ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ; Κλαίει με μαύρο δάκρυ ο Νεοφύτου μετά τις… ευχές του Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
ωσωσδωδω

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, συγκέντρωσε το 32,04% των ψήφων με καταμετρημένο το 100% των παγκύπριων συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων για τον πρώτο γύρο και πέρασε στον δεύτερο.

Εκεί θα αναμετρηθεί με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη που συγκέντρωσε το 29,61% των ψήφων.

Εκτός β’ γύρου έμεινε ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 26,11%, το οποίο αποτελεί πραγματικό σοκ. Ο Νεοφύτου στις αρχές της προεκλογικής εκστρατείας φάνταζε ως φαβορί. Ήταν μάλιστα ο εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος.

Το πιο μυστήριο απ’ όλα είναι πως ο Νεοφύτου συνετρίβη παρά τις ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος στον οποίο ο Νεοφύτου ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος, και έσπευσε να του ευχηθεί καλή τύχη στον αγώνα του.

Ο κ. Νεοφύτου συγκεκριμένα ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά τη συνάντηση τους τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε αμέσως τη στήριξή του στον κ. Νεοφύτου. «Θέλω να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα τον οποίον μόλις ξεκινάς», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έπειτα, όλα πήγαν στραβά για τον συμπαθή Αβέρωφ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ……….ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

  2. EKΛΟΓΕΣ ΚΥΠΡΟΥ……
    “ο Αβέρωφ Νεοφύτου 3ος με 26,11%,
    το οποίο αποτελεί πραγματικό σοκ.
    Ο Νεοφύτου στις αρχές της προεκλογικής εκστρατείας φάνταζε ως φαβορί. Ήταν μάλιστα ο εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος και του Κ.Μητσοτάκη”.
    ΚΟΥΛΗ ΕΣΥ ΟΥΤΕ 26,11% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………
    με την ανθελληνικη σου πολιτικη ,
    συσπειρωσες τους πατριωτες στο Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

  3. Σε αυτον τον γκαντεμοσαυρο το ειπε δεν ηξερε δεν ρωταγε πηγε ακλαυτος

  4. Ενας ηταν προεδρος με παπαρια ο τασος παπαδοπουλος στο σχεδιο αυναν και στο τελος τον εξοντοσαν σαν τον μεγαλο ιωανη μεταξα σε αυτη την ζωη ηρθαμε να πεθανουμε σαν ανδρεσ και οχι σαν ανδρακια

Comments are closed.