Πώς κατάντησαν έτσι την Εθνική Ελλάδος… Ντροπή! Άδειο το ΟΑΚΑ! Τρεις και ο κούκος! Στην ΕΠΟ, όλα καλά; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4

Δεν υπάρχουν λόγια…

Στο παιχνίδι της Εθνικής με το Λιχτενστάιν, αδιάφορο βαθμολογικά, δεν πήγαν ούτε… 100 άτομα!

Τα διέλυσαν όλα στην ΕΠΟ!

Άξιοι!

5 4 3 2 1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ο παπασταθόπουλος ζήτησε κι αυτή το φορά πάλι αλλαγή προπονητή;

  2. Ο/Η Θελουμε τοροσίδη παπασταθόπουλο μανωλά και τζαβελίνιο λέει:

    Ο ΟΤΤΟ αφησε παρακαταθηκη,παιρνωντας το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ,και καθαριζωντας την ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.Τωρα παμε στον ΣΑΝΤΟΣ συνεχισε με σοβαροτητα το εργο του ΟΤΤΟ, οσπου οι σαπιοι του Πειραια των διωξανε απο το Παγκοσμιο της βραζιλιας και μαλιστα ΣΠΙΤΙ του δεν τον επετρεψαν ουτε την ΕΘΝΙΚΗ να συνοδεψη. Παμε στο ΡΑΝΙΕΡΙ τον διασυρανε οι κλικαδωροι.Πηγε στην ΑΓΓΛΙΑ και ΛΕΣΤΕΡ,και πηρε το πρωταθλημα προς απαντηση της ΣΑΠΙΛΑΣ τον ΑΘΗΝΩΝ.Για τον ΣΚΙΜΠΕ τον διασυρανε. Παμε στον ΑΓΓΕΛΟ ΟΙ κλικαδωροι εδρασαν,μαλιστα δηλωνανε οτι με αυτον δεν παιζουν.Και προχθες ο ΑΓΓΕΛΟΣ εφταιγε;,Με κλικαδωρους και κουμαντοδωρους, δεν φτιαχνεται ΕΘΝΙΚΗ. (ΤΕΡΗΣ από σφήνα)

  3. Προβοκάτσια όπως πολλές άλλες προβοκάτσιες που έχει κάνει, πχ το ξυλοδαρμό του Τζήλου με τα μπατσόνια της πς προσωπικής φρουράς του ΦΑΤΑΟΥΛ ΧΑΚΕ, και τα φορτώνει στον Ολυμπιακό μέσω των ΜΜΕ που διαθέτει….

  4. Θελουμε τοροσίδη παπασταθόπουλο μανωλά και τζαβελίνιο…15 χρόνια μετά και συνεχίζουμε πότε με εθνική μυκόνου και πότε με εθνική αράχωβας…

    Εθνική ποκ… γειά σου!!!!!

  5. Σημασία έχει πως φύγανε από το γήπεδο του Ολυμπιακού… Θυμόμαστε όλοι πως φύγανε, είχανε στείλει ένα βαλτό καθίκι με φανέλα του Παναθηναϊκού να προκαλέσει και να πουλάει μούρη πως τάχα μου μπαίνει με φανέλα του Βάζελου στο Καραϊσκάκη και έγινε φασαρία, και μετά αυτό ήταν η αφορμή για να φύγουν από το Καραϊσκάκη, που ήταν ΕΔΡΑ. Φυσικά αυτό το περιστατικό δεν είχε γίνει μια δεκαετία, έγινε όταν στα πράγματα ήρθε ο ρωσοπόντιος χαλίφης του Βορρά και της “εξυγίανσης”. Προβοκάτσια όπως πολλές άλλες προβοκάτσιες που έχει κάνει, πχ το ξυλοδαρμό του Τζήλου, και τα φορτώνει στον Ολυμπιακό μέσω των ΜΜΕ που διαθέτει….

    1. Προβοκάτσια όπως πολλές άλλες προβοκάτσιες που έχει κάνει, πχ το ξυλοδαρμό του Τζήλου με τα μπατσόνια της πς προσωπικής φρουράς του ΦΑΤΑΟΥΛ ΧΑΚΕ, και τα φορτώνει στον Ολυμπιακό μέσω των ΜΜΕ που διαθέτει….

  6. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ,ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ,ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ. Ο Λ Ο Ι Δ Ρ Ο Μ Ο .

  7. Καλά κάνανε να μην ξαναπάει κάνεις να δώσει τα λεφτά του έπρεπε να γίνει και με τους συλλόγους αυτό .να πάει να δει τι?αυτό το έκτρωμα?

Comments are closed.