«Ρε κομμούνια οι μανάδες σας έβγαζαν μεροκάματο ως π@@τανες». Ο Ηλίας Παναγιώταρος προκαλεί ΣΟΚ

Κοινοποίηση:
panag

Με ανάρτηση του στο twitter, ο Ηλίας Παναγιώταρος απειλεί πως δεν τον νοιάζει που χάθηκαν οι βουλευτικές ασυλίες: «ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΓΛΕΝΤΙΑ» ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΔΑΥΤΕΣ…» γράφει.

Ο Παναγιώταρος προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση: «ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;».

panagivtarow

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Κουμουνια και εβραιομασσονοι δεν τελειώσατε με τη Χρυσή Αυγή, δηλαδή τους Έλληνες. Ο Κούλης διορίστηκε από το σύστημα προθυπουργος για να μοιράσει το Αιγαίο και τα πετρέλαια. Μετά θα ξαναβάλουν τον Αλέξη για νέα προδοσία. Ο αντιπρόεδρος Πικραμένος δεν είναι γιος Δοσίλογου των Ναζί;

  2. ρε παναγιωταρε πες μας λιγο για την μοντελα την ανιψια σου

    1. Κουμουνια τραβατε στην μυκονο για λιγο ξεσκι ρε λουγκρες

  3. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ

  4. σοβαρο επιπεδο λογου και υποδειγμαν ηθικης βεβαιως βεβαιως ο Παναγιωταρος. Ντροπη του θα ελεγα εγω. Συμπεριφορα πεζοδρομιου. Μπορει κομμουνιστης να μην ειμαι και οι γονεις μου και παππουδες μου να υπεφεραν απο τα καθεστωτα αυτα αλλα τετοιο λογο απο εναν κυριο ο οποιος μεχρι προτεινος υπηρξε και βουλευτης ειναι ντροπη και για τη δημοκρατια και για εκεινους που τον ψηφισαν.

  5. Στην μπουζού ο χοντροναζί θα γίνει το πουτανάκι όλων.

    1. έρχεται η σειρα σας απολιθωματα του λενιν.

    2. Πόσο παίρνει η μάνα σου κουμουνι; Τα κάνει όλα;

    3. κουμουνια σαπουνια τραβατε στην μυκονο για ξεσκι ρε λουγκρες!!

  6. λαθος εκανε και το ειπε αυτο. δεν διαφερει απο τους γονεις του που τους γαμαγαν οι ναζι στον β παγκοσμιο για να φανε απο τα σκουπιδια.

  7. για οποιον εχει δει την τεραστια ταινια ματριξ, το συστημα δεν νικιεται απλα μπορεις να το ξεγελασεις προσωρινα και να κανει ανακωχη μαζι σου για οσο το συμφερει…γιατι συστημα δεν ειναι μονο αυτος που κυβερναει αλλα και ολοι εμεις που απολαμβανουμε εστω το παραμικρο προνομιο απο αυτο! τερμα λοιπον οι θεωριες συνομωσιας , οι ελληνες πατριωτες χρειαζονται μια φωνη μεσα στο συστημα , ζητωντας ρεαλιστικα πραγματα, με πολιτισμενο τροπο..οποιος παει κοντρα στο συστημα , απλα δε μπαινει στη βουλη, δεν διεκδικει καν να μπει στη βουλη και κανει οτι του κατεβει , προβλημα του … η νεα ταξη κυριαρχει παντου στο δυτικο κοσμο, οποιος δεν παει με τα νερα της, δεν εχει μελλον ..αυτα εχω να πω, ας βαλουν μυαλο μερικοι, εγω εβαλα…μεχρι να βρεθει κατι καλο, θα περασω αυτη τη μαυρη περιοδο, με τις διακοπες μου το καλοκαιρι, με τους ανθρωπους που αγαπω και το Θεο , με τη μουσικη που αγαπω, κανα καλο κρασακι η τσικουδια, με την ομαδα μου στο ποδοσφαιρο, με ωραιες γυναικες , με το ps4 μου και με καλες ταινιες …τελος η πολιτικη , οσοι ασχολουνται ειναι κοροιδα

  8. Παλιά στην Σοβιετική Ένωση και τίς άλλες κομμουνιστικές χώρες πηγαίναμε με τά βαπόρια και πηδαγαμε τίς καλύτερες γκόμενες με ένα ζευγάρι κάλτσες από νάυλον.
    Αργότερα τίς πηδαγαμε με ένα πακέτο τσιγάρα και τελευταία πρίν πέσει ο κομμουνισμός με ένα τζίν παντελόνι .
    Απ’ότι μάς έλεγαν οι μισοί ρουφιάνοι που ρουφιανευαν τούς άλλους μισούς.
    Επίσης έτυχε μια φορά παραμονή Χριστουγέννων στην Ρουμανία περίμεναν στην ουρά πάνω από 500 άτομα να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί και ένα πορτοκάλι.

  9. λοιπον…παρα τη πικρα μου, θα πω τα εξης…δεν θα μπω στη διαδικασια ποτε ξανα, να ασχοληθω με κινηματα και κομματα που πολεμανε το συστημα ειτε αυτο ειναι αληθεια ειτε οχι…το συστημα δεν νικιεται..το συστημα ειμαστε ολοι εμεις που απολαμβανουμε τα αγαθα του και ταλαιπωρουμαστε απο τα ασχημα του..οποιος δε θελει συστημα, πρωτον φευγει απο τις πολεις και μενει στην ερημια, μακρια απο ολα, δευτερον δεν χρησιμοποιει το φως τους το νερο τους τα κινητα τους, τριτον δεν εχει καρτες ουτε δουλεια μισθωτη, ουτε παιρνει επιδοματα απο πουθενα…συνεπως, μην ακουω για πολεμους στα συστηματα..ας κοιταξει ο καθενας να ειμαστε σωστοι με τον συνανθρωπο μας και ολα θα φτιαξουν…απο κει και μετα, οταν θα γινει ενα κομμα με συνεργασια ολων των πατριωτικων στελεχων χωρις εγωισμους και εξαιρεσεις και υποδιαστολες, αλλα με μοναδικο κριτηριο την ανασταση του ελληνισμου, , δυνατο και με φωνη στα μιντια,, , χωρις βαριδια και στιγματα απο το παρελθον και με ελπιδες για κατι μεγαλο, τοτε θα ξαναασχοληθω με την πολιτικη…7 χρονια απ τη ζωη μου πηγαν στραφι, να τσακωνομαι στο ιντερνετ με ανθελληνες , προσπαθωντας να αποδειξω οτι το τατουαζ του ηλια ειναι μαιανδρος και οχι σβαστιγκα , και οτι ειμαι ελληνας πατριωτης κι οχι ναζι …αρκετα με αυτα, κουραστηκα, ηρθε και η κατραπακια των εκλογων, αν θελει ο ηλιας να αναλαβει πρωτοβουλιες για κατι μεγαλο, ας προχωρησει αμεσα, θα ειμαι μαζι του, διαφορετικα, δεν ασχολουμαι αλλο με κομματα που δεν εχουν την παραμικρη προοπτικη και επιρροη στα της χωρας.

  10. Ενώ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι σήμερα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων
    έπεφταν καντάρια έξω στα προγνωστικά τους, ξαφνικά, στις δύο τελευταίες εκλογές
    έπιασαν με μεγάλη ακρίβεια τα τελικά αποτελέσματα , τα οποία , αν τα προσέξει κάποιος ,
    είναι κομμένα και ραμμένα στις επιδιώξεις των Ευρωπαίων τοκογλύφων !!
    Σάς λέει κάτι αυτό ;
    Για μένα ένα είναι βέβαιο , ότι οι εκλογικές αυτές αναμετρήσεις ήταν ΣΤΗΜΕΝΕΣ με
    πρωταρχικό και ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο τη μη είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο
    και τα κατάφεραν……………..
    ,

    1. κανονικα η χα δεν επρεπε να συμμετασχει καν..η επρεπε ο αρχηγος να παρει καποια μετρα…τιποτα δεν εγινε απ τα δυο..εμεινε μονο η ξεφτιλα

    2. μπορει αλλα επαψα να πιστευω πια σε θεωριες συνωμοσιας και φανταστικα σεναρια, ο πατριωτικος χωρος χρειαζεται ρεαλισμο και σοβαροτητα

  11. Η πλάκα είναι ότι το σύστημα τα κατάφερε.
    Έβαλε το Βαρουφάκη και το Βελόπουλο στη Βουλή που είναι του χεριού τους.Έτσι θα είναι όλοι μία παρεούλα εκεί μέσα.
    Θα μου πεις όμως ότι εδώ κατάφερε τα ζωντόβολα να δώσουν 40% σε ποιον……………….. Στον Κούλη. Αυτό δε θα κατάφερνε;;;;;

  12. Η Αλήθεια να λέγεται … για αυτό σήμερα έχουμε όλους τούς μπάσταρδους άπλυτους που δέν ειναι ούτε κάν Ελληνες …

  13. Ο Μιχαλολιάκος να παραδώσει σκυτάλη και η ΧΑ να αναδομηθεί με νέα πρόσωπα, άφθαρτα και μορφωμένους. Καλοί και οι μαχητές αλλά στην πολιτική χρειάζονται μυαλά και όχι μπράτσα.

  14. και μην ξεχνουτε τουs μπατροιωταισ και τουs δημοσιογραφουs του Κ@ΛΟΥ που παραμονη των εκλογων ελεγε ο κουφιοs ψηφιστε κηραλοιφα ο ελεεινοs κυπατζηs!!!
    π.χ αιληνικη π(Λ)υση λαγοσ και λοιπεσ τρυπιεσ κυλοτεσ

  15. ΚΑΝΤΟΥΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΚΟ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑ΅ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ

  16. ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΄Η ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ Ή ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ………………….

  17. τι φταινε ρε παναγιωταρε τα κοριτσια που εξαιτιας φτωχειας και καταρρευσης ενος συστηματος για το οποιο δεν ηταν υπευθυνες επεσαν θυματα δουλεμπορων για να τις εκμεταλλευονται κατι σαπιοι
    απο τη δυτικη ευρωπη (συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδος); αυτες ηταν τα θυματα οπως στην Ελλαδα οι φτωχοι, συνταξιουχοι και ανεργοι.

  18. Είναι χοντρά αυτά που είπε αλλά οι αριστερόστροφοι βρίζουν πολύ χειρότερα.

  19. ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΗΣΗ – ΜΕΡΑ 25 – ΙΣΩΣ & ΚΙΝΑΛ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΪΘΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΡΗΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

    1. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ.

    2. και τα αρχικα του θα ειναι ΚΚΕ; ασε μας βρε τρολ που μας κανεις και πλακα

  20. ΈΤΣΙ ΜΠΡΆΒΟ ΝΑ ΞΑΝΆ ΒΡΟΎΝΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΌ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΑΝ ΓΊΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΘΡΟΙ……

  21. ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΡΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ!!

  22. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…………………….

  23. Τετοια ωρα τετοια λογια Παναγιωταρε…για κοιτα τα χαλια μεσα στο κομμα και ασε τα κομμουνια τωρα…
    Ντρεπομαι για την κατρακυλα του κινηματος και για την επιθεση που δεχεται απ τους παντες τα τελευταια 24ωρα
    απ τα καναλια…Η αυτοκριτικη ολονων μεσα στο κομμα θα επρεπε να ειναι πρωτο μελημα πρωτίστως

  24. ΣΩΣΤΟΣ….ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ…ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ…!!!!

  25. Συνεχιστε να βριζετε τον λαο. Μπραβο
    Θεμα χρονου να πατε παλι στο 0,29

    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ; ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ;
      ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ.
      ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΙ ΕΚΑΛΗ.
      ΟΥΣΤ.

    2. Το λαό σώπα ρε, τα κουμούνια δεν είναι καν Έλληνες, μια ζωή πουλημένα τομάρια ήταν , για δες τι κάνανε και τι έγραφε ο ριζοσπάστης για Μικρά Ασία , για Μακεδονία κ.λ.π. Το ποσοστό τους δεν είναι πάνω από 5%, αν δεν ψηφίζανε οι λαθραίοι και οι γύφτοι, ο Κούγιας είπε μεγάλες αλήθειες. Στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζα σε επαρχία ήρθε μια λάθρα και έψαχε να βρεί που ψηφίζει, δεν μπορούσε να διαβάσει τους καταλόγους και ήρθε να με ρωτήσει , δεν καταλάβαινα καν τι μου έλεγε. Ξεπουλήσανε τα πάντα και θα συνεχίσει ακάθεκτος και ο Κούλης βεβαίως-βεβαίως.

      1. Οι λαθραιοι και οι γυφτοι ψηφιζουν Συριζα, οχι το ιστορικο ΚΚΕ. Το ιστορικο ΚΚΕ ειναι πολυ πιο πατριωτικο απο κατι λεγομενους σημερινους πατριωτες. Διαβασε και μαθε ιστορια.Και μη μου πεις για εμφυλιο. Ο εμφυλιος ειναι οτι χειροτερο αλλα δε φταιει ποτε η μια πλευρα. Φταινε ολοι.

        1. Αλεκο, την προπαγανδα να την ασκεις ΕΝΤΟΣ του σπιτιου σου, το επιασες;;;
          .
          Αντε, καλα ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ………….
          .
          παπαρηγα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ “μεταναστες”!
          Παπαρήγα – ΚΚΕ : ” Νομιμοποιήστε όλους τούς Μετανάστες χωρίς όρους !”
          https://www.youtube.com/watch?v=oRPpCP2EnWI

          .
          Στο ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!

Comments are closed.