Ρε δεν ντρέπεσαι λίγο;; Δείτε πως πήγε να δικαιολογήσει ο Κ. Καραγκούνης τα 11 εκατ. που μοίρασε η κυβέρνηση στα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Με έναν τρόπο που προκαλεί συζητήσεις δικαιολόγησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, την απόφαση της κυβέρνησης να μοιράσει 11 εκατομμύρια σε ΜΜΕ, ώστε να κάνει την καμπάνια της για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. 

«Τα 11 εκατομμύρια ευρώ είναι περίπου ένα ευρώ χρέωσης για ενημέρωση σε κάθε Έλληνα γι΄ αυτή την εκστρατεία», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτά να τα ακούνε και να τα βλέπουν τα πρόβατα που σας ψήφισαν νομίζοντας ότι θα κυβερνάτε για αυτούς.

  2. Φυσικα και Δεν ντρεπεται! Γιατι, να ντραπει, αλλωστε? Το ιερο βιβλιο τους, το Τα.λ.μουδ, τους δινει, το δικαιωμα, να λενε ψεμματα, στους Ελληνες και να χρησιμοποιουν, το οποιοδηποτε τεχνασμα, ωστε να τους ξεγελουν!
    Αν θελετε, αναζητηστε και τις φωτογραφιες, που τον δειχνουν, εντος Συναγωγης, φορωντας “Κιπα”! Με επιφυλαξη, ως προς το τελευταιο! Διοτι, δεν γνωριζω, αν προκειται, για προιον, μονταζ! Αλλωστε, δεν ειναι λιγα, αυτα που εχουν δει, τα ματια μου!

  3. Προπαγανδα για να ανεβαινει δημοσκοπικα ο Κουλης με χρηματα του Ελληνικου λαου.
    Απλα τα πραγματα …ακομα και ατομα μεγαλης ηλικιας που ψηφισαν Κουλη δεν βλεπουν πλεον ειδησεις
    Το εχου παρει χαμπαρι ολοι μονο τα σαίνια της ΝΔ νομιζουν οτι οι Ελληνες θα τρωνε για παντα κουτοχορτο
    ο συγκεκριμενος δεν παιρνει και πολλες στροφες…

  4. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ????ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ?????ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΣΤΟ ΛΑΟ?????ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!

  5. Όλα παν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.Θα καταστρεψουμε την ψυχολογία σας.Όσο είστε φυλακισμένοι στα σπίτια σας θα σας επιτρέπει να βγειτε αφού εμβολιαστείτε με υδράργυρο και τσιπαρισμα.

  6. Ποια ενημέρωση; Αυτό πλύση εγκεφάλου λέγεται με συνεχώς επαναλαμβανόμενα συνθήματα.

Comments are closed.