ΡΙΦΙΦΙ ΜΑΞΙΜΟΥ στον ΧΡΥΣΟ του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΛΙΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. —Οι κλεμμένοι χάρτες της ΚΥΠ, οι χρυσοθήρες, οι λαθρανασκαφές στο μοναστήρι. Μπήκαμε και είδαμε…

Κοινοποίηση:
exofyllo4-2

im_teaser_04-02-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo3-2

Στο ΦΥΛΛΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 4 και 5-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo4-2

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Θα φτάσουμε στις εκλογές και δεν θα μάθουμε αν προϊστάμενος της ΕΥΠ είναι ο Μητσοτάκης, η Greek Mafia ή είναι η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος?

  2. Πώς σας φαίνεται η σάπια δημοσκατία σας νεοραγιάδες φολιασμένοι;

  3. Τό Εβραίομασονικό σύστημα απαιτεί κατά καιρούς συμβολικές δηλώσεις καί εκδηλώσεις υποταγής από τά ελεγχόμενα πιόνια της.
    Ακριβώς αυτό καταμαρτυρεί η παραπάνω σκηνή από έναν φαφλατα σε έκφραση δουλοπρέπειας.
    Άλλο παράδειγμα ήταν η δήλωση Μητσοτάκη ότι θά πολεμήσει τόν νατιβισμό στο American Jewish Committee στην αγγλική γλώσσα.
    Τούς υπαγορεύεται ο τρόπος πού θά εκδηλώσουν την υποταγή τους, ώστε να ξέρουν τά αφεντικά τους ότι υπηρετούν το νεοταξικό σύστημα πάνω από έθνη αξίες καί ιδεώδη.

  4. Η κόρη του Φραγγούλη οικονομική μετανάστρια μαζί με αδελφό της στο μουχλιασμένο Λονδίνο.
    Πριν διορισμένη στην ΕΡΤ, γνωστή δε από συνέντευξη με νεαρό μαύρο τον οποίο κοιτάζει με λάγνα ματιά, για να υποστηρίξει ότι οι γόνοι αφροασιατών γεννηθέντων στην Ελλάδα πρέπει να λάβουν ελληνική ιθαγένεια.
    Επίσης είχε εκπομπή στο Βήμα fm του Εβραίου Βίκτωρα Ρέστη, πρώην City fm της Γιάννας.
    Εισήχθη άνευ εξετάσεων στο Πάντειο ως ομογενής εξ αλλοδαπής !!!

  5. Πιστεύατε στις μαλακίες του Φράγκου. Την βρυκολόφατσά του δεν την βλέπετε;

  6. Ο γιος της πόρνης της αδερφής του και του πούστη, το διαβολόσπερμα. Ούτε βουλευτής δεν θέλω να ξαναβγεί.

  7. Greek mafia, αλβανική μαφία, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας, θεοδωρικάκος και Μητσοτάκηδες το ένα και το αυτό.
    Σας πουλάνε πατριωτισμό με την οκκά σας πουλάνε νόμος και τάξη και Εξάρχεια και αυτοί στην πραγματικότητα είναι μια συμμορία που λυμαίνονται τη χώρα.
    Ποιο ηλίθιος λαός από εσάς νεοελληναράδες δεν υπάρχει στον πλανήτη.
    Τέτοιο πλιάτσικο μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες έχει γίνει με ιθαγενείς κατοίκους.
    Να ξαναψηφίσετε ΝΔ και Μητσοτάκηδες στις εκλογές να σας ξανασώσουν.
    Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες και παλιάνθρωποι.

  8. Καζίνο που έχει μπει οικονομικά μέσα και χρωστάει παντού. Μετά του Λουτρακίου,τώρα και της Πάτρας. Ο Μουτζουρουλιας και ο Χρυσανθακοπουλος φαντάζουν μαθητούδια του νηπιαγωγείου μπροστά σε όλο αυτό. Πού να το πεις και να γίνει πιστευτό,όλο αυτό το γελοίον του πράγματος;

  9. Λαϊκό Κόμμα, Συναγερμός, ΕΡΕ, Νέα Δημοκρατία.
    Εκατό χρόνια παρακράτος, προδοσίες, πλιάτσικο και διαφθορά με τη δική σας ψήφο.
    Μπράβο νεοελληναράδες σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

  10. ”Νοθεύουν τις ΕΚΛΟΓΕΣ διότι, βλέπουν την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ με Τηλεσκόπιο της NASA”

    Όχι στον Αποκλεισμό οποιουδήποτε Πολιτικού Κόμματος! Διότι έτσι, χάνεται η Αξιοπιστία των ΕΚΛΟΓΩΝ.
    Είμαι φανατικά αντίθετος με το Κόμμα του Κασιδιάρη, αλλά και Φανατικά αντίθετος με τον Αποκλεισμό του από τις ΕΚΛΟΓΕΣ. Κανένα κόμμα δεν πρέπει να αποκλείεται από την Εκλογική Διαδικασία της Χώρας, ό,τι κι αν πιστεύει, ό,τι κι αν πρεσβεύει. Αυτός που θα αποφασίσει για την Τύχη του κάθε κόμματος, είναι ο Ελληνικός Λαός κι όχι ο κάθε Διεφθαρμένος Πολιτικός. Αν αποκλείουμε κάθε κόμμα επειδή σε κάποιους δεν είναι αρεστό, τότε, να καταργήσουμε τελείως τις ΕΚΛΟΓΕΣ και να διορίζεται τυχαία μια Κυβέρνηση μέσω Κλήρωσης κάθε 4 χρόνια.

  11. Ο φράγκος, ο δημόσιος υπάλληλος που έλεγε ότι θα πάρει πίσω την Πόλη, αποδείχτηκε πιο δούλος και από τους δούλους, ο ξευτίλας οσφυοκάμπτης

    1. 👍👍👍👍👍
      Τον αντικαθιστά επάξια η φιλιπινέζα Φλώρος.
      Υπεράνω όλων η πάρτη τους.
      Την πατρίδα την χρησιμοποιούν για να παραπλανούν τους αφελείς.
      Ξερουν πολύ καλά σε ποιους “πολίτες” απευθύνονται.
      Το ελλαδιστάν σάπισε.

  12. δεν σκέφτηκε τι μπορεί να είχε πιάσει το χέρι της σαύρας προηγουμένως; Αν κρίνω από τον πανίκα τον ευστρατίου τον κολλητό της σαύρας που πιάστηκε με τα πακιστάνια και την κόκα, το μαγάρισε το στόμα του ο μπουλούκος ο καραβανάς…

  13. Τομάρι κουράδα άσφαιρε στρατηγούλη δημόσιε υπαλληλίσκε.
    Το pin κάθε μήνα και το εφάπαξ χέστη κηφήνα.

  14. Ρε τον ξευτίλα το φράγκο, πως ξευτιλίστηκε έτσι ο ξευτίλας; (!)

  15. Αυτός που έγραψε και βιβλίο ” Ποια Τουρκία ,ποιοι Τούρκοι;”
    Αυτός που οργάνωνε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία γιατί από τη ΝΔ του λέγανε ότι θα τον κάνουν Υπουργό.Και στο τέλος θα γίνει κουλουράς εννοείται.

  16. Ο Φραγκος που θα φτασει στην Αγκυρα μονος του. Δουλομασονοι ολκης. Μονο στα γονατα δεν επεσε, ρε ξεφτιλα σε κηδεια πηγες ενος ανθρωπου που πεταγε με αεροπλανο πενηντα ετων, με ατελειωτες ωρες πτησεις. Οταν εσυ ρε βοδι καθοσουν στην καρεκλα του ΓΕΕΘΑ και απολαμβανες την ασφαλεια και τα προνομια σου. Μπατριωτη!

  17. ΓΕΛΟΙΕ ,ακούς να φιλήσει το χέρι της κατίγκως ??????????
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ

Comments are closed.