ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! «Χαστούκι» στον Τσίπρα από το ίδιο το χωριό του! Πρώτο κόμμα η ΝΔ – Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
tsipras_koumoundourou-768x520

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η καταμέτρηση στο χωριό Αθαμάνιο, από όπου κατάγεται ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε νίκη για τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

Το κυβερνών κόμμα συγκέντρωσε στο χωριό της Αρτας 208 ψήφους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, έναντι 212 για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες, μάλιστα, η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ποσοστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφεται στα αποτελέσματα των εκλογών, πλησιάζει τις 26 ποσοστιαίες μονάδες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώθηκαν μάλιστα και τα αποτελέσματα της ψηφοφορία των Ελλήνων του εξωτερικού, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε πίσω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά 18,6 ποσοστιαίες μονάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Άρτα και το χωριό του Τσίπρα είναι δεξιός έως ακροδεξιός νόμος και στης εκλογες που έγιναν για 500 ψηφους βγήκε νίκησε ο σύριζα με κόσμο που κουβάλησε από την Αθήνα.Οι κομμουνοσυμμοριτες έχουν κάνει όργια στα ορεινά χωριά της περιοχής κατά τα χρόνια του συμμοριτοπολεμου.

  2. Και στα Χανια την πατριδα του Μητσοτακεικου η ΝΔ απ οτι ξερω ηλθε δευτερο κομμα.
    Συμπερασμα . Ο Μητσοτακης επεισε ολους τους Ελληνες εκτος απο τους συμπατριωτες του που τον γνωριζουν και καλυτερα.

  3. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Comments are closed.