Ρίζος Κομήτσας κατά Αλέξη Γεωργούλη: Αντί να υιοθετείς μονοπάτια στον Αγιόκαμπο, κοίτα το ερειπωμένο σπίτι σου στην Ανατολή

Κοινοποίηση:
1

Ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ, κληρικός πλέον, είναι εφημέριος στο συγκεκριμένο χωριό της Λάρισας όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο ευρωβουλευτής έχει συνιδιοκτησία ακινήτου


Επίθεση κατά του Αλέξη Γεωργούλη εξαπέλυσε ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ, που χειροτονήθηκε ιερέας τον περασμένο Ιανουάριο, Ρίζος Κομήτσας, με αφορμή την πρόθεση του Λαρισαίου ηθοποιού και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να «υιοθετήσει» ένα μονοπάτι, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του Δήμου Αγιάς.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο π. Ρίζος Κομήτσας υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στην Ανατολή -εκεί όπου είναι εφημέριος ο ίδιος-, το οποίο αποτελεί “μεγάλο κίνδυνο” λόγω εγκατάλειψης.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ο κος Γεωργούλης αντί να υιοθετεί μονοπάτια στον Αγιόκαμπο ας έρθει στην Ανατολή όπου είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στο κέντρο του χωριού, που εδώ και χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού, τα τείχη και τα μπαλκόνια του.
Είναι μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα δίπλα από το ερείπιο το οποίο εφάπτεται με την κεντρική πλατεία της Ανατολής. Η αυλή του σπιτιού είναι μια ζούγκλα από την ανάπτυξη των χόρτων που πολλές φορές καθαρίζονται από τους γείτονες.
Ας καθαρίσει και ας περιποιηθεί τα του οίκου του πρώτα ο κος Γεωργούλης και μετά ας ασχοληθεί και με τα μονοπάτια του Αγιόκαμπου.
Πάτερ
Ρίζος Κων. Κομήτσας».

Ο π. Ρίζος Κομήτσας μίλησε τηλεφωνικά σήμερα για το θέμα στον Σωτήρη Πολύζο στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πάτερ κανε τί θα κάνεις εσύ, αλλά το τί θα κάνει ο άλλος με την προσωπική του περιουσία να μη σε νοιάζει και να μην τον εκθέτεις δημόσια…
    Να τον κρίνεις για τις πράξεις του, την πολιτική του πορεία, τον βίο και ότι άλλο θέλεις ή θεωρείς σωστό…
    Αλλά για το αν επισκευάσει το σπίτι του ή αν ξεχορταριάσει το χωραφι του δεν σου πέφτει λόγος !!!
    Αυτό μου θυμίζει κουτσομπολιό καρακαλτάκας!!!

    1. Τα καυτερα τσακιδια τα εχεις επιλεξει εσυ, ειτε το πιστευεις ειτε οχι..Θα το δεις λιαν συντομως, θες δεν θες. Οσα και να λες , η φωνη σου και η θεληση σου ειναι ανισχυρα να στειλουν καποιον εκει..Κοιτα να σωσεις το τομαρι σου αερολογε συκοφαντη με βαση την ιδιοτητα.

  2. Πες τα πάτερ και ας είσαι και σύ αριστερός… αλλά αυτό τό μονοπάτι είναι προς Μελίβοια μεριά Με ήλιο και για φυτείες μάλλον τό προορίζουν…

Comments are closed.