«ΡΙΠΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ- ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ- ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΗ ΓΛΑΣΤΡΑ! ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΕΜΠΩΝ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΟΣ ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗ

Κοινοποίηση:
teaser12-4

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ- ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ- ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ. Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ αποκαθηλώθηκε στην πιο εμετική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 , με έναν μπάρμπα συνταξιούχο (Παπαδάκης) και μια ξανθιά ημιμαθή γλάστρα (Αναστασοπούλου). Πανικός, μπροστά στην επερχόμενη συντριβή στις ευρωεκλογές –Το κύκνειο άσμα ενός παραπαίοντος αρχισυμμορίτη της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης στην ιστορία της Ελλάδος. Αποδέχτηκε συγκάλυψη Τεμπών, ακρίβεια, ανασφάλεια πολιτών. Είναι να τον λυπάσαι τον ζάμπλουτο σταφιδιασμένο καμπούρη που θα “τα πάρει μαζί του” σαν τον μαφιόζο πατέρα του

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο γλειωδης τύπος Παπαδάκης και το π@τ@ν@κι υπερασπιστές της ΝΠΤ. από κάτι τέτοιους καφροδημοσιογράφους υποφερει η χωρα 30 χρονια τωρα. Αυτοι ήθελαν σύλληψη και φυλακή και να τους πάρουν την περιουσία για ότι κακό έχουν κάνει στην χωρα αβαντάροντας τους προδότες πολιτικούς.

  2. Η ΝΔ θα πάρει 28% στις ευρωεκλογές.
    Όχι ότι θα αλλάξει κάτι γιατί οι άλλοι είναι το ίδιο άχρηστοι.

  3. ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ “ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ” ΚΑΙ ΠΗΡΕ 41%

  4. Σιγά τις ριπές ρε τρόμπα…κλανιες πες καλύτερα

    1. τα γραφεία του κόμματος ζέχνουν…τράβα να ρίξεις κάνα σφουγγάρισμα …μου μάθατε αραλίκι και τρολιές μόνο… για το κόμμα

    2. Αντε ρε σαπιε θες και Γαλλία αχρηστε αεργε.
      Τραβά τώρα για το κοσαρι.

  5. Μωρή Μαριώ η γλάστρα που έχω δίπλα στην τούρκικη χέστρα πιο ωραία από σένα είναι, παλιοσκουπίδια, πουλημένα τομάρια.

  6. ο Παπαδάκης είναι ανάξιος σχολιασμού … δεν υπάρχουν λόγια, η άλλη… γνωστή για τις ανθελληνικές της θέσεις από παλιά στο τουρκοκάναλο – σκάι επί σύριζα, φανατική υπέρμαχος της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και όχι μόνο…εξακολουθεί να λέει το ποίημα σε όλα τα ζητήματα, τα ίδια ξένα συμφέροντα υπηρετούν όλοι οι συστημικοί “πολιτικοί” και “δημοσιογράφοι”

  7. Ο Παπαδάκης στα νιάτα του ήταν τροτσκιστής, συγκεκριμένα στο Ξεκίνημα.
    Η άλλη, η βαμμένη ξανθιά, μια γεροντοκόρη 38 ετών. Πριν υπηρετούσε στο Sky των Αλαφούζων και τώρα στον Antenna των Κυριακού.
    Και οι δύο σταθμοί υπηρετούν τα ίδια ξένα συμφέροντα.

  8. Είναι μικρή ακόμα η Αναστασοπούλου, καθώς και τα παιδιά της ηλικίας της. Θα μάθει κάποια στιγμή τι σημαίνει πραγματικά Μητσοτακισμός. Όσο για το μπάρμπα-Γιώργο δεν υπάρχει δικαιολογία.

Comments are closed.