Ραχήλ Μακρή: “Ο Τζορτζ Φλόιντ έπαιζε σε ταινίες πορνό και πέθανε από κορωνοϊό” – ‘Επεσαν να την “φάνε” – Οι αποκαλύψεις που είχε κάνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
1

«Τελικά πέθανε από κορονοιό όχι από ασφυξία όπως λένε τα ΜΜΕ;», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media η πρώην βουλευτής η οποία δηλώνει οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ραχήλ Μακρή  αναφέρει:

«Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πορνό σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πορνό που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πορνό εννοώ», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή της.

Απαντώντας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της γράφει: «Δεν είναι φήμες υπάρχουν οι τσόντες. Πορνό, ναρκωτικά, εκβιασμοί, συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ. Κρίμα στον άνθρωπο. Καλό παλικάρι».

Θυμίζουμε τις αποκαλύψεις που είχε κάνει πρώτο το Μακελειό για το ποιος πραγματικά ήταν ο Τζορτζ Φλόιντ και ποια η σχέση του με τον αστυνομικό που τον πίεζε στον λαιμό

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ραχήλ δεν μας είπες .Την ειχε μεγάλη η κανονική τη προβοσκίδα ;

  2. Ωραια καυλοφατσα εχει η Ραχηλ, βλαχαδερο για πολλα γουστα

  3. H Ραχήλ είναι πολύ sexy.Γυναικαρα με κορμάρα ατελείωτη.Φούντωσε μας και άλλο Ραχήλ.Κάνε μας να μην μπορούμε να κοιμηθούμε.

    1. Απόψε για την Ραχήλ!!!Ειδικά όσοι είναι ψιλο-ανώμαλοι και τους αρέσουν “γυναίκες” που μοιάζουν με τραβέλια!!!

  4. Πολύ πορνό πρέπει να βλέπει η Ραχήλ.Τίποτε δεν της ξεφεύγει.

  5. σπουδαία πολιτική προσωπικότητα η Ραχήλ,αν την είχαν αφήσει να τυπώσει εκείνα τα 100 δισ τώρα θα ήμασταν άλλη χώρα

  6. Μεγαλύτερη βλαχαρα δεν έχει..
    “Πουρνο εικαν ο Φλουοιντ”

  7. Εμένα η Ρέϊσελ με μπλόκαρε και δεν βλέπω τις αναρτήσεις της… σνιφ κλάψ

  8. Αν και η Ραχηλ ειναι βουρλο εδω ολα οσα λεει ειναι σωστα απλα ξεχασε να πει οτι και αυτος που τον εφαγε ειναι μασωνος ( το σημα ειναι οτι ειχε το χερι στην τσεπη)

  9. Ραχήλ ενήμερη πάντα μέχρι και πορνό με μαύρους βλέπει μπράβο της χαχαχαχαχα

  10. Για να το λες εσύ Ραχήλ κορίτσι μου, ετσι θα ‘ναι..

Comments are closed.