Π. Μάξιμος: Μπαρούτι αντί λιβάνι στα θυμιατά! Μόνο ο Θεός & η ισχύς των όπλων θα σώσουν την Ελλάδα..

Κοινοποίηση:
ger.maximos2

Ο Σεβάσμιος Γέροντας Μάξιμος Ιβηρίτης, πρώην Πρωτοεπιστάτης του Αγίου Όρους, ταρακούνησε το Βελλίδειο, μιλώντας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην δυναμική και πολυπληθή εκδήλωση “Εμείς δεν συμφωνήσαμε” των 22 Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης, προειδοποιώντας ότι θα έρθουν και άλλες πολύ μεγάλες δυσκολίες για την πατρίδα μας τα επόμενα έτη σε Θράκη και Αιγαίο (εννοώντας προφανώς την τουρκική απειλή και όχι μόνον) όπου, όπως είπε, “μόνον ο Θεός και η ισχύς των όπλων θα σώσουν την Ελλάδα”! Και γι΄ αυτό ζήτησε πλέον “μπαρούτι αντί λιβάνου στα θυμιατά” για να σωθεί το Γένος στις πολύ πολύ κρίσιμες ώρες που έρχονται!

Πηγή βίντεο: Livemedia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιγα μην πολεμήσω και δωσω την ζωη μου για να περνα καλα η εκκλησια α.ε. και το κωλοκρατος που με ρημαζει κάθε χρονο στης φοροεπιδρομες,να πατε εσεις τραγοι,αλλα δεν πατε μια ζωη αλλοι σκοτωνόντουσαν για χαρη σας ,τερμα αυτά παρτε τα αρχιδια μας μασονοι!!!

    1. σκετο αθεος εισαι και εθνομηδενιστης…το εθνικιστης δεν κολλαει….

  2. Σεβάσμιος Γέροντας Μάξιμος Ιβηρίτης.
    “Μπαρούτι αντί λιβάνι στά θυμιατά”
    Τό ακούς προδότη Κούλη.Ετσι μιλάνε οι έλληνες ανθελληνικό απόβλητο.
    Γιάννης Λάκων

  3. Ορθοδοξια και κρατος βαδιζαν για πολλα χρονια χερι χερι .,.,.

    Στα χρονια μας καποιοι κοπριτες πολιτικοι θελησαν να σπασουν αυτον τον δεσμο .,.,

    Ομως οι ριζες ειναι βαθιες και δυσκολα χαλαει αυτη η σχεση .,.Βλεπεις υπαρχουν ιερεις που τιμουν το ρασο και αλλοι που το σηκωνουν το ρασο

    ο παπας εχει απολυτο δικιο

Comments are closed.