ΡΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ… Τι λέει το Λιμενικό Σώμα για τα σημερινά τσαλίμια των Τούρκων στο Αιγαίο

Κοινοποίηση:
1

Στις σημερινές παρενοχλήσεις σκαφών του Λιμενικού Σώματος, σκάφους της δύναμης frontex και αλιευτικού, σε ελληνικά χωρικά ύδατα, από δύο τουρκικές ακταιωρούς, αναφέρθηκε με σημερινή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, πλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός.


«Περιστατικά σαν το σημερινό τείνουν να γίνουν καθημερινότητα στο ανατολικό Αιγαίο και δεν μας εκπλήσσουν, δεν μας πτοούν και τα αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα» αναφέρει ο κ.Λαγκαδιανός. Προσθέτει ότι «το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κλιμακούμενες προκλήσεις των τελευταίων μηνών στο ανατολικό Αιγαίο, αναβάθμισε στο μέγιστο δυνατό επίπεδο τα μέτρα φύλαξης των θαλασσίων συνόρων της πατρίδας μας, ενισχύοντας τη δύναμή του τόσο σε μέσα όσο και σε στελεχιακό δυναμικό, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των μεταναστευτικών ροών από θαλάσσης».

Ο πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος επισημαίνει εξάλλου, ότι «το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει αμηχανία και εκνευρισμό προς την τουρκική πλευρά και για το λόγο αυτό προβαίνουν σε ενέργειες που αντιβαίνουν σε κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου, όπως οι σημερινές παρενοχλήσεις στη Χίο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δέν φταίει ο άνθρωπος.Επαναλαμβάνει οτι τού διατάζει ο γουρλομάτης καί ο εβραίος υπουργός Εξωτερικών.Μέ τήν Τουρκία είμαστε σύμμαχοι καί φίλοι.Στόν Εβρο δέν πρόκειται νά τά χαλάσουμε γιά μερικές δεκάδες μέτρα ελληνικής γής.Αντιθέτως αυξάνουμε τά “Μέτρα Οικοδόμησης Εμποστοσύνης”.Η δουλοπρέπεια καί η δειλία στό
    αποκορύφωμα.Στό στρατό θά τούς περνούσαν από στρατοδικείο καί θά τούς εκτελόυσαν λόγω δειλίας μπροστά
    στόν εχθρό.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ????ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ????ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !!!!ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!!!!!

Comments are closed.