ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ! Διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στη Βουλή – Τρώνε ξύλο οι αστυνομικοί

Κοινοποίηση:
ksilo

Πρωτοφανούς αγριότητας τα επεισόδια που σημειώνονται έξω από τη Βουλή. Πριν από λίγα λεπτά, ομάδα νεαρών επιχείρησαν να μπουκάρουν στη Βουλή από τα σκαλιά του Άγνωστου Στρατιώτη. Πολλοί μάλιστα επιτέθηκαν με κοντάρια στους αστυνομικούς. Αμέσως ήρθε η απάντηση με κροτίδες και δακρυγόνα και η ομάδα απωθήθηκε στην πλατεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να λοιπόν που αρχίζουν τα γεγονότα για να βγούνε αλληθινα οι προβλέψεις του Μονάχου Παϊσίου.Ειμαι σίγουρος σε αυτό που είπε, ότι ο κόσμος θα μπει μέσα στη Βουλή και θά σφάξουνε τους πιο πολλούς βουλευτές σαν γουρουνάκια.Να που πλησιάζει η ώρα για τους υπηρέτες του Σόιμπλερ και του Γ.Σορος (Σατανικής παγκόσμιας Ταξης).Μακάρι ο ΘΕΟΣ να σηκώσει ένα πατριώτη Αρχηγό να μας σώσει από την απολύτρωση της χώρας μας και από τους μπράβους πρόδοτες.Αν δεν είναι μέρες για αυτό σίγουρα δεν θα είναι παραπάνω από λίγους μήνες μέσα στο 2019 Πάω και στοίχημα για αυτό που λέω.

  2. Αμα 2 εκατομμύρια κόσμου χ 4 εως 5 φορές δεν μπορουν να πάρουν παραμάζωμα 300 και 500 ματ και να μπούν στη βουλή, τότε και την τετραετία θα εξαντλήσει και ολους θα μας κοροιδεύει και διασκεδάζει ενα άξεστο
    και ηλίθιο κολοπαίδι. Τέτοιοι κουράδες είμαστε, αυτοι κι αυτά μας αξίζουν. Ντροπή και αίσχος να εισαι Ελληνας. Οσο για την οργάνωση των διαδηλώσεων οι οδηγίες και νουθεσίες προς το κόσμο ηταν πάντα ηπιες, ειρηνικές και δήθεν δημοκρατικές! Ητοι τελείως λάθος. Ελάτε δηλ φάτε κανα τόνο δακρυγόνα εισπνεύστε και χιλιάδες λίτρα χημικά και γυρνάτε σπίτια σας, να πληροφορηθείτε απ τους κατσαπλιάδες οτι εισασταν μεταξύ των 50.000 χιλιάδων. Οι σωστοί οργανωτές πρεπει νάναι και υπεύθυνοι για τη φρούριση και ασφάλεια των πολιτών αρα επρεπε να ενθαρύνουν λέγοντας, αμα σας ενοχλήσουν και επιτεθούν μη τους χαριστείτε ορμήστε και λειώστε τους. Αηδία σκέτη τελικά, λες και γυρίζεις απο ενα σικέ μάτς ολυμπιακου παναθηναικού. Μιά χώρα ενδοξη με τη φήμη ενος εξυπνου λαού να κάθεται προσοχή και αδρανής μπροστα σ΄ενα τσούρμο παρτσακλών, αγράμματων, ελεεινών και τρισάθλιων κατσαπλιάδων με αρχηγό ενα ανύπαρκτο, άξεστο κι ελεεινό κωλοπαίδι. ΔΕΝ ξανάγινε στα χρονικά ουτε στην μπανανία τέτοια αντίδραση, συμπεριφορά μάλλον γιατι η πρώτη λέξη κατήντησε άγνωστη γιά τους ελληνες. Θα ειναι πολύ αργά για δάκρυα σε λίγο καιρό παρ΄οτι θαχουν φύγει για αλλα μέρη εξωτικά! Παραδειγματισμός επίσης μηδέν, δε βλέπετε οτι ο κόσμος παντού ξεσηκώνεται κι αντιδρά? δε βλέπετε στη γαλλία τα κίτρινα γιλέκα δεν σταματουν και δεν αποθαρύνονται αν δεν κερδίσουν οτι διεκδικούν? Τόσος ύπνος πια τι σας ποτίζουν? Ντροπή ακόμα μια φορά, αναρωτιέμαι συχνά πλέον πως και δεν ειχα αντιληφθεί τι σόι ελληνες ηταν οσοι με περιτριγύριζαν και συναναστρεφόμαστε, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί συμμαθητές και ολοι οι λοιποί? την ιδια γλώσσα δεν ειχαμε την ιδια θρησκεία δε πιστεύαμε τα ιδια σχολεία δε τελειώσαμε αλλη ιστορία και ιδανικά καταλάβαιναν αυτοί αλλα εγώ? Δε ξέρω αλλα ενα ειναι σίγουρο κυριακή κοντογιορτή και θα λυθούν ολες οι απορίες μου.

Comments are closed.