Ραγδαίες εξελίξεις στη Κύπρο – Ομολόγησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας – Αποκάλυψε πού είναι θαμμένες οι δυο Ρωσίδες

Κοινοποίηση:
fb95d01e9e8bd9638437146f831ee699

Τραγική κατάληξη έχει, η υπόθεση εξαφάνισης δύο γυναικών από τη Ρωσία στην Κύπρο.

Ο 32χρονος Σύρος, που ήταν και ο βασικός ύποπτος, ομολόγησε το διπλό φονικό και υπέδειξε στις αρχές πού είναι θαμμένες οι δυο γυναίκες.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο βασικός ύποπτος μετά από προσπάθειες να ξεγελάσει τις Αρχές, τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο, όπου τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν ίχνη αίματος, το οποίο ταυτίστηκε με μια από τις εξαφανισμένες.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι πυροβόλησε τις δύο γυναίκες, με κυνηγετικό, όπλο το οποίο είχε μαζί του γιατί θα πήγαινε για κυνήγι. Ο ίδιος  ισχυρίστηκε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Στις δηλώσεις του ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, ότι ο ύποπτος ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος και ότι τις πυροβόλησε.

Οι σοροί εντοπίστηκαν αφότου μετά τα μεσάνυκτα ο 32χρονος ύποπτος υπέδειξε στους ανακριτές της υπόθεσης το σημείο όπου βρίσκονταν θαμμένες στην αυλή της οικίας στον Κάτω Αμίαντο.

Στη σκηνή μετέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί οι Ιατροδικαστές Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ στο σημείο μετέβη επίσης ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο ίδιος ο Αρχηγός της Δύναμης.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επί των σορών.

Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο γυναικών
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Αρχές ανέσυραν τις σορούς των δύο γυναικών από την αυλή της εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο.

Οι σοροί πιστεύεται ότι ανήκουν στις Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της Khaiat Alraeesi 43 ετών από τη Συρία.

Το έργο της Αστυνομίας, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που πέφτει στην

περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη του 23χρονου από τη Συρία, ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των δύο εξαφανισμένων γυναικών, προχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) η αστυνομία.

Ο ύποπτος ο οποίος καταζητείτο εδώ και καιρό και για άλλες σοβαρές υποθέσεις, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε αυτοκίνητο με δεύτερο άτομο, στην περιοχή του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη.

Ο συλληφθείς έχει κατονομαστεί ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση από τον άντρα ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση για την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εχει πλάκα πάντως Όλα τα σιχαματα των κρατών πλάκωσαν σε Ελλάδα και Κύπρο

Comments are closed.