Ρουκέτα “S-400” από τον Βελόπουλο! Τι θα κάνει εάν μπει στη Βουλή! ΒΟΜΒΑ πριν από λίγο στο twitter!

Κοινοποίηση:
velopoulos

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έριξε τη βόμβα… μεγατόνων!

Πριν από λίγο, τρόμαξε τους πάντες, όταν στο twitter έγραψε για το τι θα κάνει εφόσον μπει στη Βουλή!

Χωρίς άλλα σχόλια:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ ΓΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΓΙΩΡΓΕΝΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΛΚΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΑΠΛΩΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

  2. Μaster Quiz:ποιοs γ@μουσε την αρραβωνιαστικια του αδερφου του και εκεινοs αλλαξε το ονομα του;;;και δεν θελει να εχει οπιαδηποτε σχεση πλεον με τοιουτον Π@ΥΣΤΗ!!!!στην δημοσιογραφικη πιατσα λεγεται και ο λουλουκοs τηs κοτερατζουs…και οτι δεν τον εχει χεσει ακομη το περιστερι…….Τηs διασημηs σχοληs MHTROYLAS VOMPIRHS MPOYRDA SCHOOL OF PERISTEROXES KOYRADOPOTAMIA!!!

    Ο Βελοπουλοs αρνειται οτι πουλουσε”χειρογραφεs επιστολεs”του Ιησου!
    aznews.site/o-velopouylos-arneitai-oti-poyloyse-cheirografes-epistoles-toy-iisoy

    Σκληροs μασονοs στην αγκαλια του Βελοπουλου…
    epanastatikanea.blogspot.com/2017/09/96.html

    ΦΑΗΛΟΣ:Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ασχολιοταν μονο πoιοs θα παρει τα χρηματα!!!
    ΜΟΥΓΓΑ μεχρι τωρα ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!!
    fonaklas.blogspot.com/2018/11/blog-post_265.html

    Μονο μαλακεs ασχολουνται με τον Βοθρο…Βελοπουλο.
    Ειναι δυνατον να ασχολουνται”σοβαροι”οπωs θελουν να λενε οτι ειναι,με τον πεντακαθαριδη;Αυτοs οπου ρεμουλα και κονομα ειναι μεσα.Απο κινητη ροζ τηλεφωνια,μεχρι κολητηλικια με τον…Καραμπερη.Οτιδηποτε αλλο ειναι,εκτοs απο πολιτικοs!
    ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_19.html

  3. Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω τους Ελληνες. Τι στο καλο θα ψηφίσουν τελικα;; Παλι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;;; Τι πειράζει να κανουμε ενα πείραμα με κάποιους αλλους;;; Οπως τον Βελόπουλο, τον Μαρία, τον ααχ πως τον λενε, τον εισαγγελέα, δεν θυμαμαι το ονομα του, ειμαι και κάποιας ηλικίας η γυναικα. Τελος παντων ξέρετε εσεις. Αλλους ρε παιδια, αλλους. Να διώξουμε ολους αυτους που ειναι στην Βουλή σήμερα. Θελετε καποιοι να ψηφίσετε ΧΑ;;; Μπράβο και αυτους. Αλλα οχι παλι τους ίδιους που μας καταστρέψανε. Έλεος πια. Τι περιμενουμε απο αυτους;;; Τους είδαμε, τους φάγαμε στην μουρη χροοονια τωρα. Και να τα αποτελεσματα. Δεν θελετε να τους τιμωρήσετε;;; Ε, κάντε το. Στείλτε τους σπιτια τους. Να καταλαβουν πως ξυπνήσαμε. Επιτελους, ας τιμωρήσουμε και κάποιους, έστω και ετςι.

    1. Μην περειμενεις λυση με εκλογες οι σιωνιστες με αυτο το συστημα εχουν τον τροπο τους παντα να βγαινουν οι δικοι τους…..αλλοστε δεν πηραν τυχαια την εταιρια που καταμετρα τους ψηφους δεν ελληνοποιουν τυχαια ολες τις φυλες του Ισραηλ για να τους ψηφιζουν τους εκλεκτους τους…..

  4. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΤΟΣΑ ΜΟΥΝ@ΚΙ@ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ .ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .

  5. Ο/Η Καντο οπως ο Καμενος και ο τσιμπλας ριξε σναομε την οκα λέει:

    Aλλος καυμενος μας βρηκε,ολοι αυτοι εχουν μπει βαλτοι να αποκοψουν ψηφους απο τη χρυση αυγη,υπαλληλακι των μασσονων θα αποδειχτει και ο Μπεεεεεελλοπουλος.

  6. Δώσε Κυριάκο..Μακάρι να γίνεις και Πρωθυπουργός…Εσένα θέλουμε.!!!

    1. ΣΑΛΒΙΝΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΤΟΥ……ΕΝΩ Ο ΚΗΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ…………………..

  7. ΒΕΛΌΥΠΟΥΛΕ ΛΕΣ ΑΛΉΘΕΙΑ? ΆΜΑ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΊΣΩ

  8. Aν περιμενουμε τον Βελοπουλο να χτισει τειχος,σωθηκαμε! Κανενα αντισυλληπτικο εχει να πουλησει στις εδω χανουμισες;

  9. ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?????ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΗΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΞΟΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ…… ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΓΧΟΜΕΝΟΥ ΚΗΡΙΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ?????/

  10. Βελοπουλεεεε! Πες αλευρι! Ο Καραμπερης, σε γυρευει.

Comments are closed.