Ρομάν Προτάσεβιτς: Ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία δημοσιογράφος παραδέχεται ότι προετοίμαζε εξέγερση [BINTEO]

Κοινοποίηση:
roman-protasebits

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε από τις αρχές της Λευκορωσίας ένα βίντεο που απεικονίζει τον Ρομάν Προτάσεβιτς, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πότε ακριβώς τραβήχτηκε.

Φιλοκυβερνητικά κανάλια δημοσίευσαν βίντεο του Ρομάν Προτάσεβιτς, στο οποίο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Hanna Liubakova, «αναγκάζεται να ομολογήσει» ότι «σχεδίαζε ταραχές». Η δημοσιογράφος από τη Λευκορωσία σχολιάζει ότι ο νεαρός έχει ξυλοκοπηθεί.

Το βίντεο που παρουσιάζει τον Ρομάν Προτάσεβιτς

Καθισμένος πίσω από ένα τραπέζι, κοιτάζοντας την κάμερα, ο 26χρονος Προτασέβιτς είπε ότι είναι καλά στην υγεία του και παραδέχτηκε ότι βρίσκεται πίσω από την οργάνωση μαζικών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στο Μινσκ, πέρσι.

«Το προσωπικό μου συμπεριφέρεται με απολύτως ικανοποιητικό τρόπο και με σεβασμό στον νόμο. Συνεχίζω να συνεργάζομαι με τους ερευνητές», ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι περίμενε ο μάγκας, ότι είναι Ελλάδα εκεί που θα του έκαναν μια σύσταση τύπου “ντροπής πράγματα ρε φίλε να είσαι πράκτορας και εχθρός της κυβέρνησης, ντροπή..”. Εκεί βαράνε στο ψαχνό όχι αστεία!

  2. Ο Κούλης φιλοξενούσε τον πράκτορα, δηλαδή να μένει μεταξύ Μυκόνου και Αστέρα, για να οργανώνει “δημοκρατικές” διαδηλώσεις κατα του Λουασένκο κατά παραγγελία των Γερμανών; Και τώρα διαμαρτύρονται οι παπαγάλοι των Γερμανών στα ΜΜΕ, γιατί ακριβώς; Κούλη, άσε τα σάπια και πες ποιος πλήρωνε τη διαμονή του πράκτορα των Γερμανών στην Αθήνα;

  3. Μια χαρά τον συνέλαβαν.
    Μωρή κούλα, εσύ να τα βλέπεις που ούτε τον Χίο δεν κατάφερες να στείλεις για να μην βγάζει την αλήθεια στα φόρα.
    Viva Lukasenko.

Comments are closed.