Πώς βγήκε δήμαρχος ρε παιδιά; Ούτε την ιστορία του τόπου του δεν ξέρει! Ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας δήλωσε πως η ναυμαχία έγινε το 1821!

Κοινοποίηση:
panagopoulos

Όσο ζει μαθαίνει κάποιος και όπως φαίνεται ο δήμαρχος της Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος φροντίζει να μας μαθαίνει! Όπως ότι η ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνας, όπου ο γενναίος και μικρός ελληνικός στόλος κατατρόπωσε τους Πέρσες του πανίσχυρου Ξέρξη, χρονολογείται το… 1821!

Ο κ. Παναγόπουλος -δικηγόρος στο επάγγελμα- έπεσε έξω γύρω στους 23 αιώνες! Καθώς η περίφημη Ναυμαχία της Σαλαμίνας έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ.!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Είμαστε για γέλια και κλάματα με αυτούς πού ψηφίζουμε.

  2. Πωπω,στείλτε τον πίσω στο νηπιαγωγείο.

  3. Αυτά τα φυντάνια και πολλούς άλλους σαν αυτούς, οι ψηφοφόροι τους κάνουν πρώτους μάγκες.
    Στα πα@@@@α τους αν ξέρουν ή δεν ξέρουν ιστορία. Την θεσούλα την πιάσανε και βολεύτηκαν.

  4. Μού φαίνεται πώς μπέρδεψε τήν ναυμαχία τής Σαλαμίνας μέ τήν ναυμαχία τού Μαραθώνα.
    Γιάννης Λάκων

  5. Είναι και δικηγόρος τρομάρα του !
    Αλλά τι περιμένεις από ένα εκπαιδευτικό σύστημα που βγάζει σωρηδόν πτυχιούχους, αγράμματους και αστοιχείωτους. Παρακολουθήστε τα τηλεπαιγνίδια ΄΄γνώσεων΄΄ και θαυμάστε τα απίθανα μαργαριτάρια υποτιθέμενων μορφωμένων αποφοίτων Πανεπιστημιακών σχολών, που δεν γνωρίζουν τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, γεωγραφία, στοιχειώδη μαθηματικά και φυσική πρώτων τάξεων του Γυμνασίου. Ενδεικτικά αναφέρω εν ενεργεία δάσκαλο δημοτικού σχολείου, διαγωνιζόμενο σε παιγνίδι γνώσεων που δεν εγνώριζε τι ήταν η ΕΟΚΑ και ομολόγησε με χαμόγελο και θράσος ότι πρώτη φορά άκουσε τη συγκεκριμένη λέξη. Η υπουργός παιδείας κατά τα λοιπά είναι υπερήφανη για την προσφορά της στην παιδεία…

  6. …….πτυχιουχος με ειδικοτητα ΑΛΛΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ

  7. Όσο για τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων που κάτι δεκαετίες τώρα έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος,μάλλον θα αγνοεί ακόμα και την ύπαρξή του….

  8. Ας βουλώσει καμιά τρύπα από τις χιλιάδες που έχεις το νησί.
    Τρύπα και κάτοικος μιλάμε!

  9. καραμαλακας κ. αυτοί που σε ψήφισαν πολύ χειρότεροι. γιουφτο.

  10. ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Βρε τι ψηφίζει ο κόσμος! Αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται.

  11. ΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ

Comments are closed.