«Πόσο ήθελες ρε Αντώνη να δουλεύεις, 3 μήνες το χρόνο;» Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ! Τα βρόντηξε ο Κανάκης με αιχμές κατά του σταθμού…

Κοινοποίηση:
KANAKIS

Οριστικό το «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου μετά και από την ανακοίνωση που… λέει πολλά… και ας μην αναφέρει λεπτομέρειες.

Πριν από λίγο λοιπόν στις σελίδες των πετυχημένων εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αναρτήθηκε ανακοίνωση που υπογράφει η ομάδα των εκπομπών που δημιούργησε ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του αναφέροντας ότι
«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.
Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.
Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.
Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΙ.
Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

Έτσι λοιπόν ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του αποφάσισαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ δημιουργώντας πρόβλημα στο σταθμό του Φαλήρου που χάνει από το πρόγραμμά του δύο πολύ καλές εκπομπές…!

Όσο και να αγαπάει κάποιος τους Ράδιο Αρβύλα, το ότι επιδιώκουν να εργάζονται 3 μήνες το χρόνο και να πληρώνονται για 12 όπως αναφέρουν πήγες μας, μέσα από τον ΣΚΑΙ, είναι πολύ δύσκολο να το κατανοήσει ακομα και ο πιο φανατικός υποστηρικτής τους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε για την αποχώρηση του παρουσιαστή από την ανακοίνωση στο facebook καθώς δεν υπήρξε νωρίτερα επικοινωνία του ιδίου με την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού. «Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΚΑΪ» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή υπενθυμίζοντας πως είναι σε ισχύ το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του ΣΚΑΪ εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή.

Επισημαίνεται πάντως πως στο τρέχον συμβόλαιο συνεργασίας (1 + 1 έτος) υπήρχε η πρόβλεψη πως σε περίπτωση που δεν έβγαιναν οι εκπομπές στον «αέρα» («Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο») δεν θα υπήρχε αμοιβή για τις εκπομπές. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν αμειβόταν ο Αντώνης Κανάκης λόγω της αποκλειστικής συνεργασίας που είχε υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αντε ρε τραχανά πίσω στην Θεσσαλονίκη να βρεις μια αληθινή αντρικη δουλειά… Σας έφαγε το σταριλικη.. Αεριτζιδικα λεφτά και ξεκούραστα έχετε μάθει να βγάζετε…

  2. Πραγματι πολυ ευχαριστα νεα.Θα σταματησουν οι βλακωδεις γελοιοτητες αυτου του τυπου που λοιδωρει τα παντα στον βωμο του χρηματος.Καιρος ειναι πια η Ελληνικη τηλεοραση να απαλλαγει απο ολα τα τηλεσκουπιδια που αποχαυνωσαν τον Ελληνικο λαο εδω και δεκαετιες διαφημιζοντας συγχρονως τουρκικα προιοντα.Ας σοβαρευτει η τηλεοραση επιτελους και ας βρει σωστους δηγμοσιογραφους και οχι αυτα τα παπαγαλακια του ασχιστου ειδους που τοσο μεγαλο κακο εκαναν στην χωρα…

  3. Eμ τι ηθελε ο καβουρακιας Β του παναθηναικου να παιζουν τσαμπα εκπομπες οι κοκοτες της ελληνικης Σαβουροτηλεορασης,αμ πως.

  4. Κάποτε έρχεται και η παρακμή και το επαναλαμβανόμενο κουράζει κύριοι του ράδιο αρβύλα καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο αλλιώς…..βγητε στη σύνταξη.
    .

  5. Τον ξερω,αν τα πηρε στο κρανιο,τον εχω ικανο να αγορασει τον Σκαι για να κανει το κομματι του.

  6. Ευχάριστα νέα! Θα γλυτώσουμε από την κομμουνιστική προπαγάνδα του Κανάκη και της τσογλανοπαρέας του. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, νοιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον ΣΚΑΙ.

Comments are closed.