Ράνια Τζίμα: “Ο Γαβριήλ είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας”! Ποιος;; Για τον “καροτάκια” μιλάει μάλλον…

Κοινοποίηση:
Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Ρ. ΤΖΙΜΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε χθες η Ράνια Τζίμα, όπου έπλεξε το “εγκώμιο” του συντρόφου της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εκείνου που είχε αδυναμία στα… καρότα.

“Όταν γνώρισα τον Γαβριήλ δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν να τον γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχα να πω τίποτα με αυτό τον κύριο” είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα και πρόσθεσε:

“Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Φάτε τα λυσσακά σας, ζηλιάρες και ζηλιάρηδες …
    Ο Γαβριήλ, σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι πολύ ωραίος άντρας … κι επειδή εσείς οι κοπελούδες δεν προλάβατε να τον κάνετε δικό σας, αλλά κι εσείς τα κοπέλια δεν μπορείτε να του παραβγείτε σε ομορφιά και κάλλος, ξερνάτε τη χολή σας στο κορίτσι …

  2. Αμα δε πενεψεις το σπιτι σου…θα πεσει να σε πλακωσει !!!! Ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι και δεν ειχαν αδικο !!! κοβει το ματι σου εσενα..μακρυα απ’ τα ημιχοντρα 17ιντσα..καροτα !!! για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..!!!! αν και δε το βλεπω….

  3. Αχαχαχαχα δεν έχει δει αρσενικά ακόμα η μικρή….

  4. Κουΐζ::: Δεν παχαίνει…..ομορφαίνει….όταν από πίσω μπαίνει… Τι είναι;;;

  5. Στην Κόρη σου , που σύντομα θα σε ρωτήσει ” μαμά γιατί τον λένε καροτακια τον Γαβριηλ; ” τι θα απαντήσεις ;;;;;;;;;

  6. Συμβουλή: Πλένε καλά τα καρότα ,μανταμ ,πριν τα βάλεις στο φαγητό .

  7. Χααα χαα χααα! Αυτός που έχωνε καρότα στον πισινό του… Στο Ίντερνετ.. !
    Καλά μαρη ηλίθια , νομίζεις ότι ο κόσμος τα ξέχασε τα ρεζιλίκια του;;;;;;;;
    Λεύκανση πρωκτού να κάνει ….. για την επόμενη φορά ,γιατί ξέρναγαν οι φοιτήτριες που το είδαν.

Comments are closed.