ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΟΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PATRIOT ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΠΙΝΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κοινοποίηση:
s-300-840x504

Σε πίεση προκειμένου να στείλουν αντιαεροπορικά συστήματα στην Ουκρανία, βρίσκονται τόσο η Ελλάδα αλλά και η Ισπανία από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. 

Συγκεκριμένα, αυτό έρχονται να αποκαλύψουν οι Financial Times, «δένοντας» έτσι τις δηλώσεις που έγιναν από το ΝΑΤΟ ότι θα σταλεί βοήθεια στο Κίεβο.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών την περασμένη εβδομάδα οι πρωθυπουργοί Κυριάκος Μητσοτάκης και Πέδρο Σάντσεθ δέχθηκαν προσωπικές προτροπές από ομολόγους τους.

Ο λόγος ήταν η παραχώρηση, κάποιων από τα επτά συστήματα αεράμυνας που ζητά η Ουκρανία, όπως αμερικανικά Patriot και ρωσικά S-300.

Ελλάδα: Αυτά θέλει η Ουκρανία!

Μάλιστα αναφέρεται ότι έγινε και στους δύο ηγέτες ξεκάθαρο ότι οι αμυντικές ανάγκες των χωρών τους δεν είναι τόσο μεγάλες όσο της Ουκρανίας και δεν έχουν άμεσες απειλές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Financial Times, η Ουκρανία έχει συγκεκριμένα βλέψεις για τα συστήματα S-300 που διατηρεί η Ελλάδα, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις τα έχουν ήδη στο οπλοστάσιο τους και έχουν εμπειρία στον χειρισμό τους.

Πλέον με την πίεση αυτή είναι σημαντικό να δούμε τι θα αποφασίσουν να κάνουν οι δύο χώρες, αφού σίγουρα από τη στιγμή που βρίσκονται στο ΝΑΤΟ, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αναγκαστούν να πράξουν όπως οι υπόλοιποι, αφού δε θα έχουν άλλη επιλογή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Κάποτε στην ΕΛΛΑΔΑ υπήρχαν πολιτικοί με αρχίδια μέσα στα παντελόνια τους αλλά μάντεψε οι ΕΛΛΗΝΕΣ είτε τους σκότωσαν είτε τους φυλάκισαν μέχρι να πεθάνουν
    τώρα ΕΛΛΑΔΑ έχεις ότι σου αξίζει όπως φυσικά και εσείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχετε ότι σας αξίζει.

    ΕΠΙΛΟΓΗ=ΕΥΘΥΝΗ

  2. Χαρές που κάνουν τα μεμέτια. Ξεβρακωνόμαστε μόνοι μας άκρως επικίνδυνα. Οι Τούρκοι άραγε γιατί δεν στέλνουν οπλισμό; Αφήστε που αυτοί παράγουν από πάνω. Αυτό το βρωμόσογο αν γίνει κάποια στραβή με την πατρίδα μας πρέπει να πάει για εσχάτη προδοσία

  3. Η Ελλαδα εχει μονιμη απειλη απο την Τουρκια και κατα συνεπεια χρειαζεται ολα τα οπλικα συστηματα , διοτι δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει καθε μερα , αν αυτοι που κυβερνουν ειναι οσφιοκαμπτες και υποτακτικοι και δεν μπορουν να αντισταθουν στις πιεσεις των Γερμανων και των Αμερικανων τοτε να παραιτηθουν!! Φτανει πια με τους γελοιους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ , πανε να μπλεξουν την χωρα στα αθλια σχεδια τους!!!

  4. Ο Κουλης ειναι σιγουρο οτι εχει στειλει μεγαλες ποσοτητες πυρομαχικων τοσο σε Ουκρανια αλλα και σε Ισραηλ. Ενω εχουν σκοπο να παραδωσουν 100 αεροσκαφη στην Ουκρανια γιαυτο ο Δενδιας βγηκε και δηλωσε οτι δεν χρειαζονται 100 αεροσκαφη και οτι θα “πωληθουν”. Μετα σειρα για μεραφορα προς Ζελενσκι θα εχουν και τα αντιαεροπορικα.

  5. Τι αναγκη εχουν να πιεσουν, τσιπροκουληδες … Υπηρετικο προσωπικο, δουλικα μαζι με το υπολοιπο Μπανανοκρατος. Ο αμερικανος πρεσβευτης στα 1950 και μετα ,για να τους δειξει ποσο τους περιφρονει,υποδεχοταν την κυβερνηση στο γραφειο του με τα ποδια απανω στο γραφειο και τα τσουτσεκια στεκοσαντε προσοχη

  6. ΟΥΤΕ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΙΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑΖΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΜΑΘΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑΙΛΝΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΕΞΤΡΑ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…………………..

  7. Το ξαναγράφω, από το καθεστώς που μας κυβερνά όλα τα περιμένω, πουλημένοι προδότες είναι, η στρατιωτική ηγεσία τι κάνει, δεν αντιδρά, μόνο για φιέστες είναι, δεν ορκίστηκαν να είναι η φύλακες της Πατρίδας. Τι κάνουν τώρα που ο εχθρός είναι εσωτερικός. Για μένα τουλάχιστον θα έπρεπε να καταθέσουν παραιτήσεις ομαδόν σε περίπτωση υλοποίησης τέτοιων σχεδίων απομάκρυνσης του εξοπλισμού και των συστημάτων από τη Χώρα, αλλοιώς θα είναι το ίδιο προδότες όπως το καθεστώς.

  8. Αυτά που έχει στείλει ο Κούλης και οι στρατηγοί του και συνεχίζουν να στέλνουν έχουν ήδη πλήξει ανεπανόρθωτα την δυνατότητα της χώρας να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητά της και ειδικά τα νησιά. Το ότι οι πολιτικοί είναι προδότες και δούλοι σιωνιστικών συμφερόντων το ξέρουμε και επίσης ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, όμως για τους στρατιωτικούς είναι χείροτερη η ευθύνη που φέρουν, υποτίθεται ήταν ο τελευταίος πυλώνας. Πιστεύω οτι θα προτιμήσουν να μη κάνουν γενική επιστράτευση σε περίπτωση απώλειας εθνικού εδάφους επειδή φοβούνται και τρέμουν στην ιδέα οι πολίτες να έχουν τα όπλα στα χέρια.

  9. Εμεις εχουμε την τουρκια ανα πασα στιγμη μπορει να κανουνε ντου σε νησια του αιγαιου.. ενω η ισπανια δεν εχει καμια απειλη απο κανεναν.

  10. ο ανθρωπος ειναι δοσιλογος οπως ο πατερας του (αν ηταν πατερας του) τι περιμενατε παραπανω ο ιδιος τους παρακαλαει στα τεσσερα να στειλει οπλα στον ναζιστη οσο το οτι ειναι πρωθυπουργος αυτος δεν κανει ουτε για καφετζης και ολο το μορφωμα του ειναι για τα μπαζα και στον υπονομο

  11. Τι ηλίθιος και τι μαλάκας που δεν πήρα τότε ένα Ι-5 στον γαμημένο τον στρατό και έφαγα δύο xρόνια της ζωής μου xωρίς λόγο.Μην πάτε στρατό οι άνθρωποι είναι πιόνια του Κούλη και προσκυνημένοι.

    1. Εχει και χειρότερο φιλε μου κι εγω πηγα τζαμπα 22 μηνες και μετα απο 4 χρονια εφυγα Γερμανια οπου και ειμαι ακομα

  12. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΤΟΤΕ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ!

  13. Οτι και να στειλει….με το αρριβα αντε γεια! Οι υπερδυναμεις παρακολουθουνε δορυφορικα τα παντα ολα! Σε…γοβατη δουλεια να βρισκομαστε προκαλωντας το κοντο να πατησει τα κουμπια για να δει ο Σβαμπ χαρα στις ζαρντιερες… της!

  14. Μία ακόμα απόδειξη ότι η χώρα είναι υπό κατοχή.
    Αλλά, κατά το λαό κι οι άρχοντες…
    Λαμόγια και δοσίλογοι ο λαός, προδότες και δοσίλογοι κι οι άρχοντες…
    Γιουσουφάκια ο στρατός, έχω αρχίσει και κλαίω τα χρόνια που τον υπηρέτησα, χαμένος χρόνος τελικά, οι στρατιωτικοί είναι πλέον ευνούχοι στα τούρκικα χαρέμια, στα τέσσερα και αυτοί, όπως οι πολιτικοί’ μάλλον στα χρόνια που υπηρέτησα είχαμε τους τελευταίους “αρχιδάτους”, τώρα έχουμε απλώς “@ρχίδια”.

    1. Το 2005 έδειξαν ποιοι είναι στο στράτευμα από την ορκομωσία Παπούλια ο ορισμός της προδοσίας αντί να επέμβουν ζήτησαν αναδρομικά και τα πήραν οπότε αν γίνει κανένας πόλεμος να μαζευτούμε να πάνε

  15. Ο ηλίθιος Πρωθυπουργός νομίζει ότι η Ελλάδα είναι μία υπερδύναμη και αρκετά πλούσια χώρα καλά δεν βρίσκετε κάποιος να τον μαζέψει;;;;

  16. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,

    ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ,

    ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ .

    ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ…

Leave a Response