ΡΟΜΑ έπιασαν γιαγιά από το λαιμό και της πήραν 4.500€

Κοινοποίηση:
b06c525d4e8fce340f28e801a8f5f6d1_L

Πρόκειται για τέσσερις ρομά από τους Σοφάδες τους οποίους συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ Ευρυτανίας και της Ασφάλειας Καρπενησίου.

Οι “μαϊμού” μανάβηδες γύριζαν τα χωριά της Ευρυτανίας πουλώντας διάφορα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα εντόπιζαν τα θύματά τους, που κυρίως ήταν ανήμποροι ηλικιωμένοι.

Στις 12:00′ το μεσημέρι της Παρασκευής οι πλανόδιοι σταμάτησαν στο χωριό Πετράλωνα στην Ευρυτανία για να πουλήσουν φρούτα σε μια 88χρονη που ήταν στην αυλή του σπιτιού της.

Ξαφνικά έπιασαν τη γιαγιά από το λαιμό και της ζήτησαν τα χρήματα που έχει. Οι δράστες πήραν 4.500€ περίπου και έφυγαν με δυο αυτοκίνητα. Ένα αγροτικό Toyota Hilux και ένα Audi.

Η γιαγιά μετά το πρώτο σοκ ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες, που ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Οι αναζητήσεις έφεραν αποτέλεσμα και τελικά στις 2:30′ το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δυο αυτοκίνητα με τους ληστές να κινούνται στα όρια του νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας, όπου τους “μπλόκαραν” και τους συνέλαβαν.

Τα δυο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, τα χρήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην 88χρονη, ενώ οι τέσσερις ρομά θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Καρπενησίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κρεμάλα στά παράσιτα στούς υπανθρώπος στή βρωμοφυλή στούς συγγενείς τού
    Τσίπρα .Φωτιά καί τσεκούρι.Η φύση έφτιαξε κατά λάθος τρία πράγματα πού είναι
    περιττά καί επικίνδυνα.Τίς μύγες τούς γύφτους καί τούς τούρκους.
    Γιάννης

  2. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ , ΕΣΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ! ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ , ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ , ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ !
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ , ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ !

Comments are closed.