“Φουλαριστοί πάμε για νέα μνημόνια” δήλωσε στους ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ο Θάνος Τζήμερος

Κοινοποίηση:
radiomakelarides-radio-spot

Ο Θάνος Τζήμερος απάντησε σε όλα και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία της χώρας μας.

“Φουλαριστοί πάμε για νέα μνημόνια” είπε στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες και στον Στέφανο Χίο, προσθέτοντας: “Θα είναι καλυμένο όμως. Δεν θα βλέπουμε ανθρώπους της Τρόικας και της Ευρώπης να έρχονται στη χώρα μας. Θα γίνονται όλα μέσω μηχανισμών”.

Αναφέρθηκε και στα εμβόλια λέγοντας πως ο ίδιος έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της Pfizer

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σε ολα συμφωνω με τον τζημερο εκτος απο τα εμβολια(ισως γιατι ξερω που οδηγηται ο πλανητης σε λιγα χρονια απο τωρα) Παρολα αυτα ειναι η σοβαρωτερη λυση για να μπορεσουμε στο μεσοδιαστημα αυτο να παρουμε λιγες ανασες

  2. Ε καλά αυτό είναι γνωστό. Φάγανε τα πάντα όλα οι ακρίδες του Κούλη, τα ξεκοκκάλισαν κανονικότατα με πρόσχημα τη πανδημία, και τώρα θα μας στείλουν το λογαριασμό. Έχει να πέσει τέτοια πείνα σύντομα που θα σας λένε “σας γλιτώσαμε από τον κόβιντ όμως” και θα θέλετε να τους λιντσάρετε.

  3. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΜΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ) ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ” Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?? ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”, ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ. ΟΧΙ κ.ΘΑΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

Comments are closed.