«ΡΑΒΟΥΝ ΣΑΒΑΝΟ για ΔΥΟ». Στο στόχο της παρακρατικής μαφίας, ένας δεξιός κι ένας αριστερός δημοσιογράφος που τσαλακώνουν την κυβέρνηση. Θέλουν κι άλλο αίμα, μέσα στο Πάσχα. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ : «Ο Μένιος Φουρθιώτης, αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο. Σε κάποιον τύπο της νύχτας με το ψευδώνυμο «Ταρίφας»…»

Κοινοποίηση:
exofillo24-4

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1882, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 24 Απριλίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser24-4

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

opisthofyllo24-4

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo23-4***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. «Δεν ξέρω αν όλα αυτά πραγματικά συγκλίνουν στο πρόσωπό μου και πώς. Είμαι δημοσιογράφος και όχι αστυνομικός. Ξέρω πως πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από τη δημοσιογραφία μου. Μπορεί να μην κινδυνεύω, αλλά δεν είναι δυνατόν να μη φοβάμαι. Οι μόνοι που δεν φοβούνται είναι οι βλάκες»
    Ο ίδιος το παραδέχεται ότι μπορεί και να μη κινδυνεύει.

    Ο Καραϊβαζ πήγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι .
    Η πραγματική μαφία έτσι σκοτώνει.
    Και δε ζήτησε ποτέ αστυνομική βοήθεια.

  2. Εδώ όλη η Ελλάδα καίγεται από τ’ απολυταρχικά μέτρα.Χανουμε τις ζωές μας κι υποφέρουμε.

  3. Ο Ταλλεϋράνδος έχει σχέση με τον Τάρανδο;;

  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΤΗΝ ΝΕΑ-ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ…..
    ΑΠΠΟΔΕΧΘΗΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ……

  5. το πρωτοσελιδο αυτο “φωναζει” την αγωνια του Χιου να “επιβαλει” την υπαρξη του στο “γιγνεσται” της Ελληνικης επικρατειας”. Κατα την αποψη μου ΚΑΚΟΣ…. γιατι προκειται για εναν “Αδεκαστο, Ακεραιο Ανθρωπο, και Δημοσιογραφο…. ο οποιος μερικες φορες κυριευεται απο μια “μικρη υπερβολη”….. Παντως στις μερες αυτες που οι δημοσιογραφοι “εκτελουν” διατεταγμενες υπηρεσίες Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ- ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ- ΤΗΝ ΜΟΝΗ “ΤΙΜΙΑ ΦΩΝΗ” ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

  6. Πρέπει να επέμβει στρατός φίλε δεν γίνεται,ειδικές δυνάμεις να τους γαμησουν,δεν θα αφήσουν κανένα ζωντανό τα καθικια

  7. Εάν πειραχτεί ακόμα και μια τρίχα από τον Στέφανο, αλλά φυσικά και απ’ τον Βαξεβανη (ασχέτως αν δεν συμφωνώ προσωπικά μαζί του ως προς την “ιδεολογική του προσέγγιση”), καθώς και αυτός είναι εξίσου ένας μαχητικός δημοσιογράφος, αλλά και κάθε δημοσιογράφος που βγάζει (όπως θα έπρεπε άλλωστε να πράττουν όλοι οι έντιμοι δημοσιογράφοι) τα σκάνδαλα και τις παρατυπίες και τις ανομίες της εκάστοτε κυβέρνησης… τότε να ξέρετε πως θα συμβεί πραγματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Τότε είναι που θα ψάχνετε νύχτα ελικόπτερο για να φύγετε γιατί η οργή θα είναι ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΗ!! Και θα σας ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”??? Καταλάβετε λοιπόν “κύριοι” της Κυβέρνησης??? (αλλά κι εσείς του παρακράτους όλων των κυβερνήσεων – που ακόμα κάνουν κουμάντο και το ξέρουμε – που νομίζετε πως είστε όλοι άτρωτοι???) ΧΑΧΑ!! ΛΑΘΟΣ “ΚΥΡΙΟΙ”!!…. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!… ΕΣΑΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ “ΑΝ” ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!! ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ. ΧΑΙΡΕΤΕ….ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

  8. Την ευθύνη για τα χτυπήματα αναλαμβάνουν οι “Πυρήνες της συκιάς”.

  9. κράτος και παρακράτος συνεργάζοντε κάτω απο κοινή ομπρέλα…πλέον δολοφονούν με τη προστασία του νόμου και όπου δεν μπορούν αναλαμβάνουν συμβόλαια θανάτου…η Δημοκρατία πέθανε στη χώρα που γεννήθηκε…δεν ψηφίζουμε και δεν αναγνωρίζουμε κανένα καθεστώς που εμφανίζεται με τίτλο “κοινοβουλευτική δημοκρατία”
    ήμαστε αχαρτογράφητοι…δεν χρησιμοπούμε κλασσικά social media και δεν ενημερωνόμαστε απο συστημικά μέσα παραπληροφόρησης….βγαίνουμε απο το μαντρί και χαρακτηριζόμαστε ως “μη προβλέψιμοι”…το μόνο που τους τρομάζει….,ραντεβού στους δρόμους!!!

  10. Ο ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ. Kamora.

  11. Ο Νίκος Ευαγγελάτος κνιτάκος και πρωτοετής της Νομικής ο 1986 προσλαμβανεται στην νεοεκδοθείσα απογευματινή εφημερίδα ΠΡΩΤΗ κοινό όργανο των δύο Κουκουέ των Φλωράκη-Κύρκου με φερόμενο εκδότη τον Χρήστο Καλογρίτσα.
    Ταυτοχρόνως προσλαβάνεται από τον δήμαρχο Αθηναίων Μ.Έβερτ στον παράνομο ρ/σ 9,84fm μαζί με άλλους κομμουνιστές.
    Ο εβδομηντάρης τώρα Γιώργος Παπαδάκης, μέλος του τροτσκιστικού ΞEKINHMA προσλαβάνεται στην ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία μετακομίζει στον ΑΝΤΕΝΝΑ με επιλογή του εβραίου γεν. διευθυντού Μωρίς Αβδελά. Κατέστη πλούσιος με τις εξωφρενικές αμοβές του.
    Ο Αυτιάς επιτυχημένος δημοσιογράφος! Έβγαλε εν μέσω κρίσεως 3,4 εκατ. στο εξωτερικό φοβούμενος κούρεμα ενώ συγχρόνως έκτισε κυριολεκτικώς μέγαρο στο Πανόραμα Βούλας.
    Καμπουράκης της πασοκαρίας, αντίστοιχος του Πολάκη
    στην δημοσιογραφία.
    Δημήτρης Οικονόμου δίδυμο με τον κομμουνιστή Βασίλη Λυριτζή στο Flash fm του Σ.Κόκκαλη εν συνεχεία δίδυμο στο τηλεπτικό σταθμό των Αλαφούζων Sky. Η σύζυγος του Ξένια Κουλούρη, ιδιαιτέρα του Σιούφα και κατόπιν διευθύντρια στον δίαυλο της Βουλής, που έστησε ως πρόεδρος της.

  12. Στηρίζουμε την εφημερίδα μακελειό γιατί έχει μαχητικό και έγκυρο ρεπορτάζ κάθε μέρα και γράφει μόνο αλήθειες μπράβο κ Χίο τόσο σε εσάς όσο και στους υπόλοιπους δημοσιογράφους και συνεργάτες της εφημεριδος μακελειό από ένα φανατικό αναγνώστη σας καθημερινώς, ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο

  13. Αυτό τό Μακελειό θά τό πάρω γιατι γράφεις για τόν Παυλάκο. Κι οσο ζούσε στη Μάνη,δεν τόλμησε κανείς Κομμούνας να του ζητήσει τον λόγο!
    Αλλά τό ΑΘΛΙΟ κρατίδιο της Μεταπολιτευσης, με τους βρωμερους άνεργους λεμέδες της μεταξωτης γραβάτας, αγνόησε συστηματικα αυτούς πού αγωνίστηκαν για να μην δουμε τις μανάδες μας και τις αδερφές μας ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε ολα τα μηκη και πλάτη της γης.
    Τιμη στον Παυλάκο,

  14. Ο φουρθιωτης για ποιους δούλευε και έπαιρνε χρήματα;;;;… Και τι υπηρεσίες πρόσφερε;;;;; από ποιους έπαιρνε εντολές;;;;

  15. χτύπα ξύλο, ω μη γενοιτο,
    και ξανά χτύπησε ξύλο!!!!!

    αλλά αν συνέβαινε και δολοφονούσαν τον Βαξεβάνη σαν να βλέπω ΤΏΡΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ τον μεγαλοΦαρισαίο, ένοχο ΚΟΥΛΉ σε έκτακτο διάγγελμα (για τα μάτια του κόσμου και κυρίως της κομισιον….)
    με στόμφο και δήθεν
    σοβαρό ύφος να εκφωνεί :

    ” ΤΟΝΊΖΩ ΠΡΟΣ ΠΆΣΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ,
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΊΤΑΙ! ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΝΑ ΘΈΣΕΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΣΥΝΟΧΉ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ!
    ΚΥΡΊΩΣ ΌΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΊΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!
    ΈΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΉ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΓΙΑ ΠΆΣΑ ΤΑΧΎΤΑΤΗ ΔΙΑΛΕΎΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΈΣΗΣ!
    ΟΙ ΈΝΟΧΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΎΝ !ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ,
    H ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΊΤΑΙ!!! “

Comments are closed.