται από το δικαστήριο για τη μητέρα και τις ανάγκες των παιδιών

    Σενάριο 4: Ισχύει η Συνεπιμέλεια. Οι γονείς δεν συμφωνούν ως προς τον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών.

    Αποτέλεσμα: Αποφασίζει το δικαστήριο. Αν οι γονείς είναι ηλίθιοι και εγωιστές θα φάνε όλα τους τα χρήματα στα δικαστήρια για να αποφασίζει το δικαστήριο για αυτούς. Στην περίπτωση αυτών των ηλιθίων, είτε υπάρχει συνεπιμέλεια είτε όχι, οι δικαστικές διαμάχες τους θα συνεχίζονται εσαεί με το παιδί να βιώνει τεράστιες συγκρούσεις. Τα παιδιά δυστυχώς έχουν δυο ηλίθιους γονείς και θα πρέπει να ζήσουν με αυτό

    Σενάριο 5: Έστω ότι ισχύει η συν επιμέλεια και η μητέρα ζει σε άλλη πόλη

    Αποτέλεσμα: «H ρύθμιση προφανώς δεν αφορά ανθρώπους που κατοικούν σε διαφορετικές πόλεις, αφού δεν νοείται μεταβολή σχολικού περιβάλλοντος ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τους ανήλικους κατιόντες». Τα παιδιά όμως θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον μπαμπά τους τουλάχιστον κάθε ΣΚ όπου θα του επιτρέπεται να έρχεται να τα βλέπει.

    Σενάριο 6: Έστω ότι ισχύει η συνεπιμέλεια. Ο πατέρας χτυπάει είτε τη μητέρα είτε τα παιδιά. Η μητέρα μηνύει, και ο πατέρας καταδικάζεται

    Αποτέλεσμα Ο πατέρας όχι μόνο χάνει την επιμέλεια αλλά χάνει και την γονική μέριμνα. Τα παιδιά δεν θα έχουν σχέση με έναν βίαιο πατέρα. Ο νόμος της συν επιμέλειας δεν αφορά τέτοιους μπαμπάδες, οι οποίοι δεν θα έχουν καν την γονική μέριμνα!!!!!!

  4. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο Δ.Λ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

    ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ , ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ???

    ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ
    ΑΡΘΡΑ\ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ Τ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…

    Μάθε από τα γραπτά των άλλων, έτσι ώστε ν’ αποκτήσεις εύκολα αυτά που οι άλλοι έχουν εργαστεί σκληρά για να τ’ αποκτήσουν. Σωκράτης.

  5. Πολύ σωστή η τοποθέτηση του Κου Λιακόπουλου. Αν εφαρμοστεί κατά γράμμα και δεν ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης θα υπάρχει πρόβλημα. Ο αποτρεπτικός χαρακτήρας του νομοθέτη για τα διαζύγια και για την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας είναι ισχυρός αλλά δεν έχει κάνενα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα. Είναι αισχρό αυτό που γίνεται!

  6. Μόνο ο Λιακόπουλος μιλάει..
    Να δω πότε και ποιός θα ασχοληθεί μετά τόσα σοβαρά που μάς λέει όλα αυτά τα χρόνια!!!

  7. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ .
    ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΝΕΡΟΥ .

  8. Τα παιδιά θα πληρώσουν πάλι τα σπασμένα.
    Ελπίζουμε αυτός ο νόμος- έκτρωμα να ακυρωθεί λίαν συντόμως γιατί μόνο κακό θα επιφέρει στα μέλη διαλυμένων διαζευγμένων οικογενειών.

  9. Ο κύριος Λιακόπουλος έχει δίκιο.
    Ο νόμος αυτός είναι παράλογος, χωρίς ίχνος λογικής.

  10. Πραγματικά η συνεπιμέλεια, τουλάχιστον με αυτόν τον ολιστικό-πρόχειρο τρόπο, θα κάνει τα παιδιά να μπουχτίσουν από τα τερτίπια των γονέων τους, που θα τα χρησιμοποιούν για τον εγωισμό τους και μόνο. Στο τέλος, μετά από 5-6 χρόνια εφαρμογής του νόμου αυτού, θα εμφανιστεί το κράτος σα “σωτήρας” και θα δώσει τη δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα των δυσαρεστημένων, από την κατάσταση, παιδιών να φοιτούν σε σχολεία/σχολές ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ και να μαθαίνουν τους κανόνες του “νέου και καλού” πολίτη του μέλλοντος. Αυτό θα ναι και το τελειωτικό χτύπημα στον θεσμό της οικογένειας η οποία θα μοιάζει με μπαμπούλα επειδή θα υπάρχει πάντα η πιθανότητα διαζυγίου σε κάθε παντρεμένο ζευγάρι και θα πατήσουν εκεί ώστε να μας πάρουν τα παιδιά μας και να μεγαλώνουν όπως γουστάρει το εκάστοτε κράτος, χωρίς τους γονείς…

    Πολύ καλό άρθρο από το Δημοσθένη…!

  11. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ …ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ…ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΣ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ???Η ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ…ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  12. Ο Λιακόπουλος μιλά με λογικά επιχειρήματα.. Συμφωνώ με τις απόψεις του.

  13. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ.

  14. … ΣΏΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΌ ΤΟ ΝΌΜΟ… ΈΚΤΡΩΜΑ….
    .. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΊ… ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ…

  15. μια χαρα τα λεει ο λιακοπουλος απλα και λογικα

  16. Ο Δημοσθενης Λιακοπουλος εθεσε πολυ σωστα το τεραστιο αυτο θεμα, αναλυτικοτατα και με παραδειγματα
    Συμφωνω και συνυπογραφω τα γραφομενα του.
    Και γω παντρεμενος ειμαι εχοντας ενα παιδι.
    Να γραψω απλως οτι σε περιπτωση Θεος φυλάξει που περασει ενας τετοιος νομος, θα αυξηθουν κατακορυφα τα προβληματα, οι φασαριες και οι αντπαραθεσεις σε ολη την Ελληνικη κοινωνια. Γιατι απο ενα τετοιο ηλίθιο και ακρως επικινδυνο νομο, δε θα επηρρεαστουν μονο οι δυο διαζευγμενοι πρωην συζυγοι και τα παιδιά τους αλλα και οι κοντινοι συγγενεις τους ( παππούδες και γιαγιάδες, αδελφια, ξαδέλφια, θειοι και θειες). Παλιές πληγες θα ανοιξουν, μιση που υπεβοσκαν θα ξαναβγουν στην επιφάνεια, πρακτικα ζητηματα που το δικαστηριο ειχε επιλυσει θα πρεπει να μπουν σε νεες βασεις,….
    Εκει στην κυβερνηση πρεπει να το ξανασκεφτείτε πριν προχωρησετε σε ενα τοσο επικινδυνο νομο.
    Θα ανοιξετε τους ασκους του Αιόλου

  17. Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟς ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

  18. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

  19. Η λογική βάλλεται για άλλη μια φορά,ο Λιακόπουλος βάζει σε τάξη,για άλλη μια φορά την αταξία τους,θέλουν να συνθέτουν τα προβλήματα και όχι να τα απλοποιούν,ελπίζω οι ιθύνοντες να λάβουν σοβαρά το άρθρο του και να μην χειροτερεψουν τις σχέσεις παιδιών και γονέων…

  20. Απορώ με κάποια εξωφρενικά θβριστικά μηνύματα εναντίον του κυρίου Λιακόπουλου. Ενώ ο ίδιος στο άρθρο του θποστηρίζει πολύ σωστά την άποψή του, κάποιοι τον βρίζουν πολύ χυδαία. Αυτό δεν είναι σχολιασμός.Το ότι ακόμα εμφανίζονται τέτοιου είδους σχόλια θέλω να πιστέυω οτι δεν γίνεται εσκεμμένα από τους διαχειριστές.

  21. Άρθρο με μαθηματική λογική από τον Λιακόπουλο! Δεν σου αφήνει περιθώρια για απορίες..

  22. Σημαντικά τα όσα αναφέρει στο άρθρο του Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος..

  23. Λάβετε το σοβαρά υπόψη. Μόνο αυτό τίποτα άλλο.

  24. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ,
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

  25. Ολόσωστο το άρθρο και με τρανταχτά επιχειρήματα!!! Ξυπνήστε στην Ν.Δ. μην βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας! Αυτό που θέλετε να ψηφίσετε ανοίγει το δρόμο ώστε το κράτος ανα πασα στιγμή να μπορεί να πάρει τα παιδιά από τους γονείς που θα κρίνει ” ακατάλληλους”

  26. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ
    ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

  27. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ΑΚΡΩΣ σημαντικό. Μακάρι οι κυβερνώντες να ακούσουν τι γράφει και λέει ξανά και ξανά ο Λιακόπουλος. Απλά κρυστάλλινα μαθηματικά λόγια.΄Έχει αποδειχθεί άλλωστε ότι όποιος δεν τον ακούει, μόνο ζημιωμένος βγαίνει αργά ή γρήγορα. Η κυβέρνηση πρέπει να προσέξει ΠΟΛΥ.

  28. Μερικοί μέσα απο την ανωνυμία τους βγάζουν όλο τους το κόμπλεξ……

    Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος τα είπε μια χαρά όπως πάντα

    Αν δεν σας αρέσει πιείτε ξύδι

  29. Πολύ καλό το άρθρο. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

  30. Πολυ σωστο αρθρο του κος Λιακοπουλου.τεκμηριωμενο απο ολες τις αποψεις.εχει απολυτα δικιο.
    Ρε μερικοι κ μερικες ανοιξτε λιγο το μυαλο σας κ μην ειστε κολλημενοι σε προσωπα επειδη δεν τους πατε…δειτε λιγο τα πραγματα οπως τα λεει ο κος Δημοσθενης κ θα καταλαβαιτε οτι αδημονουν πολλοι κινδυνοι..καλα δε βλεπετε οτι τα εχει βαλει με τα παιδια η ΝΤΠ;;τι δεν καταλαβαινετε;;;
    Αυτα επισημενει ο κος Δημοσθενης κ νομιζω οτι θα πρεπει ολοι εμεις να τα παρουμε τα πραγματα σοβαρα κ να μην γραφουμε οτι βλακεια μας κατεβει ,μονο κ μονο για να κανουμε επιθεση σ εναν ανθρωπο που απλα λεει την γνωμη του!ελεοοοος πια γινατε ολοι κριτες κ κρινετε οποιον δεν παει με τα δικα σας νερα…ξεκολληστε καμια ωρα κ ισως κατι να γινει επιτελους!

  31. ο κυριος συντονιστης δεν περασε το σχολιο/απαντηση μου στον χρηστη ”Δικαιοσυνη για τους βιασμένους ενήλικες (στην ψυχή)” αλλα το δικο του σχολιο με το οποιο ειρωνευεται και προσβαλλει τον κυριο Δημοσθενη Λιακοπουλο το ενεκρινε. NICE.

  32. Τεκμηριωμενη αποψη με επιχειρηματα κ´ παραδειγματα
    Με βρισκει συμφωνο οτι η συνεπιμελεια θα φερει τεραστια προβληματα αντι να λυσει καποια.

    Δεν μπορει σε θεματα διαζυγιων να δοθει οριζοντια λυση

    Εχει δικιο ο Δημοσθενης Λιακοπουλος.

    ΥΓ Καλο θα ηταν να δημοσιευσεται και το προηγουμενο αρθρο του πανω στο θεμα αυτο.

  33. Όταν ένα παιδί που δεν ξέρει τι του γίνεται,πόσο μάλλον τι συμβαίνει με τους γονείς του που χωρίζουν, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν θα γίνει μπαλάκι 2 γονέων και η ζωή του θα είναι ένας εφιάλτης εξαιτίας των διαρκών αντιμαχόμενων αποφάσεων. Επικίνδυνο να απόφασίζουν δύο για έναν, όταν αυτοί οι δύο δεν κατάφεραν καν να συνυπάρξουν.

  34. Λογικές-Σωστές οι τοποθετήσεις του Δημοσθένη Λιακόπουλου,,,

  35. Σωστά τα λέει ο Λιακόπουλος. Τα παιδιά δεν είναι αντικείμενα να πηγαίνουν από τον έναν στον άλλον.Κάτι τέτοιο ταράζει την ψυχοσύνθεσή ενός παιδιού. (δεν μιλάμε τώρα για υποθέσεις κακοποίησης κλπ , αλλά για απλούς χωρισμούς για τον χ ψ λόγο) .

  36. Ποια συνεπιμελεια ρε? Ποιος το σκέφτηκε αυτό??

    Πολύ καλό το άρθρο. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

  37. Ο Κ.Λιακοπουλος εχει δικιο.Το καθε παιδι δεν ειναι σκευος να γινεται τραμπα απο εδω κ απο εκει.Πρεπει να εχει μονιμη σταθερη κατοικια.Οσο για τις γυναικες.Που ειναι οι συλλογοι υπερασπισης των δικαιωματων τους??????????.Στα Υποργεια υπαρχουν γνωστες του θεματος ??.Τι κανουν κοιμουνται??

  38. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει στο άρθρο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.
    Πρέπει να τα λάβουν υπόψη αυτοί που πρέπει για να αποφευχθούν τα χειρότερα στον μέλλον.

  39. Όλοι όλες έχουν άποψη. Αν δε ζήσετε καταστάσεις κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε συμφωνώ ότι ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΘΥΜΑΤΑ”. Δε συμφωνώ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ”. Νομίζω ο Λιακόπουλος έχει λάθος και ΔΕ συμφωνώ μαζί του, γιατί είναι άδικος σε άτομα παθόντες σαν εμένα…

    Οι πατεράδες δεν έχουμε ψυχή; θα μας απειλεί και θα υποφέρουμε; θα απειλεί μια τρελή σατανική “μάνα” τον πατέρα του παιδιού, τους παππούδες, γιαγιάδες αν δεν της παρέχουν περιουσία και ευκολίες για απόλαυση;

    Ποιοι νόμοι προστατεύουν τους γονείς του πατέρα, τον πατέρα και το παιδί το ίδιο; Αφού γονική μέριμνα ίσων επιμέλεια ίσων κάνει ότι θέλει το παιδί, διατυμπανίζει ότι έχει τον πρώτο λόγο στο παιδί της, από πότε ρε; πάει από ένα σπίτι στο άλλο, μπορεί να αλλάξει πόλη χώρα η κάθε τρελή επειδή γέννησε ένα παιδί; ε και; τι έγινε;

    Και ας αφήσουμε σαχλαμάρες περί θυλασμού, κάποιες δε θήλασαν ποτέ, να είναι καλά οι βρεφικές “σκόνες”.

    Δώστε σκοτάδι σε πονεμένες αντρικές ψυχές, δώστε πόνο, ότι μόνο οι γυναίκες έχουν πάντα δίκιο, εμείς ας πεθάνουμε, να απολαύσετε το smooth life του κόσμου, όντας τοξικοί για όλους όλες πλην του ευατού σας.

    που να βλέπατε μανάδες να θάβουν τον πατέρα μπροστά στο γκόμενο και το παιδί, προσπαθόντας να πείσει το παιδί ότι ο φίλος είναι καλύτερος, είναι ιδανικός και επειδή περνάει καλά αυτή το παιδί “να ξεχάσει το μπαμπά”.

    βρε μην κολάζετε τον κόσμο, καλύτερα κοιτάξτε τα σπίτια σας, κρίνετε τα δικά σας, όχι το Σταυρό των άλλων…

    Η συνεπιμέλεια είναι η καλύτερη λύση ΑΝ δε μπορεί να αλλάξει η επιμέλεια από τον επικίνδυνο γονέα που την έχει ήδη. Τι είναι καλύτερο, επειδή ο νόμος αποφασίζει, έχει δίκιο ο νόμος; ο Θεός αποφασίζει ή οι άνθρωποι;;;

    1. Δεν πρέπει να διάβασες το άρθρο σωστά ή η αγωνία και τα άγχη που περνάς έχουν θολώσει την κρίση σου.Ξαναδιάβασε το άρθρο με ήρεμο μυαλό γιατί παρεξήγησες τι γράφει ο Λιακόπουλος.Ειρήνη Θεού μαζί σου.

  40. Η ρουκέτα ποια ή πού είναι? Εκτός και αν την αλήθεια επειδή πονάει την βαπτίζουμε ρουκέτα…..
    Αυτή η αλλαγή είναι ευθεία επίθεση στον γάμο, στην τεκνοποίηση και στα παιδιά. Είναι άξιο απορίας που δεν βρέθηκε ένας λογικός άνθρωπος σε αυτή την κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτό το νομοθέτημα, ή τέλος πάντων να εισηγηθεί την συθέμελη αλλαγή του.
    Εν κατακλείδι, η έρευνα του κ. Λιακόπουλου είναι εμπεριστατωμένη και διαφωτιστική σε όλους μας που είχαμε άγνοια ότι μεθοδεύεται κάτι τέτοιο. Αλήθεια, πού είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να βροντοφωναξουν???? Πού είναι οι “έγκριτοι” μεγαλοδημοσιογραφοι να φέρουν το θέμα στην επικαιρότητα???? Τί? Δεν έχει ενδιαφέρον????δεν θα πιάσει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης??? Αλλά, βέβαια, αφορά τα παιδιά…. δηλαδή, το μέλλον της Ελλάδας….που κάποιοι το θέλουν σκοτεινό…..

  41. ΣΥΜΦΩΝΩ
    Δεν γίνεται να δοθεί μαζικά και οριζόντια συνεπιμέλεια.

  42. Συμφωνω απολυτα με τον κ Λιακοπουλο .Το καθε παιδι δεν ειναι μπαλακι να παει απο τον ενα στον αλλο .Αληθεια συλλογοι γηναικων υπαρχουν?Που ειναι ολοι οι δηθεν προστατες της γηναικας ?

  43. H αποψη του Λικαοπουλου ειναι απολυτως σωστη.
    Ολοι ξερουμε οτι τα παιδια για να μεγαλωσουν σωστα θελουν σταθεροτητα και οχι να πηγαινουν περα δωθε απο το σπιτι του ενος γονιου στου αλλου.

    Ειδικα το θεμα της μετακινησης των παιδιων στην κατοικια που εμεναν οταν χωρισαν οι γονεις τους ειναι ακρως επικινδυνο για την ψυχικη υγεια των παιδιων. Ειδικα των εφηβων που αν τους πιασει καμια τρελα θα φυγουν απο το σπιτι.

  44. Απόλυτα λογικό μου φαίνεται το άρθρο του Δ.Λιακοπουλου

  45. Η διαστρεύλωση της αλήθειας στο μεγαλείο της… Που το είδε αυτό ο κ. Λιακόπουλος? Στο διαδίκτυο? Πού? Μήπως το μπερδεύει με κάποια πρόταση κάποιου συλλόγου? Το νομοσχέδιο δεν είναι γνωστό, και μάλλον δεν πάει όσο πρέπει να καλύψει τα ανθρώπινα δικαιώματα του παιδιού και των γονέων του, και να λύσει το τεράστιο πρόβλημα της γονικής αποξένωσης. Το τί είναι το όφελος του παιδιού κρίνεται και έχει κριθεί διεθνώς με επιστημονικές μεθόδους, σε μελέτες μεγάλης κλίμακας σε πάρα πολλές χώρες, όχι στο καφενείο. Η Επιτροπή έχει πολλούς ειδικούς και συντηρητικές απόψεις, ας περιμένουμε να δούμε το έργο τους

    1. Εσύ περίμενε τους “έγκριτους” επιστημονες,σαν αυτους που εκθειαζουν την κλιματικη αλλαγη κ εχουν γινει ρομπα με τα παραμυθια που λενε στον κοσμο..κανε την ερευνα σου κ μίλα με στοιχεία όπως ο Δημοσθένης, αλλιώς μην λες ότι να ναι χωρίς να ερευνησεις..δες το δάσος όχι το δεντρο

  46. Ο/Η Δικαιοσυνη για τους βιασμένους ενήλικες (στην ψυχή) λέει:

    θα συμφωνήσω ότι το άρθρο ειναι ρουκέτα, ένας κακοποιημένος απο τον πατέρα του (πιστεύω όχι σεξουαλικα) δημοσιογράφος βλέπει στα μάτια των πατεράδων τον βιαστή (ψυχής μόνο??) πατέρα του και έχει αναλάβει να τον τιμωρήσει.
    Πρέπει ο κάμερα σε μένα να πάει σε ένα ψυχολόγο να εκμυστηρευτεί την κακοποίηση που υπέστη απο το τέρας τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

    1. Εσένα μάλλον κακοποίησε σεξουαλικά ο πατέρας σου. Αλλά ήταν κι ο θείος σου μαζί με έναν μπατζανακη.

    2. Σαπουνισε το στόμα σου καλά να καθαρισει
      Κούνα το κεφάλι σου να έρθει το μυαλό στη θέση του που θα μιλήσεις εσύ για τον Δημοσθένη Λιακοπουλο
      Ανώνυμα γράφεις και ρίχνεις λάσπες

    3. Δεν χρειάζεται κανενός την συμπάθεια ο Λιακόπουλος ειδικά ενός ανόητου που κάνει σχόλιο μόνο και μόνο για να κράξει.Εάν έχεις να πείς κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο άρθρο πες το απλά αλλιώς αν δεν αντέχεις την αλήθεια απο τον Λιακόπουλο τράβα πισω στην τρύπα σου και συνέχισε να πίνεις απο το <> πράμα.
      Σαν το ρέυμα σας χτυπάει ρε λαμογια το όνομα ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!

    4. Απο την κακοποίηση μην εκανες και ΛΕΥΚΑΝΣΗ μετα…
      Πρεπει να σου άρεσε

    5. ( Δικαιοσυνη για τους βιασμένους ενήλικες (στην ψυχή) –> ΑΝΟΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ .

    6. ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ…..

    7. Αθλια υπαρξη…ξεσαλωσατε εσυ και οι ομοιοι σου, ρουλη !
      Εννοια σου ομως και θα πληρωσετε για ολες σας τις ανομιες..

    8. φαινεται απ το διαστημα ποιος εισαι επειδη γραφεις ακριβως τα ιδια. και στο el.gr και τωρα εδω. Ποιο ειναι το προβλημα σου και αναφερεσαι με αυτο τον τροπο στο Δ. Λιακοπουλο. Τι σου εκανε? εσυ το ειπες, εισαι κακοποιημενος, αλλα δεν εχεις την συμπαθεια μου. Σταματα να ειρωνευεσαι κ να βριζεις,και για το καλο σου, μην νομιζεις οτι μπορεις να κρυβεσαι!!!

    9. Πίσω από το πληκτρολόγιο σου γράφεις ότι θες, πιστεύοντας ότι η ανωνυμία είναι το όπλο σου, αφελής όπως είσαι(?). Αλλά δεν είσαι παρα μόνο μια ήρα, η οποία και θα καθαριστεί όταν έλθει η ώρα.

    10. Κύριε moderator,

      τέτοια άκρως προσβλητικά σχόλια πώς τα επιτρέπεις;;;;

    11. Αλλες σαχλαμαρες εχεις να μας πεις ρε σαχλαμαρα???Μηπως βιαζμενος εισαι εσυ???

    12. Ούτε το όνομα του δεν τολμάς να πεις…ξέρεις εσύ γιατί…

    13. Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται, αυτα που σκεφτεσαι-γουσταρεις-ονειρευεσαι καλυτερα να τα κρατας για τον εαυτο σου. Αντε γειά ρουλη.

    14. Σε έτσουξε τόσο πολύ ρουλη που ούτε το όνομα του δεν μπορεις να πεις..Όλοι οι δαιμονισμενοι το ίδιο παθαινετε..το παλούκι γαρ εγγυς

    15. Πρεπει να μη βαζεις τη μασκαρα μεσα στα ματια, να μην τρως το κραγιον σου και να διαβαζεις ολοκληρο το αρθο χωρις κομπλεξ. Συγκεντρωσου σε αυτα που λεει ο Λιακοπουλος μπας και μαθεις τιποτα

    16. Πλύνε πρώτα το στόμα σου και μετά να χαρακτηρίζεις ανθρώπους σαν το Δημοσθενη φιλαράκο.

    17. δύο περιπτώσεις , η από πολύ μπάφο , ή εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια !

    18. Από τη θολούρα σου και το μένος που σε διέπει, δεν κατάφερες καλά καλά να γράψεις αυτό που ήθελες ….

    19. Μια χαρά τα λέει και τα γράφει Ο Λιακόπουλος εσυ εχεις το πρόβλημα που βρήκες ευκαιρία να βγάλεις το μίσος σου με τις ανοησίες που γράφεις κάθε φορά. Συνελθέ και ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  47. Ρουκέτες ΑΛΗΘΕΙΑΣ απο τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Όποιος έπιασεν, έπιασεν

  48. Συμφωνώ με το άρθρο.Ειναι σωστό και λογικό.Ο Δημοσθένης Λιακοπουλος εχει δίκιο.Ο συγκεκριμένος νόμος,αν περάσει,θα φέρει τεράστιες δυσκολίες και προβλήματα.Η Παναγία να μας ελεήσει.

  49. ΟΧΙ Η ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΑΛΛΑ
    ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΝΟΜΟ” ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ….ΙΣΧΥΕΙ
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ Κ ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ,ΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΕΛΟΣ.
    -ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
    -ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΞΕΡΩ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Κ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ “μανες,”ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  50. Πολύ καλά τα λέει ο Λιακόπουλος. Κανένας από τους κυβερνώντες ακούει?

  51. Πράγματι ο Λιακόπουλος καλά τα λέει.
    Εκείνοι που βγαίνουν, κατά καιρούς, και λένε ότι κόπρο νται για τα δικαιώματα των παιδιών, πού είναι; Γιατί δε διαμαρτύρονται;

  52. Εκδικητικός σταλινικός νόμος εναντίον των ανθρώπων

  53. Σωστό ,λογικό και εξαιρετικό άρθρο,όπως όλα όσα λέει και γράφει ο Δημοσθένης Λιακοπουλος.Αν το συγκεκριμένο σχέδιο περάσει θα προξενήσει πολλά δεινά.Ο Χριστός να μας ελεήσει.

  54. Πολύ σωστά τα λέει
    Τα παιδιά δεν είναι μπαλάκια
    Καλά θα κάνουν να το αναθεωρήσουν στην κυβέρνηση ειδάλλως θα προξενήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στα παιδιά αλλά και στους γονείς

  55. Συμφωνω με τον κ.Λιακόπουλο
    τα παιδια δεν ειναι βαλίτσες να πηγαινουν απο εδω και απο εκει
    Το δικαστηριο να αποφασισει ποιος ειναι ο καταλληλοτερος γονεας για την επιμελεια και να δωσει την δυνατοτητα να το βλεπει και ο αλλος γονιος

    ΤΙ θα γινει καθε μερα θα αλλαζει σπιτι το παιδι ? καθε βδομαδα ? καθε μηνα ??
    τι ειναι το παιδι σοβαρα μιλαμε ??

    Ειναι εγκληματικο το σχεδιο αυτο για το συμφερον των παιδιων πρωτα απολα

  56. Μετα το σχολειο, φροντιστηριο κ άλλες δραστηριοτητες, το παιδι χρειαζεται ηρεμια κ σταθεροτητα. και οχι εγωκεντρισμους απο τους γονεις. Και όχι να πακεταρει κ να τρεχει μια στο ένα σπιτι κ μια στο άλλο. Και μαλιστα υποχρεωτικα, σε ολες τις περιπτωσεις!!
    Με τη δουλεια της μητερας κ το σχολειο του παιδιου, ουτε με τη μητερα δεν είναι πολλες ωρες το παιδι. Αν το εχει ο πατερας 4 μερες το μηνα και δεν του αρεσει, ας προσπαθησει να κερδισει να περνα λιγο χρονο μαζι του και τις καθημερινες και that’s it. Μπορει να προσπαθησει να παρει κ την επιμελεια. Δεν υπαρχει δικαιο σ αυτό τον κοσμο και ένα διαζυγιο με παιδια είναι προβλημα όπως και να το κανουμε. Αλλαζει το status quo. Δεν γινεται να παραμεινουν τα πραγματα ιδια για ολους. Ο πατερας πρεπει να το δεχτει κ να λεει κ ευτυχως που μπορει και βλεπει τα παιδια του κ δεν του τα πηρε το κρατος γιατι υπαρχουν κ χειροτερα. και αυτος ο νομος, μπορει στα αληθεια να φερει σοβαρες επιπλοκες κ να εχει χειροτερες συνεπειες, αν δουμε λιγο μακρυα.

  57. Μια χαρά ρουκέτα στο κούτελο του παραλογισμού. Τα παιδιά είναι από τότε που γεννώνται ανεξάρτητες προσωπικότητες. Επειδή τα βοηθούμε να μεγαλώσουν δεν σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα επάνω τους. Τα παιδιά αισθάνονται πολλά περισσότερα, επιλέγουν από μικρά για το καλό τους , έστω και αν τότε επρόκειτο για μία καραμέλα…Γνωρίζει ο άνθρωπος από μικρός. Από και ως πού το κράτος θα τα προσφέρει ως εργαλεία χειρισμού του εγωΪσμού των γονέων ???
    Οι γονείς, εάν αλήθεια αγαπούν τα παιδιά τους δεν χρειάζονται νόμους. Συζητάς και συνεννοείσαι . Εάν στ’ αλήθεια οι γονείς αγαπούν το παιδί τους, σκέφτονται το καλό του παιδιού τους και όχι πως θα το χρησιμοποιήσουν ως τρόπαιο . Εάν στ’ αλήθεια οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, ποιός ο φόβος ??? Η αληθινή αγάπη νικά πάντοτε 🙂

  58. Έχει απόλυτο δίκιο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος !!!! Αν περάσει αυτό με την συνεπιμέλεια θα επέλθει το απόλυτο μπάχαλο στα παντρεμένα ζευγάρια !!!!!! Δεν πρέπει με τίποτα να περάσει αυτό !!!! Θα γίνουν πολλά έκτροπα !!!!

  59. ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΝΙΔΕΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ .

  60. Κορυφαίο άρθρο! Τα λέει όλα!…δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό αποφασίζουν για κάτι τέτοιο…

  61. Εχει Δικιο ο Κυριος Λιακοπουλος
    Ειδικα στο κομματι αυτο εδω τα λεει με το ονομα τους
    “Πόσοι νέοι θα το σκάσουν από τα σπίτια, που το κράτος με αδιανόητα πρωτόγονο και σαδιστικό τρόπο θα τους υποχρεώσει να πάνε να μείνουν;;;.

    Το παιδί δηλαδή θα μετατραπεί σε ένα αντικείμενο που θα το μετακινούν σαν μικροέπιπλο από τον ένα τόπο στον άλλο!!!!!!

    Πόσες κακοποιημένες γυναίκες από τις χιλιάδες που υπάρχουν, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας του σαδιστή συζύγου για να έχει αυτός επαφή με το παιδί το οποίο κακομεταχειριζόταν κατά τη διάρκεια του γάμου;;;

    Τι εκβιασμοί θα γίνουν κάτω από το τραπέζι εξ αιτίας του φρικαλέου αυτού νόμου;; Τι απειλές θα εκτοξεύονται και πόσα εγκλήματα θα γίνουν;;;”

  62. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ…..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΠΙΟΝΙ ???????ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΈΣΟ ΚΌΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ??????ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΙΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΚΑΊ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ…….

  63. Ο κ.Λιακοπουλος λέει τα αυτονόητα. Οι κύριοι της κυβέρνησης καλά θα κάνουν να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους για να προλάβουν τα χειρότερα.

  64. Έχει δίκιο εδώ ο Λιακόπουλος. Το κάθε παιδί δεν μπορεί να ζήσει σε τέτοιες συνθήκες χωρίς να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στο μέλλον.

  65. Ο σκοπός είναι η απελευθέρωση και όχι η επιστροφή σε ένα δυσμενές περιβάλλον που τραυματιζει περισσοτερο τη σχέση γονέων παιδιων Δε γίνεται να συνθηκολογουν οι γονείς εργαλοποιωντας τα παιδιά .Η μητέρα πρέπει να είναι κοντά στο παιδί ή στα παιδιά της γιατί αυτή είναι η φυσική της αποστολή τα παιδιά είναι ελεύθερα να επιλέγουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον απαλλαγμένο από τις τυχον
    τραυματικές εμπειρίες Ο Λόγος του Δημοσθένη Λιακόπουλου είναι Ελεύθερος και Αληθινός
    Ιησούς Χριστός Νικα

  66. Πολύ σωστά κ λογικά αυτά που λέει ο Δημοσθένης!Είναι δέκα χρόνια μπροστά!Δημοσθένη πάμε μαζί μεχρι τέλος!

  67. Πολύ σωστά αυτά που λέει ο Δημοσθένης κ λογικά!

  68. πολυ λογικα και απλα τα λεει στο αρθρο ο λιακοπουλος

  69. Σωστή η τοποθέτηση του Λιακόπουλου. Ίσως κάποιος “εγκέφαλος” να έχει χωρίσει με τη γυναίκα του και να θέλει να εκδικηθεί τα απανταχού ανδρόγυνα με αυτή την ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ιδέα….

  70. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

  71. Απολυτα σωστη τοποθετηση!!! Απολυτο δικιο σε οτι λεει ο Δημοσθενης Λιακοπουλος!!! Τα λεγομενα του ας ληφθουν πολυ πολυ σοβαρα υποψιν!!!

  72. Ακριβως ετσι Μεσσαιωνας παντα την πληρωνουν τα παιδια!!
    Εξαιρετικη αναλυση του θεματος απο τον Δημοσθενη Λιακοπουλο

  73. Πόσο πιο αναλυτικά και τεκμηριωμένα να γραφεί το άρθρο; Όσοι αντιδρούν και δυσανασχετούν, απλά έχουν ύπουλο ρόλο και θέλουν να υπονομεύσουν την αλήθεια με ειρωνικά σχόλια.

  74. περάστε μια βόλτα απ΄τα δικαστήρια ή ρωτήστε κάποιον που είναι του χώρου ή δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο, της τρελής γίνεται, με πρώτα και κύρια θύματα τα παιδιά
    “ρουκέτες” το αυτονόητο;
    κατοικίδια είναι τα παιδιά ή περιουσιακά στοιχεία να χωριστούν εξ ημισείας;

  75. Μια ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν τα παιδιά διαζευγμένων γονιών,γίνεται εξόχως δυσκολότερη με το νέο νόμο που αφορά την υποχρεωτική συνεπιμέλεια τέκνων.Θα τολμούσα να γράψω ότι ο νόμος μοιάζει σαν το κρεββάτι του Προκρούστη,όπου το παιδί είναι το θύμα προς τέρψιν των αξεπέραστων διαφορών,που έχουν οι γονείς. Εννοώ δηλαδή τη βίαιη προσαρμογή ενός παιδιού,σε προκαθορισμένα πλαίσια. Τα πλαίσια αυτά καθορίζονται αυθαίρετα από κάποια εξουσία με γνώμονα δικούς της σχεδιασμούς, οι οποίοι συνήθως δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα αυτού ή αυτών στους οποίους εφαρμόζονται.Όπως και να το δει κάποιος τελικά,ο Λιακόπουλος έχει απόλυτο δίκιο που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου,για την πολύπαθη τα τελευταία χρόνια Ελληνική κοινωνία.

  76. Πολύ σωστά τα λέει ο Δημοσθένης!
    Αυτά θα έπρεπε να τα διαβάσουν και στο υπουργείο δικαιοσύνης!!!

  77. Σωστότατο το άρθρο του Δημοσθένη

    Δύσκολα τα πράγματα, πολλές γυναίκες δεν μιλούν και υποφέρουν καθημερινά και αυτός ο νόμος με την συνεπιμέλεια θα συνεχίσει να προσφέρει μαρτύριο για όλους.

    Όσο γι αυτούς που κάτι τέτοιο το θεωρούν δίκαιο, χωρίς να τους νοιάζει αν πραγματικά πρέπει να εξετασθεί ποιος από τους δύο είναι καταλληλότερος για να προσέχει και να μεγαλώνει το παιδί, νομίζοντας πως το ζευγάρι απλά χωρίζει και ότι και η μάνα και ο πατέρας είναι άγιοι και και οι δυο θέλουν απλά το αγγελούδι τους” κάνουν λάθος. Τα διαζύγια δεν είναι μόνο μια λέξη και μια απλή κατάσταση που ένας πάει απλά από δω και ο άλλος από κει , συνήθως συμβαίνουν τραγικά και εφιαλτικά σκηνικά , δεν υπάρχει σωστή συμπεριφορά δεν μπορούν απλά να μοιραστούν και οι δύο και τα παιδιά έτσι εύκολα, εφόσον ένας από τους δύο έχει αρρωστημένες συμπεριφορές . Ο νόμος αυτός στην ουσία θέλει να τιμωρήσει και άντρες και γυναίκες και παιδιά… γιατί πανηγυρίζετε ;;;;

  78. Πολύ σωστή τοποθέτηση του Δημοσθένη Λιακοπουλου

  79. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αντί να ελαττωθεί το πρόβλημα θα αυξηθεί. Είναι προφανές.

  80. Ο εξωπραγματικός νόμος για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια τέκνων, που η κυβέρνηση θέλει να φέρει το Φθινόπωρο και που ο ΣΥΡΙΖΑ (!!!) δεν προωθούσε και αντιδρούσε, προβλέπει με το άρθρο 1519, από ότι είδα στο διαδίκτυο, ότι τα ανήλικα παιδιά, από 1 έως 18 δηλαδή ετών, θα υποχρεούνται να επιστρέψουν στον τόπο που κατοικούσαν όταν επήλθε η διάσταση των γονέων. Αν πράγματι φέρει η Ν.Δ. προς ψήφιση κάτι τέτοιο, θα είναι ότι πιο σατανικό προτάθηκε, από τότε που το ανθρώπινο γένος άρχισε να νομοθετεί.
    Όλη η αλήθεια στέκομαι σ αυτό! Ο Λιακόπουλος μας ανοίγει τα μάτια Εκεί στη ΝΔ ακούν βλέπουν?

  81. Απόλυτο δίκιο έχει Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος..

  82. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΑΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ “ΡΟΥΚΕΤΕΣ”, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΕΕΙ !
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

  83. Μπράβο στον Δημοσθένη Λιακόπουλο που λέει και γράφει πάντα την αλήθεια. Μακάρι να τον ακούσουν εκεί στην κυβέρνηση, ούτως ώστε να αποφευχθούν σημαντικά λάθη.

  84. Η συνεπιμελεια είναι καταστροφή.

    Πολύ καλό και τεκμηριωμένο άρθρο.

  85. Πολύ σωστά τα λέει για άλλη μια φορά ο Δημοσθένης Λιακοπουλος.

  86. Σωστο το αρθρο και μπορει να προλαβει ασχημες καταστασεις! Οι αρμοδιοι ας σκεφτουν λογικα και να πραξουν αναλογα.. Ρουκετες αληθειας θα ηταν ο ιδανικος τιτλος

  87. Ο Λιακόπουλος πάλι έθιξε σοβαρότατο θέμα και πάλι λέει την αλήθεια. Πάμε φουλ για ολική καταστροφή των ατόμων από χωρισμένες οικογένειες. Μήπως θα επέμβει το κράτος να μεγαλώσει τα παιδιά στο τέλος;

  88. Εξαιρετική ανάλυση των συνεπειών μιας τέτοιας απόφασης.
    Στο τέλος οι σχέσεις των ανθρώπων θα έχουν ένα τεράστιο κενό ανάμεσά τους που δεν θα γεφυρώνεται ούτε με το Νόμο, αφού η Αγάπη θα έχει ξεχαστεί ακόμα και στις καρδιές των αθώων παιδιών!
    Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πάντα επιχειρηματολογεί και δεν λέει τίποτα τυχαία, ούτε χρειάζεται επαίνους. Ο λόγος του είναι στα πλαίσια της έγκαιρης πρόληψης για τα κακώς κείμενα!
    Ας τον ακούσουν οι ιθύνοντες και ας επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους!

  89. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα,με την γραφίδα του Δημοσθενη!

  90. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ

  91. δικιο εχει ο κυριος λιακοπουλος

    τι λαθος λεει δηλαδη

    θα υπαρξουν πολλα πρακτικα προβληματα

  92. Ρουκέτες; σε τί δεν συμφωνείτε δηλαδή από αυτά που λέει το άρθρο; Τα αυτονόητα λέει.
    Δεν τους βλέπω καλά στην Κυβέρνηση με τέτοιες “πρωτοβουλίες”!

  93. Πολύ σωστά τα λόγια του Λιακόπουλου.Θα πρέπει να κατανοήσουν μερικοί ότι για να φτάσει ενα ζευγάρι να χωρίσει το κλίμα έχει ήδη “ηλεκτριστεί”,αν λοιπόν ισχύσει η συνεπιμέλεια το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μετατρέψουν τα παιδιά σε αντικείμενα τα οποία θα αποτελούν απόδειξη της “κυριαρχίας” του ενός γονέα στον άλλον…

  94. Πολύ σωστά και λογικά τα λέει ο κύριος Λιακοπουλος…Εσείς που βλέπετε δλδ το παράλογο και μιλάτε για “ρουκέτες”?

  95. Τι θα γινει επίσης στις περιπτώσεις που γονεας ασελγουσε στο παιδι του??
    Πόσα προβλήματα θα δημιουργηθούν στα παιδια που εν καιρω θα νιωθουν μονα;;
    Που θα τους οδηγησει αυτο;!
    Καλά τα λέει ο Λιακόπουλος!

  96. Πρέπει να καταλάβουν οι κυβερνώντες ως φιλελεύθεροι που δηλώνουν να μην μαζικοποιουν όλες τις περιπτώσεις οριζόντια όπως ακριβώς περιγράφει ο Λιακόπουλος. Δεν γίνεται με έναν νόμο να βάζουν όλες τις περιπτώσεις στο ίδιο τσουβαλι μη συνυπολογίζοντας το ξοφθαλμο ότι τα παιδιά θα γίνουν μπαλάκι και αυτό θα προκαλέσει έκρηξη βίας και θα ψάχνουμε παιδιά στους δρόμους από τη χαώδη αυτή νομοθεσία. Ανοίξτε το αφτιά σας οι κυβερνώντες!!! Δεν το προώθησε η αριστερά θα το προωθήσετε εσείς????

  97. Δίκιο έχει ο Λιακόπουλος!Έτσι και το κάνουν αυτό χαμός θα γίνει

  98. Νομοθετηστε γι αυτές τις λίγες περιπτώσεις και όχι ισοπεδωτικα. Είναι κάτι που τους ενδιαφέρει όλους.

  99. Σωστό το άρθρο θα γίνει χαμός με την συνεπιμέλεια

  100. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΜΗΣ Κ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ..ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΙΝΙΑ ΑΠ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ..

  101. Αλλο ενα αρθρο γυαλοχαρτο,για οσα προκειται να ακολουθησουν,αν δεν εισακουστει η τοποθετηση του Δημοσθενη
    Οποιος επιασεν,επιασεν…που ελεγε κι ο παππουλης μας,π Σαββας Αχιλλεως

  102. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ
    ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΟΓΟ……

    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ

  103. Μια χαρά τα λέει ο Λιακοπουλος. Με αυτό τον νόμο που έρχεται βλέπω να γίνεται “μπαλάκι” το παιδί από τον έναν γονιό στον άλλον κι να διαταρασσεται κι άλλη ήδη διαταραγμένη ψυχική ισσοροπια του παιδιού!!

  104. Με το νομοσχέδιο αυτο θα κάνουν τα παιδία κλωστοσκουφί και θα τα τρέχουν απο εδώ και απο εκει ειδικα αν οι γονεις θελουν να περάσουν τα εγωιστικά τους σχέδια ο ενας εναντια στον αλλόν. Σωστα γραφεί ο Δημοσθενης, δεν πρεπει να το περασουν αυτο το νομοσχεδιο εδω καιγομαστε γεωπολιτικα αυτο μας μαρανε τωρα

  105. Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό στην τοποθέτηση του Λιακόπουλου.
    Οι ισχύοντες νόμοι έχουν κάνει τη δουλειά τους ως τώρα, και αν κάποιος αισθάνεται αδικημένος, μπορεί να προσφύγει πάλι σε αυτούς.

  106. Πόσο πιο απλά και κατανοητά να πει την αλήθεια, για ακόμη μια φορά, ο Δημοσθένης, για να το καταλάβετε; Μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει αυτή η νομοθέτηση!

  107. Πολύ σωστό το άρθρο του Λιακόπουλου (για άλλη μια φορά).
    Καλά θα κάνουν να τα σκεφτούν καλύτερα στη Ν. Δ. πριν το προχωρήσουν.

  108. Συμφωνώ με τον κύριο Λιακοπουλο πάνω στο θέμα αυτό, όποιος έχει διαζύγιο και έχει παιδιά μπορεί να καταλάβει πόσο κακό μπορεί να κάνει στο παιδί ή συνεπιμελεια. Το ζευγάρι που χωρίζει κατά μεγάλο ποσοστό χωρίζει με άσχημο τρόπο και υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ τους, φανταστείτε τι θα γίνει με τα παιδιά που θα βρίσκονται στην μέση αυτής της διαμάχης.. Κόλαση.

  109. Τα τελευταία λίγα χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις περνάνε νόμους και διατάξεις, τόσο κοινωνικής όσο και οικονομικής φύσεως, που εμένα προσωπικά μου δημιουργούν την αίσθηση να μην θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά.
    Δηλαδή εάν όλοι οι Έλληνες φτάσουν υποσυνείδητα στο σημείο που βρίσκομαι εγώ, ποιός θα κάνει παιδιά σε αυτή τη χώρα? Μόνο αυτοί που δεν έχουν ίχνος σεβασμού απέναντι στη γυναίκα, την οποία μάλιστα η θρησκεία τους την μεραχειρίζεται και αναφέρεται σε αυτήν ως “αποσκευή” και βγάζουν στο διαδίκτυο “σωστές μεθόδους ραπίσματος” των γυναικών?
    Εγώ βλέπω να γίνεται συστηματική και μεθοδευμένη επίθεση στου δυτικού μοντέλου οικογένειας και σχέσης μεταξύ των δύο φύλων και εισαγωγή νέων άφυλων, ισοπεδομένων και τυποποιημένων μηχανισμών αλληλεπίδρασης των ανθρωπίνων όντων.

  110. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ! Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ! ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

  111. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

  112. Άμα κάποιος χωρισμένος θεωρεί ότι δεν έχει τον χρόνο που του αναλογεί με το παιδί του να πάει στην αστυνομία ή οπου πρέπει να πάει για να λύσει το πρόβλημα του. Δεν θα γίνουμε μπαλάκια από το ένα σπίτι στο άλλο επειδή κάποιοι έχουν κόμπλεξ. Μόνο τον κ. Λιακοπουλο διάβασα να λέει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το παιδί, όλοι οι άλλοι τρία πουλάκια. Άμα δηλαδή εγώ δε θέλω να πάω να μείνω με τον άλλο γονιό ή πάω και φύγω γτ δεν θέλω να μείνω μαζί του, τι θα γίνει; Θα με βρει η αστυνομία και θα με πάει με το ζόρι; Ή θα τραβάτε τη μάνα μου στα δικαστήρια; Έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα εμείς και οι οικογένειές μας, μην μας φορτώνετε και άλλα.
    Ευχαριστώ τον κ. Λιακοπουλο που μέσα σε αυτή την τρέλα είναι ο μοναδικός που έχει αναδείξει το θέμα. Πραγματικά τον ευχαριστώ. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι οι άλλοι δεν μιλάνε, πώς γίνεται να μην αντιδράει κάνεις.

  113. Το παιδι δεν γινεται να κοπει στα δυο, να παρει ο καθενας μισο, οποιος γονιος αγαπαει πραγματικα το παιδι του το καταλαβαινει. Η συνεπιμελεια αυτο κανει, κοβει το παιδι στη μεση. Βεβαια οποιος ειναι θολωμενος απο εγωισμους, κομπλεξ κ απωθημενα δεν το βλεπει κ δεν τον ενδιαφερει. Για αλλη μια φορα μονο ο Δ. Λιακοπουλος βγαινει μπροστα κ μιλαει και τα λεει ξεκαθαρα και με επιχειρηματα.

  114. μετα και απο την αναλυση του Λιακοπουλου, λες και χρειαζοταν, η’ λες και δεν τα γνωριζουν, αν προχωρησουν με αυτον τον νομο θα ειναι ενοχοι κ θα ευθυνονται για το εγκλημα! εννοειται οτι υπαρχουν απειρες διαφορετικες περιπτωσεις η καθεμια απο τις οποιες πρεπει να εξεταζεται ξεχωριστα.

  115. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ…ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

  116. Πραγματικα αρθρο ρουκετα. Καντε τον κοπο και διαβαστε το. Ο Λιακοπουλος για μια ακομη φορα λεει τα πραγματα στη σωστη τους διασταση.

  117. Πολύ σωστή ανάλυση με επιχειρήματα.

  118. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.

    ΟΤΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ”υποχρεωτικά”, ”αναγκαστικά”, ”μαζικά”, ”οριζόντια” ΤΟΤΕ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.

    ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ.

  119. Όταν εφαρμοστεί η οριζοντιοτητα του συγκεκριμένου νομοσχεδίου,τότε θα καταλάβουν όλοι πως το χάος θα μεγαλώσει.
    Υ.Γ: ο Λιακόπουλος μόνο ρουκέτες στέλνει
    Δυνατά και ελληνικά ακόμη μια φορα

  120. Ο Δημοσθενης Λιακοπουλος, λεει τα αυτονοητα, για οποιον διαθετει μαθηματικη λογικη !
    Ο εχων ωτα ακουειν, ακουετω !

  121. Πολύ καλό άρθρο πολύ σωστά τα λέει ο Λιακόπουλος μπράβο

  122. Πολύ σωστά ο Λιακόπουλος προειδοποιεί για τα προβλήματα που θα δημιουργεί ο συγκεκριμένος νόμος εις βάρος των παιδιών και έρχεται κι ο πρόεδρος των Πρωτοδικών να επισημάνει και τον αντίκτυπο του νόμου στο δικαστικό σύστημα με την αύξηση της καταφυγής στα δικαστήρια όταν θα διαφωνούν οι έχοντες την συνεπιμελεια γονείς. Δηλαδή ένα παιδί θα βιώνει μέχρι να ενηλικιωθεί ένα μόνιμο χωρισμό με τσακωμούς δικές περιοριστικά μέτρα μετακομίσεις κτλ.

  123. Έχει δίκιο ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα γίνει μεγάλο μπέρδεμα και οι γονείς θα συγκρουστούν ακόμα πιο άγρια

  124. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

  125. Έτσι Δημοσθένη , Ορθά και Αληθινά τα διατυπωνεις…..Όπως πάντα ..!!!

  126. Όποιος έχει λίγο μυαλό μέσ ‘ το κεφάλι του , καταλαβαίνει τα αυτονόητα που γράφει ο Δημοσθένης !!!
    Κύριοι της κυβέρνησης …. ξανασκεφτείτε το …. και κόψτε τις μαλ@κίες !!!!!!!!!!!!!!

  127. ΑΡΘΡΑΡΑ! ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

  128. Δημιουργούν το πρόβλημα για να δώσουν την λύση που θέλουν, δηλαδή να πάρουν τα παιδιά από την οικογένεια (έστω και από έναν γονέα) και να τα δώσουν στο κράτος να τα μεγαλώνει (υπάκουοι σκλάβοι της νεα τάξης / η παλιά τάξη βασιζόταν στην οικογένεια). Θα δώσουν και μερικά κίνητρα για τα παιδιά που θα τα μεγαλώνει το κράτος και οι γονείς (για το καλό των παιδιών τους πάντα) θα κάνουν ουρές να τα παραδώσουν.. και όλοι θαναι χαρούμενοι!!!!

    Υ.Γ. Τις ρουκέτες ο Λιακόπουλος τις ρίχνει εδώ και 20 χρόνια, αλλά ο όχλος έχει κλειστά τα αυτιά του..

  129. Εξαιρετικό άρθρο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο !! Η συνεπιμέλεια μόνο προβλήματα στα παιδιά θα φέρει..

  130. Πολύ σωστά τα λέει ο κύριος Λιακόπουλος. Με αυτό τον τρόπο, το κάθε αρρωστημένο μυαλό θα αποκτήσει το δικαίωμα να κάνει πατίνι τη ζωή του παιδιού και του/της πρώην συζύγου.

  131. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ.
    ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
    ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

  132. Συντασσομαι με τον Δημοσθένη, τα παιδιά δεν είναι μπαλάκια.

  133. Ρουκέτες Λιακόπουλου μπας και ξυπνήσουν όσοι αποφάσισαν αυτή τη χυδαιότητα. Αν γίνει αυτό το πράγμα θα γίνουν σημεία και τέρατα και θα την πληρώσουν τα παιδιά.
    Συμφωνώ σε όσα λέει το παραπάνω άρθρο.

  134. Σωστά τα γράφει ο κύριος Λιακόπουλος,Η κυβέρνηση πρέπει να το δει πολύ σοβαρά.

  135. Πολύ σωστό το άρθρο! Τα αποτελέσματα από όλο αυτό θα είναι τραγικά και για τους πρώην συζύγους και για το παιδί.

  136. Εξαιρετικά ορθή τοποθέτηση και από τον κ. Λιακόπουλο και από τον Δικαστικό Λειτουργό. Το γράμμα και το πνεύμα του νόμου οφείλει να υπακούει στην κοινή λογική και να προστατεύει τους πολίτες και όχι να δυναμιτίζει ήδη βεβαρημένες ανθρώπινες σχέσεις.

  137. Έχει απόλυτο δίκιο ο Δημοσθένης!
    Αυτός ο νόμος δεν γίνεται να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις όπου οι γονείς πήραν διαζύγιο διότι η σχέση τους ήταν άκρως τοξική και επικίνδυνη και πρέπει οπωσδήποτε να μείνει μακριά ο ένας από τον άλλο. Είναι σαν να τους βάζεις να σκοτωθούν μεταξύ τους και εύχομαι να το καταλάβουν εγκαίρως οι αρμόδιοι.
    Πάνω απ’ ολα πρέπει να προστατεψουμε τα παιδιά για να μην ζήσουν τραγικές καταστάσεις και τραυματιστεί η ψυχούλα τους…

  138. Σκέψεις και ερωτήσεις που πρέπει να παρθούν σοβαρά υπόψη από τους αρμόδιους της κυβέρνησης. Πρόκειται για ψυχές πονεμενες που χρειάζονταν ιδιαίτερη προσοχή….
    Δημοσθένη Λιακοπουλος ακριβείς στον λόγο του, γεμάτος ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  139. Τα παιδιά είναι το μέλλον και με τέτοιους νόμους καταλαβαίνουμε τι θα γίνει όταν τα παιδιά που θα ζήσουν σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον βγουν στην κοινωνία χωρίς την βάση της οικογένειας. όπως είπε και η Χίλαρι, να ενταχθούν σε άλλες οικογένειες, τις συμμορίες. Ο Λιακόπουλος είναι ο μόνος που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

  140. Όπως πάντα ο κύριος Λιακόπουλος τα λέει έξω από τα δόντια. Άρτια τεκμηριωμένο το άρθρο και απόλυτα λογικό! Ο μοναδικός που λέει την αλήθεια έτσι απλά και κατανοητά χωρίς υπεκφυγές!

  141. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΥ

  142. Απλά, κατανοητά και λογικά! Ο κύριος Λιακόπουλος είναι ο μόνος που λέει την Αλήθεια.

  143. Ο νόμος πραγματικά είναι ένα ακόμη ανδρικό σαδιστικό όπλο εναντίον των γυναικών και των παιδιών που ήδη κουβαλάνε αρκετά προβλήματα με ψυχολογικές προεκτάσεις οι οποίες δεν βρίσκουν διέξοδο εκτόνωσης. Εάν προστεθεί στην όλη κακοποίηση και η νομική διάταξη υποχρεωτικής συνεπιμέλειας, πιστεύω ότι πράγματι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και για άλλες κολασμένες διατάξεις.
    Επίσης πιστεύω ότι πλησιάζουν τα ισλαμικά νομικά πρότυπα, ίσως για να μην υπάρχει διαφορά με την ανάμιξη πληθυσμών στον δυτικό κόσμο. Πραγματικά ο νόμος μας γυρνάει στον μεσαίωνα, και ανοίγει τον δρόμο για εγκλήματα (κάτω από το καπάκι).

  144. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

  145. Κανένας δε τα λέει χύμα κ αληθινά όπως ο κ. Λιακόπουλος….

  146. ΠΩΠΩ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΚΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΈΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ.

    Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΒΛΈΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΈΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ, ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΥΡΑ 100, ΈΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ

  147. ΛΥΠΑΜΑΙ ….
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ !!!

  148. Δεν θα φερει τιποτα καλο αυτος ο νομος και κανενα προβλημα δεν θα λυσει. Ισα ισα που μονο προβληματα θα φερει και νεες αναταραχες στο θεσμο της οικογενειας. Γιατι ναι,μπορει οταν ενα ζευγαρι χωριζει τα παιδια να αισθανονται ακομα μελος μιας οικογενειας,αλλα αυτο εξαρταται απο την θεληση και την προσπαθεια των ιδιων των γονιων και οχι απο νομους που κανουν τα παιδια μπαλακια. Ο Δημοσθενης σε αυτο το αρθρο δινει πολυ στοχευμενα παραδειγματα και κανει πολυ σωστες παρατηρησεις. Ως παιφι χωρισμενων γονιων δηλωνω πως θα υπεφερα πολυ αν αυτος ο νομος υπηρχε πριν 20 χρονια

  149. Το ‘ρουκετες’ τι το θελατε;;;εκτος αν η αληθεια ειναι ρουκετα για σας.
    Μια χαρα τα λεει ο Λιακοπουλος,πιο λογικα πεθαινεις δλδ.
    Να βαζετε συχνοτερα αρθρα του.

  150. Κρίμα για τα παιδιά πραγματικά.
    Και αφού θα έχουν βιώσει τέτοια παιδικά χρόνια, τι ενήλικες θα γίνουν…

  151. Και μόνο τα παραπάνω παραδείγματα δίνουν στον καθένα να καταλάβει πως στην πράξη ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα προκαλέσει πολύ μεγάλο κακό και πληθώρα προβλημάτων στην ήδη διχασμένη ελληνική κοινωνία.
    Θα κάνει τα πράγματα χειρότερα από ότι ήδη είναι!

  152. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΙΡΑ 100 Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΟΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ….

  153. Η γνώμη του Δ.Λιακοπουλου είναι η πιο σωστή. Την αποψη του ας την πάρουν στα σοβαρά οι κυβερνώντες.Τα παιδιά δεν πρέπει να γίνουν μπαλάκι ούτε να πληρώνουν τα κόμπλεξ των γονιών.

  154. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ…. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ !!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

  155. Πολύ σωστά τα λέει ο Λιακόπουλος!!!
    Αυτό που πάνε να ψηφίσουν θα επιφέρει χάος!
    Κανείς τελικά δεν σκέφτεται και δεν αγαπά τα παιδιά που θα καταντήσουν μπαλάκι απο δω και απο κεί.Ακόμη και οι γύφτοι με τα τσαντίρια τους πιο σταθερό περιβάλλον έχουν!!!
    Εκεί στην Ν.Δ. μην βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας!

  156. αλήθεια είναι, καλά τα λέει ο Λιακόπουλος, πολύ σωστό το άρθρο του και λογικό

  157. Σε αυτες τις περιτωσεις αφερειτε η επιμελεια απο το ακκαταλληλο ατομο οχι η συνεπιμελεια με σκιπο ολα τα ακαταληλλα ατομα να αποκτουν λογο

  158. Για ακόμη μια φορά το άρθρο του Δημοσθένη Λιακοπουλου είναι άρτιο, σωστό, και βασισμένο σε επιχειρήματα που κάνεις δεν μπορεί να αντικρουσει
    Ελπίζω να τον ακούσετε εκεί στην κυβέρνηση

  159. εμπεριστατωμένο αρθρο του Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, όποιος εχει στο περιβάλλον του γνωστους, συγγενείς ή φιλους που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις το αντιλαμβάνεται απόλυτα το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί .

  160. Μια χαρά τα λέει ο Λιακόπουλος
    Κρίμα στα παιδιά, δεν θα ζουν, κρίμα…

  161. Ότι διαφορές έχουν οι γονείς μεταξύ τους θα βγάζουν τα απωθημένα τους στα παιδιά με αυτόν τον νόμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά ψυχολογικά τραύματα στα παιδιά τα οποία δεν θα έχουν ζωή με το να αλλάζουν συνέχεια σπίτι από δω και από κει έχει δίκαιο ο Δημοσθένης και σε αυτό αλλά δεν κατάλαναινω το μένος του Μακελειό τώρα τελευταία με τον Δημο

  162. Ρατσιστικό.οι γυναικες άγιες που δε πινουν,δε πηδιουνται απο δω κ απο κει για ν σου κλεισουν τ σπιτι,δε χτυπανε παιδια συζύγους.μονο οι ανδρες ειναι εγκληματιες που η καθε καριολα μπορεί ν σου παρει το παιδι κ ν ζησει μ γκομενο οποτε θελει.

    1. Για αλλη μισ φορα ο Λιακοπουλος μιλησε με την λογικη .μπροστα στο χαος που θελουν να επιβαλλουν

    2. Είσαι άδικος και φαίνεται από τον τρόπο που μιλάς. Εάν έχεις επιχειρήματα τα γράφεις, αν όχι δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς και να βρίζεις με γενικότητες καταρρακώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες που αγωνίζονται να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Ένας πατέρας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ εκ της φύσεων να το κάνει παρά μόνο να δείξει την εκδικητική υπεροχή του σαν αρσενικό στην πρώην γυναίκα του, καταστρέφοντας το παιδί του…Εάν δεν μπορείς να δεις τη λογική πίσω από τις λέξεις , δεν νομίζω ότι μπορείς να δεις πόση αποστροφή βλέπει σε σένα το ίδιο το παιδί σου.

    3. Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει πει χιλιάδες φορές ότι μιλάει για την πλειοψηφία και όχι για τις εξαιρέσεις. Ούτως ή άλλως είναι προφανές να δεις πως τα παραδείγματα του είναι εύλογα και αν μπεις σε πρώτη προηγούμενο του άρθρο θα δεις πως μιλάει και για ακατάλληλες μάνες που προκαλούν προβλήματα στην επικοινωνία.

    4. Αν τα κανει όντως αυτα κ ειναι ακαταλληλη μανα ο πατερας παει δικαστικα και παιρνει την επιμελεια, οποτε παλι η συνεπιμελεια δεν ειναι λυση. Ο ακαταλληλος γονιος πρεπει να χανει την επιμελεια. Το παιδι δεν πρεπει να γινει εργαλειο εκδικησης του καθε κομπλεξικου γονιου προς τον-την πρωην. Το παιδι δεν ειναι αντικειμενο οποιος γονιος δεν το καταλαβαινει δεν του αξιζει κ η επιμελεια.

    5. Ο νόμος αυτός δεν έχει να κάνει με το φύλο. Σήμερα τα δικαστήρια δίνουν την επιμέλεια και σε πατεράδες αν κριθεί ότι η μάνα είναι επικίνδυνη για την ανατροφή παιδιών. Αυτός ο νόμος θα δίνει την συνεπιμελεια και σε τέτοιες περιπτώσεις . Ενώ φυσικά υπάρχουν καταστάσεις που οι γονείς χωρίζουν ενώ τα παιδιά ή το παιδί ειναι βρέφη. Τι θα κάνει ο πατέρας θα θηλάζει τα μωρά??? Ο νόμος αυτός είναι σταλικος και φυσικά εξωφρενικά παράλογος.

Comments are closed.