Ρεζιλεύει τους “ειδικούς” ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Άκου 100€ τον μήνα πρόστιμο! Αυτό δεν είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός – Αυτό είναι πινοσετικής έμπνευσης χαράτσι – Μπλέξαμε»

Κοινοποίηση:
Γρηγόρης Γεροτζιάφας

Ως «πινοσετικής έμπνευσης χαράτσι» χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας το πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα για όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν κλείσει ραντεβού πρώτης δόσης μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Ο Διευθυντής του ερευνητικού κέντρου Cancer, Biology and Therapeutics (INSERMU938) και καθηγητής αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι τοποθετήθηκε δημόσια, με ανάρτησή του στο twitter, κάνοντας λόγο για ατομική ευθύνη.

«Άκου 100€ τον μήνα πρόστιμο! Για αυτό έγραφε ο Σκέρτσος για τους ηλικιωμένους χθες. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός. Αυτό είναι πινοσετικής έμπνευσης χαράτσι και ατομική ευθύνη μέχρι να δύσει ο ήλιος. Μπλέξαμε», έγραψε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μιλάς και εσύ ρε, που έχεις συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτή την τραγική κατάσταση;

  2. Φυσικά ο Γεροτζιαφας δεν καλύπτεται από το μετρό… Παραβίαση πόρτας με κριό, χειροβομβίδα κροτου λάμψης, ακινητοποιηση με λαβη η τεζερ όπου είναι απαραίτητο, χειροπέδες και σύρσιμο στο πλησιέστερο εμβολιαστικο κέντρο είναι προτιμότερο γιαυτόν……

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΤΟΚΤΩΡ ΓΕΡΟΦΛΑΜΑΤΖΑΡΗΣ; ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΣΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ;
    ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΝΤΟΚΤΩΡ;;;;;;

  4. Αυτοί η κυβέρνηση είναι απαραδεκτη και εμείς εχουμε δικαιώματα τόσα χρόνια τους πληρώνουμε,είναι χούντα κυριολεκτικά!!
    Υπάρχουν παθήσεις που οι γιατροί λένε σε ασθενείς να μην κάνουν το εμβόλιο πως πάει να το υποχρεώσει?
    Και άλλη ταρίφα 100 ευρώ τον μήνα από πού να τα βρούμε?Πως θα ζήσουμε?Πόσο πια θέλουν να τους πληρώνουμε.Ποσο???!
    Δεν είμαστε σαν Έλληνες καθόλου ενωμένοι.

Comments are closed.