ΡΕΣΙΤΑΛ!!! Νεαρός που μόλις επέστρεψε από νησί: “Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ. Πίναμε σαν σαύρες ιδρωμένοι” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΩΣ

Το λιμάνι του Πειραιά αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του, καθώς οι κάμερες είναι μονίμως στημένες εκεί, είτε για τους ταξιδιώτες που φεύγουν για τις διακοπές τους, είτε για αυτούς που έρχονται.

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες το απόγευμα στον Alpha αφορούσε την δεύτερη κατηγορία, καθώς κεντρικό θέμα του ήταν οι νεαροί που γυρίζουν και έχουν κολλήσει κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τον μεταδώσουν σε όσους είναι στην Αθήνα.

Από όσους μίλησαν, την παράσταση έκλεψε ένας παραστατικός νεαρός, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ, λέγοντας: «Ήμασταν έξω στα μαγαζιά. Πίναμε σαν σαύρες και ήμασταν ο ένας κολλητά στον άλλον, ιδρωμένοι… Ο κορονοϊός ήταν το λιγότερο που κολλάγαμε».

Δείτε το video…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ρε αφηστε τους πιτσιρικάδες ήσυχους, αυτοι φταινε; η χουντα του κουλη και του χαρδαλια που μας κλείδωσε μεσα στα σπίτια μας ,και δεν μας αφηνε ουτε το Πάσχα να γιορτάσουμε ουτε τα Χριστούγεννα.
    Τα ξεχάσαμε αυτα;

  2. 2 μετρα και 2 σταθμα,,,
    αν εισαι υπαληλοσ και στην επαφη με κρουσμα περνεισ αδεια!
    οταν εχεισ μαγαζι σου λεει κλησε και ψωφα!
    ολοι οι πιτσιρικαδεσ παρατησαν την δουλεια τουσ γιατι τα επιδοματα ηταν καλητερα απο τον μισθο τουσ,,,

  3. Όπως μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν, ο κόσμος κολλάει κορονοιό και δεν το παίρνει χαμπάρι και δεν συμβαίνει και τίποτα. Ούτε καν γρίπη δεν είναι. Είναι μέρος της καθημερινής ζωής. Ε και;
    Γιατί οι βλακίες τα εμβόλια, οι μάσκες τα Lockdown;

  4. Αφήστε την νεολαία στην ησυχία της. Τόπο στα νιάτα. Αρκετές αμαρτίες δικες μας πληρώνει. Ναι κυριες και κυριοι, ο νέος και θα βγει και θα διασκεδάσει γιατί αυτό πρέπει και ειναι υγιές να κανει. Το παίζουμε όλοι παρθενοπιπίτσες τωρα γιατί εχουμε ξεχάσει τα δικά μας. Αλλά ξέχασα εμείς τα κάναμε κρύφα. Μόνο ζήλια μου βγάζει αυτή η αντίδραση μερικων εδω μέσα.

  5. Το ειχε πει ο μεγαλος στρατηλατης ο Μαυρος καβαλαρης ο Πλαστηρας, “Οτι εαν ηξερα οτι οι Ελληνες ειναι τοσο μ@λ@κες και χαϊβανια θα τους κυβερνουσα απο δεκανεας” Οντως τα τετρακοσια χρονια απο τους Τουρκους τα σημαδια ειναι ακομα νοπα ,εχουμε γινει οσφυοκαμπτες,εχουμε γινει ολοι Κουληδες !!!!!!!

  6. ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.

  7. Οχι μόνο ιδρωμένος αλλά και βλαμμένος. Αυτή είναι η αυριανή κοινωνία. Αυτός στις εκλογές θα ψηφίσει και θα επιλέξει σωστά. Μάλιστα………..

  8. ΡΕ ΟΡΝΙΑ. ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ…
    ΩΡΑΙΑ ”ΙΔΑΝΙΚΑ” ΕΧΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ…

  9. Ελληνικη νεολαια του φρεντοτσινο! Εφτα πουλακια καθονταν! Χαλαρα μεχρι να τους μπει το α……ι στα οπισθια! Οσο εχει λιπος ο μπαμπας και η μαμα ολα καλα! Ντροπη!

  10. Με αυτούς θα πάρουμε την Πόλη;Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο

  11. Δε βρέθηκε ο ρεπόρτερ να του πη “ωραία εσύ έκανες το κεφι σου” οι άλλοι στην αθηνα σε τι φταίνε να τους κολλήσεις

  12. ποιος νεαρος……… ιδρωμενος…. και μπλα….μπλα….. Κ Ο Ι Τ Α Σ Α Β Β Α ΚΟΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!! 💰💰😂😂

Comments are closed.