Ρέθυμνο: Σκοτώνει γάτες και δίνει στο facebook τη συνταγή για φόλες – Οργή για το επίμαχο μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Θύελλα για την αρρωστημένη ανάρτηση. Η γυναίκα όχι μόνο παραδέχεται ότι εξολοθρεύει γάτες αλλά φτάνει στο σημείο, να δώσει τη δική της συνταγή για φόλες…

Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προκαλέσει η ανάρτηση μιας γυναίκας στο facebook, η οποία έδινε διαδικτυακά, συνταγή για φόλες, ομολογώντας πως σκοτώνει γάτες και ουσιαστικά παροτρύνοντας τον κόσμο σε ανάλογα εγκλήματα όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη φωτογραφία… 

Πρόκειται για μία κάτοικο Ρεθύμνου, η οποία περιγράφει αναλυτικά την συνταγή με την οποία σκοτώνει τις γάτες και στην συνέχεια αστειεύεται με αυτούς τις απαντούν.

Η ανάρτησή της, ξεσήκωσε άμεσα κύμα διαδικτυακής οργής με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές και πολλές καταγγελίες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η ίδια, υποχρεώθηκε λίγο μετά να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να “κλειδώσει” τον λογαριασμό της ενώ έχει ζητηθεί και παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ενημερώστε ως Μακελειό τον κόσμο να μην ψωνίζει απο τα lidl μέχρι να απολυθεί η Παπαδοπούλου Αγγελική που δουλεύει στο κατάστημα του Ρεθύμνου, είναι η δολοφόνος. Ο άντρας της είναι λιμενικός, κακό ψόφο να έχουν και οι δύο. Αυτή η σχιζοφρενής μπορεί με μια σύριγγα να δηλητηριάσει προϊόντα, ειδικά ζωοτροφές. Άμα δεν αντιδράσει ο κόσμος αυτό το σκουπίδι θα συνεχίσει να δουλεύει. Κανένας δεν πρέπει να ταϊζει δολοφόνους που η θέση τους είναι στην φυλακή ή στον αγύριστο.

  2. Εχω και γω μια συνταγη να σου δωσω συμφωνα με τη δοσολογια σου τοσα κομματια να βρεις τη κολομηχανη σου στη συνεχεια αλλα 500 χρονια να φας στα ψυχιατρεια και γιατρεια να μη βρισκεις αλλες 500 σε φολες να ριχνουν μεσα στο φαι σου και τι αλλο βρε ? Πως να τελειωσω τη συνταγη για να θυμιθω α ναι κακο ψοφο να εχεις κοκαλλομενη ανασκελα μπρουμητα στο οπως θελεις να σε βρουνε και να σε βγαλουν φωτογραφια να σε δουμε να σε καμαρωσουμε .Αυτη η συνταγη ειναι αυστηρα μονο για τετοια ψυχασθενη ατομα οπως αυτο το δυποδο ζωο.

  3. Στο μηχανάκι της τα έβαλε η καργιόλα γιατί προφανώς ανεβαίνουν τα ζώα να κοιμηθούνε. Είναι σίγουρη πως το βράδυ δεν της το κατουράνε άνθρωποι που έχουν την υποτιθέμενη νοημοσύνη; Αν θέλει καθαρό το μηχανάκι της να το καλύπτει με ειδικό κάλυμα η σαβούρα, ο εξωτερικός χώρος δεν περιορίζεται. Γιατί θα πάω στο Ρέθυμνο και θα ρίχνω σκατόχαρτα σε όλα τα μηχανάκια που μοιάζουν με το δικό της μαζί με σημείωμα με κατάρες και βουντού, να γίνει η μούρη της κρέας απο τροχαίο και να μείνει ανάπηρη και φυτό! Σκατόψυχη!

  4. Βιετναμέζικα βασανιστήρια στον δίποδο δαίμονα. Ελπίζω να πιαστεί απο φανατικούς φιλόζωους πριν πληρώσει τα ποσά απο την μήνυση. Έρχομαι στο Ρέθυμνο μόνο για να την βασανίσω και να γελάσω με τα χάλια της! Παλιοπουτάνα καρκίνο παντού να βγάλεις σαβούρα και να σέρνεσαι απο τους πόνους, ούτε για κατούρημα να μην μπορείς να πάς, έχιδνα!

Comments are closed.