ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@Λ@ΚΕΣ;;;; Καίγεται ο τόπος εδώ και τρεις μέρες και ΤΩΡΑ θυμήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ – Μόνο φυλακή αξίζει στα λ@μόγια

Κοινοποίηση:
Τα-Ελληνικά-πυροσβεστικά-άρματα-μπαίνουν-στις-φωτιές-video

Έπρεπε να περάσουν τρεις μέρες, να καεί το σύμπαν και ΤΩΡΑ να θυμηθούν τα πυροσβεστικά άρματα που διαθέτουμε. Όπως είδαμε, σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού, τα κατασκευασμένα από Ελληνικά χέρια, πυροσβεστικά άρματα ετοιμάζονται να ριχτούν στην «μάχη» με τις φλόγες.

Το πυροσβεστικό άρμα μάχης μελετήθηκε και κατασκευάστηκε στο Βελεστίνο, από μηχανικούς και προσωπικό, στρατιωτικό και πολιτικό, του Εργοστασίου 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (ΠΕΒ).

Το 304 ΠΕΒ είναι ένα από τα αμυντικά εργοστάσια της χώρας, που κάνει σπουδαία δουλειά, με ελάχιστο κόστος και περιορισμέα μέσα. Πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό μαζί δημιουργούν κατασκευές όπως το πυροσβεστικό άρμα «Δαυίδ», (έχουν κατασκευαστεί τρία) πάνω στο ερπυστριοφόρο άρμα «Leopard-1A5», γερμανικής κατασκευής.

Στο 304 ΠΕΒ παρέλαβαν τρία τέτοια άρματα, άχρηστα για τον ελληνικό Στρατό και πάνω στο πλαίσιό τους τοποθέτησαν δεξαμενές νερού, με όλες τις λειτουργίες ενός μεγάλου πυροσβεστικού οχήματος.

Νωρίς τα θυμηθήκατε ηλίθια καθάρματα… Μόλις τελειώσει η κόλαση, όλοι πρέπει να λογοδοτήσετε απέναντι στο λαό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ηλθαν τα ericson και δεν εριξον ουτε εναν κουβα νερο σε

  2. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει και ποσο μάλλον ότι έχουμε κιολας. Ρε φίλε αυτά την πρώτη μέρα που είχε άπνοια αν είχαν απλωθεί θα την περιόριζαν την φωτιά στην Βαρυμπόμπη αν όχι να την έσβηναν εντελώς.
    Τι να πω. Απαράδεκτοι

  3. Προσεξτε ονομα που εβαλαν σε ελληνικο αρμα ” ΔΑΥΙΔ” , οποτε τα συμπερασματα δικα σας για το ποιος διοικει αυτον τον τοπο.

  4. ούτε οι αυρες των ΜΑΤ βγήκαν που θα χρησίμευαν σε κάτι
    εκτός απο την καταστολή των ανθρώπων που αντιστέκονται…
    αλλά σιγά μην τις έβγαζαν… τις φυλάνε για…θεάρεστο έργο

  5. Κι άμα χαλαγε η δουλειά???? Αυτό που το βάζετε???? Ρε ολοι αυτοί θέλουν εκτέλεση επί τόπου και πέταμα μες στη φωτιά να πάνε στο διάολο.

  6. τις αυρες με το κανονι νερου τις εχης μονο για τον κοσμο γιατι δεν τι στελνουν εκει εξω ααα ρε πουτανες και πεθαμενοι ξυλο θα τρωτε

  7. Από τον άχρηστο αρχηγό της πυροσβεστικής τι άλλο περιμένατε;

Comments are closed.