Πώς ψήφισαν οι Ελληνες ευρωβουλευτές για την εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού

Κοινοποίηση:
123 (677)

Το ευρω-ψήφισμα που καταγγέλλει φασισμό και τον κομμουνισμό, υπερψηφίστηκε τελικά από 535 ευρωβουλευτές. 66 ήσαν κατά και 52 είπα μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου.

Από τη Νέα Δημοκρατία, υπέρ ψήφισε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, το καταψήφισε η Μαρία Σπυράκη, απείχαν από την ψηφοφορία οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ λευκό ψήφισαν οι Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Πέτρος Κόκκαλης και Κώστας Αρβανίτης, ενώ απείχαν οι Στέλιος Κούλογλου, Έλενα Κουντουρά και Αλέξης Γεωργούλης.

Από το Κίνημα Αλλαγής καταψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ την αποχή επέλεξε η Εύα Καϊλή.

Από την Ελληνική Λύση υπερψήφισε ο ευρωβουλευτής της Εμμανουήλ Φράγκος, ο Αθ. Κωνσταντίνου από τη Χρυσή Αυγή απείχε, ενώ λευκό ψήφισε ο Γ. Λαγός, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν θα περά, δεν θα περάσει ο φασισμός….
    Ανεξαρτήτως προέλευσης, ο φασισμός είναι κακό πράγμα. Αριστερός ή δεξιός, είναι φασισμός.
    Καταλάβατε Αριστερά τομάρια ? Δεν είστε δημοκράτες όταν προπηλακίζετε κόσμο, όταν επιβάλετε με την βία τις απόψεις σας.
    Όταν εύκολα κατηγορείτε τους απλούς αγνούς πατριώτες για φασισμό, φασίστες είστε εσείς.
    Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε επιβάλει δια της βίας τις απόψεις του, είναι φασίστας.
    Εδώ εμπίπτουν ΚΚΕδοφρουροί ΠΑΜΕ κλπ, , Συριζοφρουροί, Πρασινοφρουροί, ΝΔφρουροί, ΧΑ όλοι, φανατικοί ομάδων, Ισλαμοφρουροί και κάθε είδος φρουρών.
    Το μόνο καλό που είδα απ την ΕΕ.
    Το γεγονός δε ότι η πλειονότητα των δικών μας ευροβολευτών απείχαν με διάφορους τρόπους, αποδεικνύει ότι ο φασισμός έχει γερές βάσεις σε όλα τα κόμματα στην Ελλάδα και φυσικά όσα έγραφα παραπάνω.
    Και όποιος αρχίσει να γράφει ότι θέλει για απάντηση, να σκεφτεί πρώτα ότι στην Δημοκρατία όλες οι απόψεις εκφράζονται ελεύθερα. Αν δεν σου άρεσε ότι διάβασες, μήπως να σκεφτείς αν είσαι και εσύ φασίστας ?

Comments are closed.