Ρε μεθύστακα με την μυτόγκα! Βγάλε τον σκασμό σου όταν μιλάς για την Μακεδονία! Αααα ρε έναν Τουρκαλά που θες να σου μάθει το οθωμανικό δίκαιο. Άντε από εδώ…(BINTEO)

Κοινοποίηση:
man-shadow-skia-antras

Ρε μεθύστακα με την μυτόγκα! Βγάλε τον σκασμό σου όταν μιλάς για την Μακεδονία! Αααα ρε έναν Τουρκαλά που θες να σου μάθει το οθωμανικό δίκαιο. Άντε από εδώ…
Βράζει ο Ελληνισμός.
Ο Νίκος Αναστασιάδης με την μισή Κύπρο σε τουρκικά χέρια τολμά και μιλά για την Μακεδονία μας.
Αν το 1974 όλοι είχαν τα μυαλά του τότε οι Τούρκοι θα είχαν καταλάβει όλο το νησί.
4698803
Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε τόλμη και θάρρος και έδωσε τέλος σε μια «αχρείαστη» διαμάχη που ταλάνιζε επί τριάντα χρόνια την Ελλάδα, ανοίγοντας ταυτόχρονα πόρτες για συνεργασία, ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Το όνομα έτσι κι αλλιώς είχε δοθεί από το 1992», τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και σημείωσε πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών απαλείφονται και τα αλυτρωτικά που υπήρχαν στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.
Ο κ. Τσίπρας, από την πλευρά του, σημείωσε πως πρόκειται πραγματικά για ένα ιστορικό βήμα, που με τον τρόπο που έγινε, ενισχύει τη διεθνή αξιοπιστία της Ελλάδας, η οποία έχει βασικό όπλο το διεθνές δίκαιο και γι’ αυτόν το λόγο θεωρεί πως θα βοηθήσει και στις προσπάθειες για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είπε επίσης ο καραγκιοζάκος “έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσουμε συναισθηματισμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα”. Καταλάβατε; Η πίστη του κόσμου στην ελληνικότητα της Μακεδονίας, είναι συναισθηματισμός που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτός ο λαμογιάρης θα δώσει και την υπόλοιπη Κύπρο όπου να ‘ναι….

Comments are closed.