ΡΟΖΑΚΗ είσαι ή κάνεις τον προδότη; – Τι λέει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για τα ελληνοτουρκικά

Κοινοποίηση:
rozakis

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις  του Χρήστου Ροζάκη, του Προέδρου του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.

Αναλυτικά:

“Έχει αποδειχθεί ότι ο εσωτερικός εχθρός είναι πολύ χειρότερος του εξωτερικού.

Μας είπε ο γνωστός Ροζάκης, του γνωστού Σημίτη, ότι η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ, είναι… παράνομη!!!

Κάτι τέτοιο δεν τόλμησε να το ισχυρισθεί ποτέ ούτε ο Ερντογάν, ούτε οι Υπουργοί του. Άλλωστε γι’ αυτό ψήφισαν το “casus belli” διότι θέλουν με τον εκβιασμό τους να μην επιτρέψουν το νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδος σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας.

Ως επιχείρημα ο εν λόγω κύριος, ανέφερε, ότι με τα 12 νμ κλείνει το Αιγαίο και δεν μπορεί να υπάρξει ελεύθερη ναυσιπλοΐα, ακριβώς ο,τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι.

Είναι προφανές ότι δεχόμαστε a priori τη δημιουργία ναυτικών διαδρομών.

Αυτό ισχύει ήδη στο στενό μεταξύ Ευβοίας και Άνδρου, όπου η απόσταση είναι 6,1 νμ, ήτοι λιγότερα των 6 + 6 = 12 νμ, και όμως από το πέρασμα αυτό περνούν χιλιάδες πλοία, ακόμη και τουρκικά πολεμικά.

Οι «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» καταγγέλλουν τις «απόψεις και τα επιχειρήματα» αυτά ως ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.

ΡΟΖΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. … Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΤΟΝΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΜΚΟ-ΕΛΙΑΜΕΠ

  2. Αυτός σε καμιά περιπτώσει δεν είναι ελληνας άλλα τουρκόσπορος προδότης .100% άπορο γιατί είναι στην ελληνική επικράτεια έξω από την ελλαδα επρεπε να ειναι ο βρομιάρης !!

  3. Ο ΡΟΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!! ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    1. ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗ ΘΑΤΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΛΗΤΑΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΗΔΑΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑΣ ΨΕΥΤΟΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ………….

Comments are closed.