«Πuρά» από Κυριάκο Βελόπουλο: «Έχουν δικαίωμα να ομιλούν ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά, αλλά όχι οι μητροπολίτες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Τα δικά του «πυρά» έριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή τα νομοσχέδια τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέροντας με έντονο ύφος πως ο Λιάγκας, η Σκορδά και η Καινούργιου έχουν δικαίωμα να ομιλούν, αλλά όχι οι μητροπολίτες.

«Σε αυτήν τη χώρα έχει δικαίωμα να μιλάει ο Βαλλιανάτος, ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά – τυχαία τα ονόματα- αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι μητροπολίτες που είναι οι ιεράρχες αυτού του τόπου. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι άθρησκοι, όλοι οι Άθεοι βάλουν εναντίον της ορθοδοξίας και μόλις λες κάτι, σου ορμάνε όλοι μαζί για να σε κατασπαράξουν. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, είμαι εκνευρισμένος παιδιά» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την μετάδοση του βίντεο. «Επειδή τον βλέπουμε, φοράει κόκκινα κι αισθανόμαστε ταύροι, παρότι λένε ότι οι ταύροι έχουν αχρωματοψία, και πρέπει να επιτεθούμε στο υαλοπωλείο του κ. Βελόπουλου. Ο κ. Βελόπουλος βούτυρο στο ψωμί του γιατί βλέπε ότι δημοσκοπικά εκτινάσσεται. Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι δεν κατάλαβες ρε λίγκα λιαγκα πως λεγεσε? Είπε ότι έχετε δικαίωμα εσείς να προπαγανδιζεται από το πρωί έως την νύκτα για το έκτρωμα καρκίνωμα τις κοινωνίας το νομοσχέδιο και δεν έχουν η Μητροπολιτες??Ότι θέλετε ακούτε εσείς οι Λοατκες και όπως θέλετε τα παρουσιάζετε. Εδώ στην Κύπρο όταν δεν ακούει κάποιος καλά λέμε σήκω να ακούς.και ο νόμων νοείται λιαγκα

  2. Φαγωθειτε μεταξυ σας εκει στο Ελλαδισταν. Βασικα δεν σας εμεινε και τιποτε αλλο. Ενας εμφυλιος λειπει μαζι με τα λαθροπιθικια να βοηθουν στην ολικη εξοντωση των λιγων που θα μεινουν. Καλη διασκεδαση σας ευχομαι και σαν αθεος που ειμαι σας λεω να προσεξτε τι θα παραδωσετε στον σερβερ .Οποιος καταλαβε καταλαβε.

  3. Μουνια ήρεμα γαμιεσται όλοι τσοντοκαλα ντροπή σε εσάς ψοφοςε στους γκει στα πουστρακια ένας πουτιν σας χρειάζεται

  4. Οταν ερθει η ωρα τους που πλησιαζει θα δουν τον θεο αλλα θα ειναι αργα για θα κατρακυλανε τα κεφαλια τους οι σαταναδες.

  5. φελοπουλε δυο τελοπον και ενα βυζαντινον θελω

  6. Το ίδιο δικαίωμα δεν έχεις να μιλάς κι εσύ πού ψήφισες τα μνημόνια, και πουλήθηκε η Πατρίδα μας, με αποτέλεσμα να φύγουν ή άνεργοι Έλληνες για τα ξένα, και την ίδια ώρα εσείς τα 300 πολιτικά κοπρόσκυλα γεμίζοντας την Πατρίδα μας με τους λαθρομετανάστες αντικαθιστώντας τους Έλληνες, ψηφίζονταςτα μνημόνια???

  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Προφασεις οι ταυτοτητες, οι υφαλοκριμπιδες κτλ κτλ

    1. Ναι μωρέ, η εκκλησία είναι ο στόχος. Δώσε λίγη ακόμη ψευτοθυματοποίηση της εκκλησίας.

Comments are closed.