Π.Ξεκούκης: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής – Κυκλοφορώ στην Αθήνα και το 90% είναι αλλοδαποί»

Κοινοποίηση:
petros-ksekoukis-fb

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, και κυρίως στην Αθήνα, τα τελευταία χρόνια λόγω της μετανάστευσης.

«Δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής γιατί κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω το 90% να είναι αλλοδαποί και το 10% Έλληνες και θλίβομαι. Όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους, αγαπώ όλο τον κόσμο, θλίβομαι που δεν βλέπω Έλληνες. Θλίβομαι που περνάω από την πλατεία Βικτωρίας και δεν υπάρχει ένας Έλληνας να μιλήσω ελληνικά», δήλωσε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ας μην προδικάζουμε έναν άνθρωπο αν η ελληνική δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή άδικη η απόφαση να προφυλακιστεί. Εγώ όμως μπορώ να πω ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν βγει αθώος αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει;», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όταν το είχα παρατηρήσει αυτό στο Λονδίνο πρώτη φορά πριν ‘κανα 2 δεκαετίες μου έκανε εντύπωση , σκεφτηκά τι άγγλοι ,εδώ οι πιο πολλοί είναι κινέζοι άραβες αφρικάνοι κλπ κλπ κλπ Μετά από λίγα χρόνια ήρθε και εδώ.

    Η ουσία του προβλήματος δεν είναι οι άνθρωποι που ξενιτεύονται και έρχονται εδώ ή όπου πάνε, η ουσία του προβλήματος είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις γι αυτούς, προετοιμάζονται κατάλληλα και τους εκμεταλλεύονται δημιουργώντας ταυτόχρονα προβλήματα στις ντόπιες κοινωνίες , που ενώ δε μπορούν να συμμαζευτούν οι ίδιες καλούνται πλέον να πληρώσουν και τα συμμαζέματα των ΜΚΟ ή των οποιοδήποτε εκμεταλλεύονται αυτή τη κατάσταση.

  2. ΜΑΥΡΟ (ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΧΙΜΠΑΤΖ) ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….

Comments are closed.