Ροντέο η Βουλή! – «Σας το κάναμε τον κ@@@ να» – Η χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που διέκοψε τη συνεδρίαση (φωτό)

Κοινοποίηση:
markou

Ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα για το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου, αποτελούν τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από λίγο στο… ναό της Δημοκρατίας.

Με το καλημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο, όλα έγιναν… ροντέο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου να βγαίνει εκτός ορίων με μια άσεμνη κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Κώστας Μάρκου απευθυνόμενος στον συνάδελφό του από το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο τού έκανε μια άσεμνη χειρονομία λέγοντάς του «σας το κάναμε τον κ@@@ να» κάνοντας και την αντίστοιχη κίνηση. Αμέσως ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στην αίθουσα της Ολομέλειας με όλους τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ να σηκώνονται όρθιοι και να διαμαρτύρονται έντονα για την απαράδεκτη αυτή κίνηση.

mark1

Ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προκάλεσε το μένος την οργή του κ. Μάρκου με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή τη χυδαία κίνηση ήταν το γεγονός ότι είχε πληροφορηθεί ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος τον είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα «λαμόγιο».

voul1

Τελικά ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Θανάσης Μπούρας, προχώρησε στην επιβολή του πειθαρχικού μέτρου της απομάκρυνσης από την αίθουσα της Ολομέλειας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μάρκου.

vouli4

voul2 voul3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Α ρε γα@@σι και ανελέητο ξύλο που θέλετε όλοι σας τσογλαναραδες

  2. Απο κοντα κι ο καραφλος Μπαρκουλης, να λυσει την παρεξηγηση…

  3. αυτη η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ αφου ειναι ενα κομμα …ψηφισανε μαζι και τον νομο με τις απεργιες με το Βελοπουλο..γιατι δεν κανουν ενα κομμα ολοι μαζι να γλυτωσουμε και τις κρατικες επιχορηγησεις εκτος αμα θελουνε να εχουνε δηθεν 3 σφραγιδες για να τα τσεπωνουνε χωριστα

  4. Για ποιο ναο της Δημοκρατιας μιλατε ρε παιδια ,αυτο ειναι το μπουρδελο της Δημοκρατιας με καθε λογης κοπροσκυλα το μπουρδελο εχει περισσοτερη αξια γιατι εχει μια τσατσα και μια πουτανα,εκει εχουν ολων των ειδων ανωμαλους,απο προδοτες,απο σφουγγοκωλαριους απο πουστηδες,απο μισελληνες απο ρατσιστες των Ελληνων,και τον ρολο της τσατσας τον παιζει ο ενας και μοναδικος της γνωστης οικογενειας !!!!!!

  5. Ρε Ένας λοχίας να τους μαζέψει όλους…

  6. Α ρε Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται αριστεροί αναρχοαπλυτοι γύφτοι…

  7. ρε καθηγητάκο της φασιστεράς και της πλάκας Μάρκου έλα με φόρα και με τα βρακιά κατεβασμένα! Σε περιμένουμε για παλούκωμα καλό!

  8. καλα γιατι δεν φωναξαν την φρουρα μονο για την ΧΑ ηταν η φρουρα????????????????? λαμογια του κερατα αλλα και αυτος που εκανε την χειρονομια αν δεν κανω λαθος ειναι καθηγητης πανεπιστημιου? αν ναι να χεσω και την μορφωση και τα πανεπιστημια ετσι και αλλοιως βοθρανθρωποι βγαινουν

  9. …..ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ : –ΑΝΤΩΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟ ΄ΔΩ…!!!!
    ΒΟΥΛΗ….ΚΑΙ ΗΘΟΣ….. ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΩΝ! * (νυχτα…. με ελικοπτερα)…

  10. Ωραίες αποστάσεις κρατούν στη βουλή. Το δούλεμα πάει σύννεφο.

  11. και γιατι θυμωσαν?????
    ο ανθρωπος ειπε απλα οτι ανοιξε η τρυπα σας….ε και ????
    αφου ολοι τους στην βουλη , αγκαλια με gay ειναι….μια παρεα……
    οι ανοιχτες κωλοτρυπιδες……
    “δεξιων του κωλου” και αριστερων….
    ντρεπονται και οι ανωμαλοι????????

  12. Πρώτη και φορά και τελευταία φασιστερά! Μιλάει και ο Συνασπισμός της φάπας που τον έχουμε παλουκώσει τόσες φορές στις πορείες!

  13. ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΩΤΕΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑΣ. ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑΣ. Γ` ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. Γ` ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ 300 ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

  14. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΓΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ !!

    1. Τραβα σε καμια πρεσβεια να παρεις το παραδακι ρε ανθελληνικο ανωμαλο λαθρολαγνο πρακτορακι!!

      1. Τραβα ρε στο Περαμα να παρεις το παραδακι σου από τους εφοπ ληστες και τους λοιπους εργοδότες για να τρομοκρατεις τους εργατες και να τους λες ότι αμα θελουν να εχουν δουλεια αλλα με μισα μεροκάματα

    2. ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΛΑΖΑΤΕ…. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ.

      1. Ο/Η Μην καθεσε στον ηλιο νταλα πινεις και ξεροσφυρι ουζα.. λέει:

        Εσυ θα μας πεις στο τελος ότι ο αρχιφασιστας ιωαννιδης ηταν ακροαριστερος,χαχαχαχα μονοι σας πεσατε ρε λακαμαδες

        1. βούλωστε ρε μ@λακισμένο πρακτοράκι του Σόρος!

          1. Χεζω την εατ εσα και του παπαδοπουλου τον ταφο ! το 49 χαθηκε μια μαχη αλλα από το 74 σας τον εχω κανει τον κλανια ναααααα!! ρε φασισταρια

    3. Έλα με την όπισθεν όπως το 49 ξέρεις εσύ!

      1. τα κεφαλια σας στους φανοστατες παρταλια συμμοριτες εαμοβουγλαροι κατσαπλιαδες!!

  15. Moνο στους Χαυγιτες φωναζε η συκια την φρουρα,εδω μοκο,φαντζομαι τα σκανδαλα που θα θαφτουν,τονα χερι νιβει το αλλο και τα δυο το προσωπο.

  16. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΔΡΑΣΗ……………………………………..

Comments are closed.