ΡΩΜΑΝΕ… ΛΕΚΙΑΣΤΗΚΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ. ΕΣΒΗΣΕ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ… ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΗΣ “ΤΣΙΟΔΡΑΙΝΑΣ”! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
tsiodras PRIN1

Όλοι πρόσεξαν το άθλιο φανελάκι με το οποίο ο καθηγητής Τσιόδρας πήγε στο Αττικό για να κάνει σαν καλό παιδί το εμβόλιο και να μας δώσει το παράδειγμα.

Άλλοι αηδιάζοντας με το θέαμα που απομυθοποίησε τον “Σωτήρη” του Κούλη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κι άλλοι χαχανίζοντας για τους λεκέδες που τον ρεζίλεψαν και προκάλεσαν την άνευ προηγουμένου κρεβατομουρμούρα της “Τσιόδραινας” η οποία δεν του συγχώρησε το ότι την εξέθεσε με αυτή την απαράδεκτη για καθηγητή και δημόσιο πρόσωπο εμφάνιση, όταν μάλιστα γνώριζε πως όλα τα φλας και η προσοχή θα ήταν στραμμένα επάνω του.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να σώσει ό,τι σώζεται, κάνοντας το γνωστό σε όλους μας photoshop και σβήνοντας τη… μπίχλα από το φανελάκι του κυβερνητικού “παπαγάλου”.

Δες την ανάρτηση του Ρωμανού και ακολούθως το “πριν” και το “μετά” του… λεκιασμένου Σωτήρη Τσιόδρα:

ρωμανος

tsiodras PRIN1

tsiodras meta1111

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Πάντως και η επεξεργασία είναι γελοία. Φαίνονται και τα όρια της παρέμβασης. Οπότε, συμπεραίνουμε ότι ο “επεξεργαστής” είναι ηλίθιος. Αυτός επελέγη απ’ τους α(χ)ρίστους;

  2. ..ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΓΙΑΤΡΟΣ…..ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ..ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΚΙΑΧΤΕΙ..? ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥ…ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ….ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ…ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ…. ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ…..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…..

  3. κακόπιστοι άνθρωποι!! εμβόλιο για λευκότερα λευκά…!
    ακούσατε τον Κούλη να του λέει στην είσοδο του νοσοκομείου:Σωτήρη,πρώτη φορά σε βλέπω με άσπρη μπλούζα…

  4. Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΥΓΟΝΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΙΟΡΔΑ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕ!

  5. Ελα μωρε δεν ξερει τιποτα αλλο να κανει και να λεει ο καημενος παρα μονο πως θα παρουμε το “φαρμακο”. Του Κουλη οι αναμαζωξιες. Ε κουμπαρε γουρλοματη?

  6. ΑΜΑΝ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ !!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΟ( ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΞΕΚΟΥΛΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΑΚΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ??????ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Η περίπτωση να έσταξε κάτι, πορτοκαλάδα ας πούμε, πάνω του, ή κάτι να έφαγε και να λερώθηκε, το πρωί που ήταν στο νοσοκομείο, και φυσικά δεν μπορούσε να πάει σπίτι του να αλλάξει, σας περνάει απ’ τον νου; Όχι εεε; Η περίπτωση να μην το είδε καν; Το λάθος ήταν που δεν σήκωσε το μανίκι του πουκαμίσου του και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

  7. Αντί διά καθαρό ανδρικό εσώρουχο, τό μόνο πού έχει νά φορά ο λέτσος, εστί τό άπλυτο προπολεμικό ….. κομπινεζόν τής μακαρίτισας προγιαγιάς του!!!!! Πταίουν οι ιθύνοντες τού Ιερού Ναού εκ τού οποίου θά έπρεπε νά πετάξουν μέ κλωτσιές αυτόν τόν υποκριτή φαρισαίο, ολετήρα καί εγκληματία τού Ελληνικού λαού, αλόγως πειθήνιο όργανο τών αναθεματισμένων τού σατανοκαρκινοβουλίου.

  8. Είχε πάει να ανάψει το καντήλι στην Ιερά Μονή του Άι Μήτσου του Ατσακιγιάρη και έπεσε λίγο λαδάκι. Πώς κάνετε έτσι;

    1. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ!!!

  9. μου θυμιζει την διαφημιση ”γκαρσον λεκιαστηκα” με φανελακι μινερβα 80s παλιο ορθοδοξο πασοκ…τα κουτια με τα εμβολια τα ειχαν πανω σε παλετα ‘καρυπιδης’…

    1. Μιά χαρά θα ήταν η “Μινέρβα”. Μιά απ’ τις λίγες Ελληνικές εταιρείες που μάς απέμειναν και τη βρίζουμε κι αυτή νυχθημερόν…

  10. Ο Λαδας ειπε εγω εχω χερια καθαρα οταν ερωτηθηκε για το σκανδαλο με τα σαπια κρεατα.

  11. Δείτε στο παρακάτω λινκ, κείμενο αναγνώστη σας ,την ημέρα που έφθαναν τα φορτηγά και τι απαντάνε τα hoaxes.H επισήμανσή μου δεν είναι για το αν ο αναγνώστης του μακελειό είναι σωστός αλλά πώς τα hoaxes διαβάζουν τα πάντα εδώ μέσα!!!!

  12. Επειδή τα πρώτα εμβόλια που φέρανε στην Ελλάδα τα φέρανε σε βανάκι με ψύξη -20 βαθμούς σαν αυτά που μεταφέρουν τα παγωτά, το Αττικό νοσοκομείο έβγαλε ανακοίνωση και λέει “Αύριο θα κάνουμε το εμβόλιο Βανίλια-Φράουλα-Φυστίκι με σιρόπι σοκολάτας και από πάνω ξηρούς καρπούς. Όσοι πιστοί προσέλθετε”.

  13. Τό ρεζιλίκι παίρνει επικές διαστάσεις.Ενα μπουλούκι τραγελαφικών καραγκιόζηδων πού εχει χάσει
    κάθε όριο.Σέ άλλες περιστάσεις θά κάναμε πλάκα.Τούτοι δώ όμως θέλουν νά ξεκληρίσουν σύσσωμο τόν Ελληνικό λαό.
    Γιάννης Λάκων

  14. Η επανακατάληψη του Ματζικέρτ από τον
    ΡΩΜΑΝΟ!!

  15. Κάπου είχε λερωμένα τα χέρια και έσταξε στη φανέλα, Ο Λαδάς με τα καθαρά χέρια χαρακτήριζε άλλη εποχή, την εποχή αθωότητας. Οι λέρες τόσα χρόνια, παρά το ψάξιμο δεν βρήκαν τίποτα για αυτούς, τίποτα για την τότε Ελλάδα της πρόοδο, αρκέστηκαν μόνο σε ρετσέτες περί δημοκρατίας.

  16. Τι κι αν ”έσωσε” το φανελάκι απο το λεκέ ή τον ιδρώτα, το σκατί χρώμα απο το φανελάκι δε σώζεται με τίποτα και εκθέτει τη νοικοκυρά του σπιτιού.

  17. τωρα ειναι αργα εγινε μουμερο και αυτος και αυτη

    1. Νούμερα ήταν και οι δύο ανέκαθεν.
      Όμως με το γελοίο Photoshop γελοιοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο.

  18. Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα είναι το σοβρακο.

  19. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΚΝ95 Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ 10 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 95% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣΑΠΟ ΤΙΜΕΡΣ 0.20 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ-ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΟΙ ΟΟΠΟΙΕΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΝΩ ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

    1. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ.
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    2. ..ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΓΙΑΤΡΟΣ…..ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ..ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΚΙΑΧΤΕΙ..? ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥ…ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ….ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ…ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ…. ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ…..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ………

Comments are closed.